2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benimkide etrafı incelemekten emmiyo zorlayınca öğürüyor çok huzursuz uykuusu bar sallıyorum yok dalmıyor devamlı kucak gezmek istiyor ondanda bir süre sonra sıkılıp yine ağlıyor

Ayy korktum bunu okuyunca şimdi. Ben de tam bu ay artık vericem diye düşünürken az kilo aldığını öğrenince ikilemde kaldım. Ya emmesi bozulursa dediğiniz gibi. Göze alamadım şuan.
Benimkinin öyle öyle bozuldu işte. Herkese söylüyorum sakın risk almayın. Artık gündüzleri çok nadiren emiyor benimki. Ne güzel cok cok emiyordu. Şimdi sürekli sağarak süt yetiştirmeye çalışıyorum.

Patron bebek diye bi animasyon vardı. Bunlar da ondan olabilir

Benimki doğduğundan beri uyumuyor kızlar ilerde okula işe gidip uyuyamıcaksın bebeksin işte yat uyu diyorum anlamıyor
Doğum yaptığım hastanede hemşire bile farketmişti bebeğin uyumuyor sende dinlenemezsen sütün kesilir o 5dk uyusa sende uyu demişti.

Ben uykudan uyanmak üzereyken hemen emziriyorum daha tam kendine gelmeden. Önceden meme aşığı bi bebekti şimdi uyanıkken doya doya emmiyor. Ama uykuluyken baya kusana kadar emiyor. Meme reddi geçici bir durummuş vazgeçmemek gerekir.

Benimkide etrafı incelemekten emmiyo zorlayınca öğürüyor çok huzursuz uykuusu bar sallıyorum yok dalmıyor devamlı kucak gezmek istiyor ondanda bir süre sonra sıkılıp yine ağlıyor
Aynı biz çoğu zaman ayakta dolaşarak emziriyorum ama fena yorulur oldum

Bende öyle yapıyordum ama iyice azalttı hemen kendine gelip ağlamaya başlıyor. Elimde sadece gece emmeleri kaldı. İnşallah onu da kaybetmem diye dua ediyorum. Bir de tatile geldik burada kontrol etmek daha zor oluyor. Arada mama da vermeye başladım yetişemiyorum büyüdükçe daha çok istiyor çok zorlanıyorum. Tek emsin de gece emsin çok ihtiyacım var ona

Ters yatırmayı kabul ediyor mu yüz üstü

Kızlar bu form mu doğadan mı neydi adı çayı vardı gaz için kullanıyordu bir arkadaş ismi neydi onun

5380 Gr. 60 cm. Suan

Hiç belli olmuyolar bazen banyo sonrası artık gece uykusunu ne güzel uyur diyorum, 2 saat sonra gözlerini aciyo umayimocum senin minik gece kesintisiz mi uyuyo? Mesela kaç saat? Ve emzirmek için uyandiriyo musun hiç

5380 Gr. 60 cm. Suan
Bizimde yarın kontrolümüz var bakalım benim Miniş ne kadar oldu . Sakral gamze vardı kızımda epey kapandı çok şükür onu gostericem merak içindeyim. Birde poposunu üst kısmı bele dogru morluk var orada ve geçmiyor onu sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…