İnşallah haftaya salı gününe muayene randevusu aldık bakalım doktorum yönlendirmesiyle tarihi ayarlayacagiz doktorda yeni doğan sunnetini destekleyen bir doktor İnşallah herşey güzel olur
Uykuya zor geçen çocuk büyüsede değişmiyor benim kız dün babaannesiyle koca gün disardaydi akşam 8'de zor girdi eve, eve sokacağım diye yemek yemeğe bile gelmedi babaannesine köfte kizarttirmis bahçede yemişler kuzeniyle , bisiklet binmiş bahçede yerlerde yuvarlanmış kuzeniyle top oynamış iki sefer eve geldi kıyafet değiştirmek için bildiğin üstüne su dökülmüş gibi terliydi yatmadan öncede bı güzel banyoda çitiledim çocuğu resmen ona rağmen yarım saatte uykuya zor geçti bu kadar yorulmadigi zamanlar yatakta 1,5 saati buluyor uyuması en zor azar işitip uyuyor bende ne zaman uykum geldi diyip kendi kendine uyuyacak onu merak ediyorum hala odasında koltukta oturup ninni açıyorum uyurken
Baya iş görüyor ama evdeki eşyanın az olması gerekiyor yoksa onu kaldır bunu çek zor haftada bir gün büyük süpürge actinmi temizlik için kafi oluyor
benim mutfakta çok işime yariyor mesela hergün kahvaltıdan sonra mutfak sandalyelerin masaya ters çevirip süpürgeyi çalıştırıyorum bütün kırıntılar temizleniyor yazın mutfaktaki halimida kaldırıyorum ben çok rahat oluyor halıların üstünü falanda güzel temizliyor silmeside var ama parkeleri baya ıslak bırakıyor sert zeminde silmesi güzel ama