2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bizimde yarın kontrolümüz var bakalım benim Miniş ne kadar oldu . Sakral gamze vardı kızımda epey kapandı çok şükür onu gostericem merak içindeyim. Birde poposunu üst kısmı bele dogru morluk var orada ve geçmiyor onu sorucam 🤔
Neden olmuş olabilir acaba morluk? Bizimki de de bazen vücudunda minik kızarık noktalar görüyorum ama ertesi güne geciyo. Sakral gamzeyi hiç duymadım.

Evet eminim o yüzden oldu. Önce tutma olayı bozulmaya başladı, sonrada reddetme olayı
Bibalprensesi de benzer bir tecrübesini paylaştı. İyice gözüm korktu. Siz ne kadarlikken verdiniz emziği? Benim kızım şuan 3 aylikbe bugüne kadar hiç emzik vermedim. Şimdi bir anda hayatına emzik girerse meme emmeyi azaltabilir mi diye kafama çok takıldı benim de. Zaten bı damlacik kilo almış. Bir de emzik yüzünden daha da az almasın.

Nasıl sallıyorsun peki? Bizimki ne ayakta ne hamakta ne Park yatakta sallanmayi reddediyo. Sadece pikede sallayinca susuyo🥲
Ya o pikede sallama olayı çok fena. Ciddi alışkanlık yapıyor. Büyüdükçe çok zor olacak size.sallamamaya çalış canım. Gece uykulu sallamak falan çok zor olur ilerde. Bazı bebekler gece uyanınca da ister onu.
Sen emziği bir dene istersen. Chicco var dedin dimi ama. Onu tutmayabilir.avent de dene onu almazsa

Bibalprensesi de benzer bir tecrübesini paylaştı. İyice gözüm korktu. Siz ne kadarlikken verdiniz emziği? Benim kızım şuan 3 aylikbe bugüne kadar hiç emzik vermedim. Şimdi bir anda hayatına emzik girerse meme emmeyi azaltabilir mi diye kafama çok takıldı benim de. Zaten bı damlacik kilo almış. Bir de emzik yüzünden daha da az almasın.
40 günlük falandi verdiğimde. Malesef onunla hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. Şimdiye kadar idare etmişsiniz bir şekilde. Artık yine edersiniz. Emzik diyip de sanki sürekli ağzında tutmuyor ki zaten anlık susuşlar sadece. Benim kocamla oğlum yaptı yoksa çocuk emzik nedir bilmiyordu öyle de idare ederdik. Aklıma bile gelseydi böyle yapacağı hayatta vermezdim. O kadar söyleyeyim

Teşekkür ederim🌺
Evet emzirdikce artiyormus, bu bilimsel bir gerçekmis. Ama ben sanki yumuşak göğüste süt azdır psikolojisinden kendimi kurtaramiyorum. Daha pozitif düşünmeye calisicam ve daha sık emziricem bakalım.

Şimdi emzik vermeye daha çok korkuyorum, bu kadar az kilo aldıktan sonra. Bı de emzige alışır emmeyi azaltirsa diye
3 aylık oldular artık. Ben açıkçası emziği alacağını düşünmüyorum pek. 🙈 Ama belli de olmaz tabi. Bizimki de az kilo aldı meme reddi. Emzikten önce de vardı. Ona bağlamıyprum o yüzden. Ama emzik siz bebe büyüttüm. Çok zor gerçekten aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Eeee biz de Bi de abi var. Mecburen bazen susturmak için emziği kullanıyorum

Ya o pikede sallama olayı çok fena. Ciddi alışkanlık yapıyor. Büyüdükçe çok zor olacak size.sallamamaya çalış canım. Gece uykulu sallamak falan çok zor olur ilerde. Bazı bebekler gece uyanınca da ister onu.
Sen emziği bir dene istersen. Chicco var dedin dimi ama. Onu tutmayabilir.avent de dene onu almazsa
Evet çok alıştı pike işine ve başka türlü uyumayı reddediyor. Gece uykusunda emip göğsümde uyuyakaliyor, biraz kucağımda tutup yatiriyorum. Gece de sallamak zorunda kalsak babasi her defasında kalkmaz, çok yorgun oluyo😃😃 hamileyken ki alisverisimde çok da bilmeden almıştım Chicco yu. Ama şimdi 3 ay hiç emzik kullanmayıp birden emzige başlarsa beni emmesinde sıkıntı olur mu diye göze alamadım. Olumsuz tecrübe eden arkadaslarim da yazdilar tecrubelerini burda. Şimdi iki kere göze alamıyorum 🙄

Bizimde yarın kontrolümüz var bakalım benim Miniş ne kadar oldu . Sakral gamze vardı kızımda epey kapandı çok şükür onu gostericem merak içindeyim. Birde poposunu üst kısmı bele dogru morluk var orada ve geçmiyor onu sorucam 🤔
Geçiyor o benim yeğenimde vardı.
Benim tek silahım ters yatırmak. Demekki seninkinin gözü açılmış 😂
Hahaha evet ya sorma açıldı valla.

Çok şükür bizimki seviyor dışarıyı. Hatta genelde bebek arabasında uyuyor. Plaja götürdüğümüzde de uyuyordu ama bu sefer uyandı korktum ağlar mı diye çok şükür ağlamadı kucaktan kucağa gezdi, etrafı izledi 😅 1 saate de döndük. Kızım çok ağlardı dışarıda, evdeki eski bi telefona fön sesi yüklemiştim 1 saatlik, ağlayınca onu açar pusetine koyardım onunla oyalanırdı biraz, öyle sevdiği bir kolik müzik vs varsa dene istersen.
Bizim galiba ikinci bebelerde yüzümüz güldü bu açıdan 😁

Ya bizde yazlıkta duşun altında yıkıyoruz hatta duşa taki musluğun altında ama çok ağlıyor korkuyor mu diye üzülüyorum ☹️
Canım sen de giriyor musun onunla!? Ben doğduğundan beri kucağımda yıkıyorum. Oğlum küvette çok ağlardı. Onu da böyle yıkamıltım sonra. O yüzden kızımda da küvet almadım

Sadece emzikle nasıl uyutuyorsun? Öylece uyuyor mu emzik ağzında?

Bizde de sakral gamze var banada kapandi gibi geliyor ama yarin bende sorucam, bizimde kontrolumuz yarin😍

Özellikle gece uykusuna gececeği zaman beşiğine koyuyorum çok uykusu varsa pış pış yapıyorum uyuyor. Bazen kucakta bazen ayakta bazen ana kucağında. Belli olmuyor hiç
Gece uyanıp emzirdiğim de uyumamışsa yine beşiğine koyup emzik veriyorum.
Biraz daha büyüyünce daha da oturur inş.

Özellikle gece uykusuna gececeği zaman beşiğine koyuyorum çok uykusu varsa pış pış yapıyorum uyuyor. Bazen kucakta bazen ayakta bazen ana kucağında. Belli olmuyor hiç
Gece uyanıp emzirdiğim de uyumamışsa yine beşiğine koyup emzik veriyorum.
Biraz daha büyüyünce daha da oturur inş.
Hiç sallamıyorsun yani değil mi? Sadece pış pışlıyorsun? Bizimki almaz gerçi bu saatten sonra emzik.

Saçları dökülen arkadaşlar, sizin kervana bende katılıyorum kabul ederseniz. Zaten eve bakamadigim yetmiyormus gibi yerlerden bir de ekstra kendi saçlarım çıkıyor. 🤦‍♀️🤦‍♀️

Hiç sallamıyorsun yani değil mi? Sadece pış pışlıyorsun? Bizimki almaz gerçi bu saatten sonra emzik.
Arada sallanıyorum canım yani park yatakta. Öyle yatağı sallıyorum elimle. Sallanma aparatı takılı değil. Duruma göre aslında. Çok uykusu olunca zaten emziği alıp uyku pozisyonuna getirince uyuyor hemen ayakta yada beşikte.

Arada sallanıyorum canım yani park yatakta. Öyle yatağı sallıyorum elimle. Sallanma aparatı takılı değil. Duruma göre aslında. Çok uykusu olunca zaten emziği alıp uyku pozisyonuna getirince uyuyor hemen ayakta yada beşikte.
Çok iyiymiş, maşallah 🧿🧿 nazar değmesin annesi oku sen de miniğe 😍 burda maşallah dediğimiz 3 gün uyumuyor sonra :KK70:

Çok bitkinim kızlar ya. Hiçbir şey yapamıyorum evde. Kuş uykusu uyuyor. En ufak sese uyanıyor. Üzülüyorum içim acıyor uykusuz kalıyor. Ev darmadağınık. Hava aşırı sıcak. Nefret ettim her şeyden bunalıma girdim resmen. 😔 ve daha 3 aylık 😓😓
Aynı biz😞 sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum hemen uyanıyor sonra mızmız. Şimdi yıkadık yüne uyumadı😣

X