- 7 Mart 2020
- 462
- 384
- Konu Sahibi KirazHanim
- #46.841
Insaallah oyledır sagolunHiç duymadım böyle bir şey. Bence d e çıkmaz ya dışarı. Şırınga da kalan bir iki damla çıkarırken ıslatmış olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insaallah oyledır sagolunHiç duymadım böyle bir şey. Bence d e çıkmaz ya dışarı. Şırınga da kalan bir iki damla çıkarırken ıslatmış olabilir
Biz daha 1 aylığız sizinki alışmış o zaman bende gece uykuluyken uyandırmadan besledim hep şimdi uyanmaz kolay kolayBenim kızımında kuru geceleri.ben özellikle gece değiştirmedim alışmasın ona diye. Bir süre sonra böyle oldu. Gece moduna alıyorlar bence kendilerini. Öyle olduğunu düşündüm ben
Zaten acıkınca artık kendileri uyanıyorlar ya canım bu şekilde düzenleri olacak artık.Bizimki de banyo yaptığında 5 saat aralıksız uyuyor ama korkuyorum çok uzun mu acaba diye bazen 4 saatin sonunda uyandırıyorum
Sütün tazyikliyse genzine kaçıyordur. Tazyikli süt de meme reddi yapar. Reflüsü de olabilir.Bebeğim huzursuz emiyor 5-10 emdikten sonra başliyor kendini çekiyor böyle 3 4 saat sürüyor sonra yorgun düşüp uyuyor Bugun sağdığım sütü üstüne verdim onuda istekli almadı sesini duydum uyurken kustu yan hem kusuyor hem yutuyor elim ayağıma karişti Allah esirgedi sağimda yapiyodum süt arttı sanırım ondan tazyikte arttı. Huzursuz emen bebekler varmı relektaz damla kullananlar vardı sanırım iyi geldimi en son onundeniycem birde gazdansa.
Ben öyle çok uyuyunca uyurken emziriyorum. Hava aşırı sıcak, susuz kalacak diye korkuyorum.Bizimki de banyo yaptığında 5 saat aralıksız uyuyor ama korkuyorum çok uzun mu acaba diye bazen 4 saatin sonunda uyandırıyorum
Merhaba canım göbek bağı daha düşmedi mi .sarı sıvı enfeksiyon olabilir bende doktoruna bir danışMerhaba arkadaşlar, bizde 30 günlük olduk. Göbek bağından bugün sarımsı sıvı geldi enfeksiyon mu acaba?
Çok teşekkür ederim canim baya faydaliSütün tazyikliyse genzine kaçıyordur. Tazyikli süt de meme reddi yapar. Reflüsü de olabilir.
DrPerihan Yasemen Canöz Karaca’s Instagram post: “EMZİRME POZİSYONLARI VE FONKSİYONLARİ #iskenderunçocukdoktoru #iskenderunemzirmedanışmanı #hatayçocukdoktoru #adanaçocukdoktoru…”
Şu hesaptaki emzirme pozisyonlarında uygun olanları deneyebilirsin canım.
Uyurken nasıl emiyor ? Uyanık oldugundaki gibi aktif bir şekilde mi ? Ben de bazen uyurken emziriyorum ama bi emiyor 5 10 saniye bekliyor sonra tekrar emiyor sonra yine bekliyor hep böyle olunca da 10 dklık emzirme İşi 1 saat sürüyorBen öyle çok uyuyunca uyurken emziriyorum. Hava aşırı sıcak, susuz kalacak diye korkuyorum.
Yanımızda yatıyor elini tutuyorum, pışpışlıyorum yok uyumuyor illa kucakta okacak. Birde gazı var sadece kucakta derin uykuya dalabiliyor.Umaeıım devam etmez oğlumda hiç bitmedi o. O yüzden beşiğini kullanmadık hiç. Bizim yatakta emzirerek uyuttum nefes bile almadan kalktım yanından.tabi ona rağmen akşam ve gece uyanma sayısının hatrı sayılır
Bende bazı zamanlar öyle yapıyorum aslında ama gaz çıkarmaya çalışırken de uyanıyor. Ama geri uyutması zor olmuyorBen öyle çok uyuyunca uyurken emziriyorum. Hava aşırı sıcak, susuz kalacak diye korkuyorum.
Doğru diyorsun canım ben beslenmesinde bi sıkıntı olmadığından bazen uyandırmıyorum ama yine de içim rahat etmiyorZaten acıkınca artık kendileri uyanıyorlar ya canım bu şekilde düzenleri olacak artık.
Büyüdüler bence artık saatli uyandırmaya gerek yok ama için nasıl rahat edecekse öyle yap sen.
Ama şu bir gerçek, gece emen bebek daha iyi kilo alıyor. Gece emziren arkadaşlarımın bebekleri hep önden gitti kiloda, benimki ortalama kiloda gitti.
Yine de ben düzenini bozmamak gerektiğini düşünüyorum. Şimdi küçükler uykuya çabuk dönebiliyorlar ama büyüdükçe her uyanma sonrası uyutmak da mesele olacak.
Bizde dişler gelene kadar gece 6 saat kesintisiz uyku vardı
Ana kucağı aldım titreşimli denicem bakalım duracak mı onda.Şuan çok küçükler. Almadan olur mu hiç ne diyorlarsa boşa diyorlar. Alışma evresi değil annesine ihtiyacı olduğu dönem. İnsan sıcaklığı istiyorlar. Ayrıca daha yeni görüp tepki vermeye başladılar. Bir süre sonra ellerine oyuncak vereceğiz oyun halısına yatıp oyalanacaklar. Etrafa ilgileri artacak ana kucağında olmak bile keyif verecek etrafı rahat izleyecekler.
Bunu böyle dediğime bakmayın ama benim oğlum tam bş kucak bebesi ydi. Ona rağmen bir sekilde oyalanıyprlar
Denedim kucakta öyle duran bebek yatağa koyunca öyle durmuyor.Yüz üstü yatırın bir süre. O zaman uyanmıyorlar. Tabi dalında çevirin yorulmasın.
Daha yavaş emiyor tabi ama yarım saat sürüyor maksimum sonra derin uykuya geçiyor tekrar gazını çıkarıp yatırıyorum.Uyurken nasıl emiyor ? Uyanık oldugundaki gibi aktif bir şekilde mi ? Ben de bazen uyurken emziriyorum ama bi emiyor 5 10 saniye bekliyor sonra tekrar emiyor sonra yine bekliyor hep böyle olunca da 10 dklık emzirme İşi 1 saat sürüyor
Uyirken nasıl memeyi ağzına veriyorsun ki yarı uyanık mi oluyorDaha yavaş emiyor tabi ama yarım saat sürüyor maksimum sonra derin uykuya geçiyor tekrar gazını çıkarıp yatırıyorum.
Ne kadar geliyor ki canım sagdiginda. Ben butun caylari falan bıraktım sadece su Icmeye dikkat ediyorum. Caylari içerken de şimdi icmedigimde de gelen süt miktarı aynı açıkçası. O yüzden içmiyorum valla artıkİnşallah canım. Ben çok fazla üzülmüyorum artık çünkü elimden geleni yaptım hala da çaylar içmeye devam ediyorum azicikta gelse sagmaya çalışıyorum. Mama yada anne sütü önemli olan kızımın doyup mutlu olması tabiiki gönül sadece anne sütü olsun isterdi ama böyle olacakmis demekki.
Aynen bizimki de o şekilde oluyor geri uyuyakalıyor falanUyurken nasıl emiyor ? Uyanık oldugundaki gibi aktif bir şekilde mi ? Ben de bazen uyurken emziriyorum ama bi emiyor 5 10 saniye bekliyor sonra tekrar emiyor sonra yine bekliyor hep böyle olunca da 10 dklık emzirme İşi 1 saat sürüyor
Gözleri kapalı oluyor ama derin uykuda olmuyor ben kucağıma alınca. Yani biraz uyandırmış oluyorum aslında.Uyirken nasıl memeyi ağzına veriyorsun ki yarı uyanık mi oluyor
Düştü canım ama sonradan oldu anlamadım bende, sıcak uygulama yapmıştım karnına o mu yaptı acaba?Merhaba canım göbek bağı daha düşmedi mi .sarı sıvı enfeksiyon olabilir bende doktoruna bir danış