2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben daha hiç denemedim evde Chicco 0 6 ay var. Süresi geçecek kullanamadan acaba uykuya geçişlerinde versem mi, çocuğa kötülük mu ediyorum vermeyerek diye düşündüm o yüzden sizlere sormak istedim.
Canım çocuğa kötülük etmezsin niye öyle düşünüyorsun? Kendine kötülük etmiş olursun vermezsen
Şaka bir yana ilk bebeğim almadı emzik kızım aldı çok şükür. Ve mucizevi bir şey bence bu durum.

Benm oglanda oyle canim ya acaba kakasinimi yeterlinyapamiyor karnimi dolu diye dusunuyorum ama bu sabah yapti geri emzirmeye basladim yine ayni cekior geri birakiyo falan..anlamadim neden yapiyoarlar
Benim ki biberon gibi olmasını istiyor galiba ben öyle düşünüyorum. Bir yazı da 3 aylık bebeklerde bu durumun olabildiği meme vermekte ısrar edilmrsi yazıyordu ben sürekli deniyorum bakalım umarim eski haline döner

4. Ay atakları çok zor geçiyor diye biliyorum ben de

Kızlar rotavirüs aşısını eczaneden aynı gün alabilir miyiz? Yoksa sipariş vermek falan mı gerek bilginiz var mı?

Ben doktora yazdim canim ben eczaneden mi almaliyim asilari menenjit ve rota icin dedim, hastanede var bir sey almaniza gerek yok dedi. Istersen sende oncesinde hastaneye sor onlarin elinde oluyor, olmuyorsada getirtiyorlar diye biliyorum

Ben ciger gelistirici olmustum ya son zamanlarda o zaman hastanede yoktu, eczaneyi actirip alip gelmislerdi pazar gunuydu cunku

Maşallah ikisine de. Her çocuk farklı bir hikaye işte. Canları sağolsun

Henüz olmadı 21.inde 3 aylık olacak. Memeyi tutturmayı başardık ama süt yok o yüzden istemiyor.
Kuzenim emzirdi biraz meme reddi yok aslında emebiliyor ama benimkinin hem ucunu tutturmak zor hem süt gelmiyor istemiyor.
Çok yoruldum zaten bunları düşünmekten en kötü mamayla büyür napalım

Bizim kız oto koltuğundan doğduğundan beri durmuyor, kalkmaya çalışıyor sırtı hep havada ana kucağında da şimdi aşağıya kaydırıyor kendini yere düştü düşecek. Kucak da istemiyor kendi kalkacak sıpa

Sağlık ocağında yaptıracağız biz kendimiz alıcaz mecbur.

Bizimki de pusette durmuyor kucak istiyor oturunca ağlıyor ayakta gezdirecekmişiz. Eskiden pusetinde mis gibi uyurdu. Sürekli huy değiştiriyorlar

Sen elinden geleni yaptıktan sonra daha başka ne yapabilirsinki üzme canını. Ama düzenli sağım yapsan hiç aksatmadan hep aynı saatlerde sağsan aslında sütün kesilmez bi süre de sağımla gider. Ama gece de sağman lazım malesef gece sağmazsan kesilir. Hep aynı saatte aynı düzenle, süt çıkmasa bile sağ canım. Memeler uyarılınca bi süre sonra süt geliyormuş. Tabi yazıyorum ama mızırdanıp duran bi bebekle sürekli sağım yapmaya çalışmak ne kadar zor bilirim anakucağında koyar bebeği fön sesi açar bi taraftan ayağımla puseti sallar diğer taraftan süt sağardım bi de tv de açardım tüm o karkagaşada süt sağmak tan nefret ederim hala bi kaç kere sağım yapmam gerekti hep elle sağdın, pompa görmek bile istemiyorum

Haklısın şuan deniyorum 5cc bile çıkmıyor düzenli olması lazım gerçekten vakit bulamıyorum ama üstünde durucam teşekkür ederim desteğin için

Haklısın şuan deniyorum 5cc bile çıkmıyor düzenli olması lazım gerçekten vakit bulamıyorum ama üstünde durucam teşekkür ederim desteğin için
Bi de düzenli sağmayı dene bakalım canım yine de olmazsa rızkı bu kadarmış dersin elimden geleni yaptım dersin için rahat olur biraz bebekten de kaynaklanıyor. Benim de kız o kadar uğraştırdı ama bak oğlan doğar doğmaz yapıştı memeye hayret ettim eme eme de zorla sütü çoğalttı kendine yeter hale getirdi. Olaki 2.bebeiş olursa inşallah o da seni uğraştırmadan hemen yapışır memeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…