2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Maşallah ikisine de. Her çocuk farklı bir hikaye işte. Canları sağolsun
Aynen öyle canım. Yeter ki iyi olsunlar. Yani bir bebeğin iyi uyuması iyi emmesi uysallığı kesinlikle anne başarısı değil. Tamamen bebekle alakalı. Zamanında çok sorguladım bunu nerde yanlış yapıyorum diye ama öyle olmuyormuş. Zamanla anne bebek birbirine adapte oluyor işte.

Kızlar bu aralar bizim çişli bezlerimiz azaldı. Susuz mı kalıyor acaba. Çok terliyor da. Acaba terle mi atıyor. Emmesi falan iyi bi sıkıntı yok bu aralar ama çişi azaldı
Bizim de azaldı canım. Ama emmesi de azaldı ben ona bağlıyorum. Sıcaktan emmiyor hiç

Benim oglana bugun bir haller oldu ogleden sonra. Uyaniyor 5 dk emiyir geri uyuyor. 12 den beri durum böyle. Normalde gündüz uyutmasi çok zor okur ufacık şeye kalkardı 10 dk.da bugün babamısin demiyor. Uyanıp mizirdaniyor alıp emziriyorum emzirme sırasında uyuyor yatağına koyuyorum ve uyanmıyor şaşılacak.bir şey. Bunu bir iki kez daha yaşamıştım sonraki günler işkence gibi olmuştu. Bakalım yarın ya da gece neler bekleyecek beni. Sizinde böyle uykuya düştüğü günler oluyor mu hic

Büyüme atağında oluyormuş öyle. Bizde de 2-3 kez oldu. Büyüyor muhtemelen şu anda

ShinSeGi sizde durumlar nasıl. Ben çok fazla su içireniyorum her verişte 4-5 çay kaşığı ancak alıyor. Çişinde leke hiç kalmadı ama çok çok az yapıyor hala. Kakası normal seviyede. Sizin eski düzene girdi mi

Bizdede oluyor çok nadiren ama sonrasında çektiğimi ben bilirim

Evet canım oluyor. Bebekler durup durup 1 günde birden boy atarmış belki de o günlerin ardından uyku oluyordur

Bizde de aynı canım, zoraki su içiriyorum günde toplam 50-70 ml anca. Turuncu leke yok artık ama çişi az yapıyor kopkoyu yapıyor. Çok emip çok su içerse peşine açık sarı çiş yapıyor. Doktor 10 güne kadar havalar serinler o zaman düzelir sen su vermeye devam et dedi

Aç mı kalıyor acaba diye mama aldım emzirdikten sonra verdim biberonla öğürüyor kaşıkla bi ölçeğin yarısı üzerine yarısı midesine gitti resmen

Alıştırma bardağının fotosunu atabilir misin .o şekilde suyu çok içmez mi ben kaşıkla veriyorum çok içerse karnı ağrır diye

Kızım ayın 7 sinde 13, haftalık olacak.14., haftada bir atak haftası var 4. Ay atağı dediginiz atak mu ataki mi ona göre psikolojimi hazırlayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…