- 29 Nisan 2020
- 2.192
- 2.410
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #49.181
Benimkide etrafı incelemekten emmiyo zorlayınca öğürüyor çok huzursuz uykuusu bar sallıyorum yok dalmıyor devamlı kucak gezmek istiyor ondanda bir süre sonra sıkılıp yine ağlıyorDeli gibi uykusu var dalmıyor 5 dk sonra kalkıyor. Kalkınca gözlerde eller ağlayığ duruyo, yatmak istemiyo kaldırın beni diyo ayakta durmak istiyo sürekli kendi ayaklarının üstüne bakmak istiyo. Hadi gündüz uykuları bozuldu gece var dedim gece de bozuldu. 2-3 saatte bir uyanıyo sürkeki 6:30 dan sonrasında uyumuyo . Kafayı yicemsanırım hepimizde aynı sorun var
emerken şekillere dalıyo tişörtümün perdenin falan emmeyi bırakıyo tutsa memeyi az az çekiyo incelemekten. Böyle bi problem daha çıktı.
Son problem dilini çiğnemeye başladı, açlıktan değil. Neden yapıyor bilmiyorum . Diş etlerinde beyaz beyaz noktalar vardı doktor diş kistleri bişey değilmişti. Acaba erken mi diş çıkaracak? Of fiof
Benimkinin öyle öyle bozuldu işte. Herkese söylüyorum sakın risk almayın. Artık gündüzleri çok nadiren emiyor benimki. Ne güzel cok cok emiyordu. Şimdi sürekli sağarak süt yetiştirmeye çalışıyorum.Ayy korktum bunu okuyunca şimdi. Ben de tam bu ay artık vericem diye düşünürken az kilo aldığını öğrenince ikilemde kaldım. Ya emmesi bozulursa dediğiniz gibi. Göze alamadım şuan.
Patron bebek diye bi animasyon vardı. Bunlar da ondan olabilirBu bebeklere bi haller oldubilmediğimiz bağlı oldukları bi kuruluş falan mı var acaba dün kuzenimle konuştuk gündüz hiç uyumuyor ama gece en azından bi nefes alıyorum 9bucukta uyuyor sabah 7 ye kadar uyanmıyor. arada emziriyorum dedim. Çocuk 9 buçuktan 12 ye kadar elli kere uyandı. Gece 3 kez emmek için kalktı, sabah da 5 buçukta açtı gözü
Canım ben şırıngayla vermiştim 1 çay kaşığı az olmuş 2ml vermiştim sanırım.1 çay kaşığı verdim canım sen nekadar vermiştim
Ben uykudan uyanmak üzereyken hemen emziriyorum daha tam kendine gelmeden. Önceden meme aşığı bi bebekti şimdi uyanıkken doya doya emmiyor. Ama uykuluyken baya kusana kadar emiyor. Meme reddi geçici bir durummuş vazgeçmemek gerekir.Benimkinin öyle öyle bozuldu işte. Herkese söylüyorum sakın risk almayın. Artık gündüzleri çok nadiren emiyor benimki. Ne güzel cok cok emiyordu. Şimdi sürekli sağarak süt yetiştirmeye çalışıyorum.
Aynı bizBenimkide etrafı incelemekten emmiyo zorlayınca öğürüyor çok huzursuz uykuusu bar sallıyorum yok dalmıyor devamlı kucak gezmek istiyor ondanda bir süre sonra sıkılıp yine ağlıyor
Kaka sorunu var bide bizim yapamıyor yapamayınca emmiyor nasık olacak bilmiyorum artık çok çaresiz hissediyorum kendimiAynı bizçoğu zaman ayakta dolaşarak emziriyorum ama fena yorulur oldum
Ben uykudan uyanmak üzereyken hemen emziriyorum daha tam kendine gelmeden. Önceden meme aşığı bi bebekti şimdi uyanıkken doya doya emmiyor. Ama uykuluyken baya kusana kadar emiyor. Meme reddi geçici bir durummuş vazgeçmemek gerekir.
Ters yatırmayı kabul ediyor mu yüz üstüÇok bitkinim kızlar ya. Hiçbir şey yapamıyorum evde. Kuş uykusu uyuyor. En ufak sese uyanıyor. Üzülüyorum içim acıyor uykusuz kalıyor. Ev darmadağınık. Hava aşırı sıcak. Nefret ettim her şeyden bunalıma girdim resmen.ve daha 3 aylık
Artık etmiyor. İlk 2 ay öyle yatırdım gündüzleri. Şimdi ağlıyor uyanıyor hemen.Ters yatırmayı kabul ediyor mu yüz üstü
Kayısılı çayı mı diyorsun canım?Kızlar bu form mu doğadan mı neydi adı çayı vardı gaz için kullanıyordu bir arkadaş ismi neydi onun
Evet canım belki bebeğimdeki kabızlığa da iyi gelirKayısılı çayı mı diyorsun canım?
Doğadan form kayısılıEvet canım belki bebeğimdeki kabızlığa da iyi gelir
5380 Gr. 60 cm. SuanŞu an kaç kilo peki ? İlk aylar çok kilo alan bebeklerde ya da birden uzayan bebeklerde sonraki ay dengeleme ayı oluyormuş. Bana bunu doktor söyledi. ya eşit bir şekilde her ay düzenli standart gelişim oluyor ya da hızlı bi gelişim sonra duraklama sonra tekrar gelişim normal seyrinde devam ediyor dedi.
Emzik yüzünden mi oldu diyosunuz yaniBenimkinin öyle öyle bozuldu işte. Herkese söylüyorum sakın risk almayın. Artık gündüzleri çok nadiren emiyor benimki. Ne güzel cok cok emiyordu. Şimdi sürekli sağarak süt yetiştirmeye çalışıyorum.
Hiç belli olmuyolarbazen banyo sonrası artık gece uykusunu ne güzel uyur diyorum, 2 saat sonra gözlerini aciyo umayimocum senin minik gece kesintisiz mi uyuyo? Mesela kaç saat? Ve emzirmek için uyandiriyo musun hiç
Bizimde yarın kontrolümüz var bakalım benim Miniş ne kadar oldu . Sakral gamze vardı kızımda epey kapandı çok şükür onu gostericem merak içindeyim. Birde poposunu üst kısmı bele dogru morluk var orada ve geçmiyor onu sorucam5380 Gr. 60 cm. Suan