2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günde bir kere değil mi

Benim kızım 10 yaşında. Yine aynı duygu oluyor içimde. Herkes babası onunla sen küçükle ilgilen dedi ama ben hiç öyle düşünmüyorum. Şartları zorlayıp vakit geçiriyorum. Tabi sizin derdinizi anlatmanız daha zor küçüğe ama. Duygunuzu hissedecektir. Sizin onu ne kadar sevdiğinizi hep anlıyordur. Üzmeyin kendinizi. Zaten öyle hasas bir dönem yaşıyoruz ki, hormonlaR, değişiklikler yeni bir hayat ellerimizde. Zor olsa da iyisinden bakmaya çalışmak iyi geliyor bazen. Daha çok güzel zamanlar paylaşıcaksınız muhakkak. Gökyüzü gibi yaşamımızda küçük bulutlar bunlar. Geçicek…

Olabilir canım ama bazı bebeklerin de malesef huyu öyle

Bana annem cok dedi kundak yap rahat yatar eli kimildadikca uykudan uyanir diye ama bir turlu kiyipta kundak yapamadim
Benim iki bebeğim de istemedi kundak yapınca ellerini çıkarana kadar uğraştılar ağladılar ama arkadaşlarımın bebekleri vardı kundan seven, kundak yapınca uyuyorlarmış

Benim kız da aynı
Ayni durumdan muzdaribim gece rahat uyuyor 3 saat araliksizm gunduz kafayi yiyorum bugun oglen 11 den bu saate kdr hic uyimadi butun gun hicbirsey yapamadim kucagmda bebek oyle kalakLdim tam uyuyor gibi oluyor koyuyorum yerine 10 dakka sonra kalkiyor ev islerinin hepsi kalio yemek dahi yiyemiyorum sling aldim en azindan onla isleri yapicam. Sinirlerim bozuldu cok

Bebegimde isilik cikti ince giydirmeye basladi hala gecmedi bilgisi olan varmi bunlar kasinmiyordur ins bebisi rahatsiz etmiyordur bayGda kotu oldu

Peki benim oğlan neden uyumuyor arkadaşlar. Gazlanınca anladım da mesela memede uyuyor yerine koyunca hop uyanıyor. Gündüz uyku yok gibi bişey. Neden böyle süt yetiyor doyuyor da anlamadım ki
Benimki kucakta uyumak istiyor, kucakta gezmek istiyor, arabada da uyuyor ama yerine burakınca hemen uyanıyor.

Bebegimde isilik cikti ince giydirmeye basladi hala gecmedi bilgisi olan varmi bunlar kasinmiyordur ins bebisi rahatsiz etmiyordur bayGda kotu oldu
Cnm guneyde yasiyoruz biz
Gun asiri yikiyorum ona ragmen gidisinin alti kizarmis. Bepanthol surdum gecti hemen. Yikadiktan hemen snr mustela bebe losyonu ile tum vucudu yagliyorum.
Sik sik yika ve kremle. Terlemesin.
Ter cok arttiriyo.
Bir de seninle ayni durumdym
sling ya da kanguru dusunuyorum
Sen memnunmusun.onerir misin?

kizlar asi oldunzmu
Olacak misiniz?
Kimi dr sinovac ol diyo
Kimi dr biontec
Ben kararsizim emzirdigim icin korkuyorum.
Asi karsiti degilim asla heleki bu donemde
Ama emzirince su an napcagmi bilemiyorum

Bizimki şuan hala aynı kundak yapıyorum sallıyorum yine aynı artık kafayı yemeye ramak kaldı

Sütü bol olan anneler göğüsleriniz hamilelikten önce de dolgun muydu?
Biz hep kuru memeyiz sütüm yetmiyor. Annem teyzemde öyleymiş çok sütleri yokmuş.
Yani göğüsleri küçük olup sütü çok olan var mı?

kizlar asi oldunzmu
Olacak misiniz?
Kimi dr sinovac ol diyo
Kimi dr biontec
Ben kararsizim emzirdigim icin korkuyorum.
Asi karsiti degilim asla heleki bu donemde
Ama emzirince su an napcagmi bilemiyorum
Ben biontech olucam yarın.
Aşı olmayıp ölen akrabam var.
Emzirdiği için aşı olmayıp yoğunbakımda 10 gün yatan akrabam var.

Bizimki şuan hala aynı kundak yapıyorum sallıyorum yine aynı artık kafayı yemeye ramak kaldı
Yalniz degilsin arkadasim sana yazdigimdan beri kac saat gecti neredeyse 12 saattir uyumadi simdi emziriyorum ama orda gozler kapaki takiliyo ara sira cekiyo falan banyo yaptiricam ins sonra uyur snra benmde doktirnkontroluk var yrb kendim dusa girmem lazim tabi zaman bulabilirsem cok zor bu sekilde

Ben biontech olucam yarın.
Aşı olmayıp ölen akrabam var.
Emzirdiği için aşı olmayıp yoğunbakımda 10 gün yatan akrabam var.
Olduktan sonra emzirmeye sorun olmaz dimi yani asi oldugumuz icin su kadar emzirme vs.olacak mi bazi ilac kullaninca oluyo ya
Bende olma taraftariyim Allah korusun cok korkuyorum hastaliktan

Biz hala yazlıklara geçemedik çok canım sıkılıyor o değil de çocuğun serin havalarda giydirecek kıyafeti kalmadı. Küçüldü hep altlar.yeni de almak istemiyorum havalar ısınacak diye
ayni durumdayız suan bizimki de gelmemeye başladı yazlık giycez diye almıyorum ama hic yaz gelecek gibi değil

Dün aptamil comformil aldım çok garip bi yapısı var jole gibi sütle karıştırıp veriyorum. Bunu nasıl içebiliyor bebekler hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…