2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebeğiniz anlamlı bakıp gülümsemeye başladı mı? Benimki mi geç kaldı bizde hala öyle şeyler yok sanki boş bakıyor hala etrafına. Ne zaman iletişim kurabilcez acaba

Salla canım sen onları.
Bana da düzenli uyu sütün bollaşıd dio
Günde 3-4saat anca uyuyabiliom 2 bebeyle evde tek başıma nasıl uyucam düzenli mümkünmü.
Bollaşmasın canım sütüm falan,ben çocuklarımı doyurabildiğime razıyım ,insanın pskolojisini bozar bu tipler.varsa baksan kendi emzirmemiştir bile

Kızlar bebeğiniz anlamlı bakıp gülümsemeye başladı mı? Benimki mi geç kaldı bizde hala öyle şeyler yok sanki boş bakıyor hala etrafına. Ne zaman iletişim kurabilcez acaba
5. Haftada ilk sıçramayı yaşıyor bebekler ve sonrasında sosyal gülümseme başlıyor. Bizde de öyle. 5. Haftayı doğduğu tarihe değil tahmini doğum tarihine göre hesaplayın.

Bizimkide kolik canım nezaman geçiyor bu huysuzluklsrı

Her bebek farklıdır farklı zamanlarda gelişim gösterir. Bizimki kırkı çıkınca anlamlı bakmaya başladı 50 günlük filan olunca da ara sıra bize gülmeye başladı, artık konuşunca bizi ilgi ile dinliyor

Bizimkide kolik canım nezaman geçiyor bu huysuzluklsrı
Benim kızım kolik değildi ama çok huysuzdu ne doğru düzgün emer, ne uyur, mamasını bile zorlukla yerdi. Ağlayıp dururdu sırf uyanmasın diye 1 saat kucağımda tutup uyuturdum. Malesef 5.ayda anca düzene girdi. Ama sonra maşallah o kadar uyumlu bir kız oldu ki hiç üzmedi. Şimdi 22 aylık uyuması, emmesi, yemesi, konuşması herşeyi harika. Ama 2 yaş sendromları başladı artık Oğlum kıza göre daha uysal bir bebek çok şükür

Bizimkide hiçbişekilde mutlu olmuyor emiyor altını temizliyorum ağlıyor banyo yaptırırken ağlıyor üzerini değiştirirken bile ağlıyor uyku zaten yok süt alerjisi mi diye düşünüyorum aklıma herşey geliyor

Aynni durumlar

Bana annem cok dedi kundak yap rahat yatar eli kimildadikca uykudan uyanir diye ama bir turlu kiyipta kundak yapamadim

Yok yok canim bebekler oyle..bnmkide oyle ne yapsam mutlu olmuyor kucagima aliyorum gezdiriyorum belini tipisliyorum yatiriyorum mutlu degilsadece altini acinca hareketlenip oynuyor guluyor..

Bugün gazını çıkaramıyor çok mutsuz uyuyamadı , banyo yaptırdım cesaret edip tek başıma rahatlasın diye.

bizimki şuan 1 ay 14 günlük, aguuuu ıngaaa giğuğğğ diye sesler çıkarıyor oooo yapıyor gülüyor baya baya . Sanırım agulamalar 2 aylıkken oluyormuş bizimki erken başladı yani 40 ından önce aguluyordu. Dilli olacak belli

ah bir de uyusa.

Kimyonu nasl veriyosunuz yda iciyosunuz.gazdan uyuyamiyor ve ksuuyir kızım zorlanmsktan artık
Bir su bardağına bir iki çay kasiyi kimyon koyup bir taşım kaynatıyorum süzüp içiyorum kizimada bir çay kaşığı iciriyorum kızım 43 günlük . Biogaiga damla ve flatuben damla da kullanıyorum son 1 haftadır kolik ve gaz krizi olmadı çok şükür .oncelerinde çok çok kötü oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…