2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aç mı kalıyor acaba diye mama aldım emzirdikten sonra verdim biberonla öğürüyor kaşıkla bi ölçeğin yarısı üzerine yarısı midesine gitti resmen
Yok yok kaka yapıyorsa kilo alıyorsa beslenme ile alakalı değil boşuna mamaya başlatma çocuğu, bizimki günde 3-4 kere kaka yapıyor hatta dün sürekli emzirdiğim için 7 kere kaka yaptı süt almasa o kaka nerden çıkacak

Alıştırma bardağının fotosunu atabilir misin .o şekilde suyu çok içmez mi ben kaşıkla veriyorum çok içerse karnı ağrır diye
Ya İzmir aşırı sıcak çok terliyor sıvı kaybı kaynaklı bezinde turuncu lekeler olmaya başladı doktor günde 150 ml ye kadar su ver dedi ama kaşıkla enjektörle içiremedim tükürüyor ondan alıştırma bardağı aldım yine en fazla 70 ml içiyor şu sıcaklar azalsın çişi normale dönsün su vermem. Wee baby nin damlatmaz alıştırma bardağı diye geçiyor biberona alternatif ve meme reddi yapmıyor aklınızda olsun ama bebeği tam yaptırmadan sike yakın tutup bunu da yarı eğik tutup içirmek gerekiyor

Kızlar duphalac şurup kullanan var mı
Seraa0606 sen kullanmıştın sanki kızım kakasını 8 gündür yapmıyorda faydası olmuşmuydu devamlı mı kullandın

Bizde aynı durumdayız artık emzirirken alttan gidiyo o kadar yani gece gündüz memede yavrum.

Evet vericem artık ben de. En azından kriz anlarında ve uykuya dalışta versem. Ama meme reddi olur diye korkuyorum. Bugün biraz canım sıkıldı. 3. Ay kontrolümüz en gittik ve sadece 390 Gr almış

Rotavirusu aşısı sonrası bebisi ateşlenen var mı? Bizim şuan ateşimiz 37.6
Delirtiyor cum sen hangi rakama kadar normal demiştin? Braun kulaktan ölçer kırmızı uyarı verdi, yüksek ateş olarak gösterdi ama inşallah degildir

Nasıl biraktirdin? Ben sağıp biberonla veriyorum artık. Sütüm de azaldı emmedigi için.
Sütünün azaldigini nasıl anlıyorsun? cunku ben de sütümun azaldigini düşünüyordum son 3 haftadır ve bugün 3. Ay kontrolümüzde kızım sadece 390.gr almış

37.7 demişti doktorumuz. Verem aşısında 38i geçerse ateş düşürücü verin dediler. Biz öyle yapmıştık. Rotavirüs aşısı da mı ateş yapıyormuş?

37.7 demişti doktorumuz. Verem aşısında 38i geçerse ateş düşürücü verin dediler. Biz öyle yapmıştık. Rotavirüs aşısı da mı ateş yapıyormuş?
En son 37.6 ölçtüm ben doktora sordum aşıdan sonra herhangi bir yan etki yapar mı diye , hayır dedi gayet rahat. İçim rahat eve geldim ama akşama doğru vücudunun sıcak olduğunu farkettim de öyle baktim ateşine. internette de rotavirus aşısı ateş yapar demiyor. Niye öyle oldu bilmiyorum.

Takip et bakalım. Hemen şurup verme. Hava aşırı sıcak belki ondan da ısınmıştır. Kalın giydirmiyorsun dimi? Keyfi nasıl? Ağlıyor mu?

Sütünün azaldigini nasıl anlıyorsun? cunku ben de sütümun azaldigini düşünüyordum son 3 haftadır ve bugün 3. Ay kontrolümüzde kızım sadece 390.gr almış
Benim bi ara baya azalmıştı. mesela emzirdikten sonra sıkınca hiç süt gelmiyordu bi de emerken yutkunma sesi normalde her emme sonrası yutkunma oluyor ya süt az olduğunda 3 4 kez emip öyle yutkunuyordu.

Bu ay çoğu bebek önceki aylara göre daha az kilo almış acaba birden aşırı hareketlendikleri için olabilir mi? Bi de sıcaktan çok emmek istemiyorlar, zaten uyku da yok. Bebekler gelişimin çoğunu uykuda gerçekleştiriyor. Bizim de yarın kontrolümüz var bakalım bizimki ne durumda

Ya kızlar baş parmağını emen bebeği olan var mi. Önceden ağzına alıyor ama tutmayı beceremediği için geri çıkarıp duruyordu. Bugünlerde iyice öğrendi baya baya emiyor yani. Emzik biberon tutmuyor zaten. Emzik vermeye çalışıyorum almıyor ama parmağını çok güzel bir şekilde emmeye başladı ya

Takip et bakalım. Hemen şurup verme. Hava aşırı sıcak belki ondan da ısınmıştır. Kalın giydirmiyorsun dimi? Keyfi nasıl? Ağlıyor mu?
Henüz vermedim. Üzerinde askılı body var, ince. Salladik uyuttuk. Üzerini ortmedim oda 29 derece. Keyfi şöyle ki bugün işte 3. Ay kontrolü vardi, disarda biraz fazla kalmak durumunda kaldık benim baska bir randevum daha vardı hastanede. Hiç emmedi ve sağip yanıma aldığım sütten de içmedi. Böyle bir huyu var. Kayınvalideme gittiğimiz her defasında asla emmiyor. Eve gelene kadar yemiyor. Evden başka yerde emziremiyorum istemiyor çok az kilo almış, 390 Gr bu ay bir daha dışarı cikmiycaz kesinlikle.

Benim bi ara baya azalmıştı. mesela emzirdikten sonra sıkınca hiç süt gelmiyordu bi de emerken yutkunma sesi normalde her emme sonrası yutkunma oluyor ya süt az olduğunda 3 4 kez emip öyle yutkunuyordu.
Sonradan nasıl arttirdin? Çok az kilo almış bu ay ve bu sütümle mi ilgili bilmiyorum.

Bizimki emiyor..çak cuk hem de nasıl sesli iştahlı. Emzik hiç vermedim henüz. Sanırım ondan emiyor.

Ah kıyamam ya. Doktorunuz ne dedi? Sıcaklar mahvetti çocukları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…