- 4 Ekim 2020
- 258
- 240
- 33
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #46.421
Ya ne güzel saatler bunlar. Neden benim bebegim 45 dk da bir uyaniyor, neden uyumuyor nedenBen uyandiriyordum ama artik uyandirmiyorum doktorum gece 3 4 saat uyuyabilir dedi. Alarmda kurmuyorum bazen uc saatte kalkiyo kendi bazen iki bazen dort oglenleri ama genelde iki saatte besliyorum
Yok bildiğim hiçbir bebek 3 saati bekleyemez.Hanhi marka mama kullanıyorsun? Bebeğim 2 saatte acıkıyor tekrar mamayı 3 saatte 1 verin diyorlar o kadar bekleyemiyor.
Bizimkide uyumuyor illa kucakta yatacak yerine koyuyorum hemen uyanıyor tekrar kucak tekrar pışpışlamak. Bitmek bilmeyen bi döngünün içindeyim.Ya ne güzel saatler bunlar. Neden benim bebegim 45 dk da bir uyaniyor, neden uyumuyor neden
Benimki 1,5-2 saatte bir kendi uyanıyor. Hiç ben uyandırmadım.Kızlar bebekler 1 aylık oldu geceleri 2 2.5 saatte uyandırıyırnusunuz yoksa kendi uyanıncamı besleniyor
Biz hala yazlıklara geçemedik çok canım sıkılıyorKızlar bebişlerinize ne giydiriyorsunuz yazlık mı ? Tişört falan
Bahar AdaKızlar bebeklerinizin isimleri ne? Benimki Ahmet Berat
Bize hastanede ilk gun evolvia verdiler en az gaz yapan o dediler onu aldik gaz problemide yapmadi su ana kadar cok sukur. Hos cok kullanmiyorum artık gunde bir kere veriyorum ama cok kullandogim zamanlarda da gaz sıkıntısı olmadi. Tabi bebekten bebege degisiklik gosterebilir.Kızlar beveğim galiba doymuyor mama vermeye karar verdim hangi mamayı kullanıyorsunuz
Bende yıkadım ama her gün yıkıyorum zaten. Özel birsey yapmaya gerek yokkızlar 40i çıkan bebekler için bişey yaptınız mi? ben sadece yıkadım. neler yapmak gerek
Ben yıkadım sadece birşey yapmadım. Yıkarken dua ile yıkadım sadece. Bildiğim duaları okudum yıkama bitene kadar.kızlar 40i çıkan bebekler için bişey yaptınız mi? ben sadece yıkadım. neler yapmak gerek
1aylıkken 3 saatte bir besleyebilirsin dedi cnm doktorum. 48 günlük benim bebeğim de bazen 4 saat uyuyor uyandırmıyorum artık. Uyanınca emziriyorum.Kızlar bebekler 1 aylık oldu geceleri 2 2.5 saatte uyandırıyırnusunuz yoksa kendi uyanıncamı besleniyor
Aynen gecedenncok gunduz bende de yani fizyolojik reflu deniyior ama hic birsey yapılmıyorrefku yatagiydi gaz cikarma dik tutma ne varsa yaptim aka isenyaramiyor birde gaz sancilari cocugum sekilden sekle giriyor cok zor ya bebek olmakta kolay degilmis yani
Benim oğlanda öyleydi canım. Hem üstten gazını çıkarıyordum hemde günde 3 4 kere kaka yapıyordu. Gaz sorunu yok bezi temiz karnı tok diyordum ama meğersem gazi varmış. Bacakla ve karindan gaz masajı yapıp osurarak gaz atınca ve peşine rahatca uyuyunca fark ettik biz. Seninkinin de belki çıkmayan gazi vardir.Peki benim oğlan neden uyumuyor arkadaşlar. Gazlanınca anladım da mesela memede uyuyor yerine koyunca hop uyanıyor. Gündüz uyku yok gibi bişey. Neden böyle süt yetiyor doyuyor da anlamadım ki
Yemin ediyorum böyle işgüzar hemşire ve doktorlara uyuz oluyorum.
Benim sağlık ocağndakğ hemşirede böyle.enson azarladım öyle sustu artık.
İstediğim kadar emzirip istediğim kadar mama veririm.
Olmuyo canım öyle ,bazen yetmiyor.
En iyi sen kendin bilirsn canım.
Nasıl sakin ve huzurlu oluyorsa en doğrusu odur.
Kulaklarını işgüzar olan hemşire ve doktorlara tıka.
Ay bizde ona gectık cok pis kokuyor bebek almada zorluk cekımı sızın yada kusuyorum ıctıktrn sonra,Yok bildiğim hiçbir bebek 3 saati bekleyemez.
Benimki bazen saat başı bile acıkıyor.
Nezaman aç ise ozaman veriom.
Tabi ölçüsü değişiyor zamanlamaya göre.
Önce aptamil conformil veriodum sonra doktor özel raporlu mamaya geçti çok gazlı diye süt alerjisi olabilir dedi.aptamil progomin as kullanıoz şimdi.
Bende ayni fikirdeyim cnm allah kolaylik versin hepimize cocuk hep huzursuz cok uzuluyorum yani tam uyucak ya bi kusma ya bi gaz
Benim oğlanda aynı, drlar Kara guurultuye annede guvende oldugu İcin dıe diyorda bana kalırsa gaz sancısı dan annede sakınkıyo yatınca baslıyorPeki benim oğlan neden uyumuyor arkadaşlar. Gazlanınca anladım da mesela memede uyuyor yerine koyunca hop uyanıyor. Gündüz uyku yok gibi bişey. Neden böyle süt yetiyor doyuyor da anlamadım ki
Alerji gruplarinda okuyodum tadinin kotu oldugunu, vanilya ozu ya da surubu mu ondan katiyolardi. Aklimda kalmis cnmAy bizde ona gectık cok pis kokuyor bebek almada zorluk cekımı sızın yada kusuyorum ıctıktrn sonra,