2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben vermeye devam edicem canım haklisin doktorlar bile ikiye ayrilmis bu konuda ama şu veronce kızımın rahatladigini hissediyorum hatta suyu icis şeklinden susayip susamadigi bile belli oluyor

Ne güzel masallah sizin artmis sütünüz benim kızım 3 aydır emiyor 2-3 g
Uyumayan bebek yapmışız bu saat oldu yeni uyudu
Bir saattir beşik sallamaktan elim koptu tüm gün biyleydim sinirlerim bozuldu vallahi eee eee demekten boğazım kurudu

Evet vericem artık ben de. En azından kriz anlarında ve uykuya dalışta versem. Ama meme reddi olur diye korkuyorum. Bugün biraz canım sıkıldı. 3. Ay kontrolümüz en gittik ve sadece 390 Gr almış
Canım benim kız da az almış 400 gr bile değil. Biraz okudum da çoğunda aynı durum var. Meme reddi olabilir evet. Bazılarında yaşanmış. Sen duruma göre bakarsın sürekli tutma ağzında özellikle aç olduğunda.

Kızlar sizinkiler uyurken yatağın içinde dönüyormu bu gece oğlanı uyuyup bizim yatağın ortasına koydum biz yataga gelene kadar bizim yatakta yatıyor şimdi emmeye kalktı bende kızla ilgilenince bu arada bakamadım oğlana zaten odanın kapısı açık gık dese duyuyorum hemen, ama nasıl becerdiyde yatağın ortasına dik yatirdigim çocuk tamamen yan yatıyordu ayağıni bastirıp kuvvet alacağı bı yerde yok gündüz hiç dönme belirtisi falanda göstermiyor besigindede yapıyordu gece uykusunda ama ayaklarıyla kendini ittirip destek alıyordur sanıyordum ama bizim yatak üstünde öyle görünce korktum kenarda olsa düşedebilir di Allah korusun

Benimki de çok yapıyor onu. Beşiğinde düz yatırıyorum 90 derece dönmüş buluyorum

Kızlar duphalac şurup kullanan var mı
Seraa0606 sen kullanmıştın sanki kızım kakasını 8 gündür yapmıyorda faydası olmuşmuydu devamlı mı kullandın
1 kere verdim ben anında yaptı.
4 gün yapmamıştı ama çok çok huzursuz oluyordu 8 gün yapmasa nasıl olurdu düşünemiyorum

Kızlar emzik rahatlık dediniz ama benimki 15dk falan emiyor ondada 5 kere ağzından düşürüp ağlıyor geri veriyorum.
Birde ağzı dili kuruyor emzikten sonra baya su içmek istiyor.

Bizimki de dönüyor hatta oynarken de bazen oyun halısında tam tur dönmüş buluyorum

Benim bi ara baya azalmıştı. mesela emzirdikten sonra sıkınca hiç süt gelmiyordu bi de emerken yutkunma sesi normalde her emme sonrası yutkunma oluyor ya süt az olduğunda 3 4 kez emip öyle yutkunuyordu.
Peki sonra nasıl arrtırdınız? Benimde emzirmeden sonra sağdığımda çok az çıkıyor. Ve yutkunma sesi dediğiniz gibi. Her emzirmeden sonra içtiği göğsü sağarak arttırmaya çalışıyorum ama sizin başka bir fikriniz var mı

Bebek emdikçe artıyor zamanla aslında. Ama o dönem rezene ve tane kimyonu birlikte demleyip içiyordum akşamları. Belki bazılarında işe yaramıyordur ama bende çok etkisi oldu. Süt azlığında prolaktin hormonunu yükselten şeyler tüketmek gerek aslında. bunlar da bol protein, beyaz üzüm, maden suyu, havuç, dereotu, hurma... aklıma gelenler.

Kizlar gunaydin
Asiri salya akiyo iki eli agzinda eli yzunh ovuyo hep huysuz
Dis mi acaba ya olabilr mi daha erken gibi geldi ama eli yuzunde gozunde ve agzinda

Teşekkür ederim
Evet emzirdikce artiyormus, bu bilimsel bir gerçekmis. Ama ben sanki yumuşak göğüste süt azdır psikolojisinden kendimi kurtaramiyorum. Daha pozitif düşünmeye calisicam ve daha sık emziricem bakalım.

Şimdi emzik vermeye daha çok korkuyorum, bu kadar az kilo aldıktan sonra. Bı de emzige alışır emmeyi azaltirsa diye

Kızlar günaydın kızımın dudaginin içinde böyle seyler var daha önce de çıkmıştı geçmişti bugün tekrar olmuş nedir bu neden olur bilen var mı

Eklentiler

• 20210806_100116.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar günaydın kızımın dudaginin içinde böyle seyler var daha önce de çıkmıştı geçmişti bugün tekrar olmuş nedir bu neden olur bilen var mı
Sanırım pamukçuk olmuş. Bebeklerde sık gorulen bişey. Tedavi şekli basit diye biliyorum karbonatlı suyla temizlik ve Dr un verdiği bir krem oluyor adini unuttum. Aile hekimi de verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…