2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Emzik ten olmayabilir çünkü bizimki hep kavga ediyor memeyle.emzik de almıyor malesef. Çok denedim. Öğürüp duruyor.
Biberon da ne kullandın?
Biz de Dr browns vardı. Onunla dediğin gibi öğürdü kustu çok geldi sanırım.
Avent aldım riske girip onu aldı sükür. Süt bırakıp gidebiliyorum imkan olunca.

Bence emzikle alakalı değil canım gazla alakalı bi durum. Ben ilk günden beri emzik veriyorum bazen memeyi çok güzel alıyor bazen de savaşıyor gibi ama gazlanınca daha çok sıkıntı oluyor

Normal sağıyorum bazen mochide kullanıyorum diğerinden sızıntı çok olursa siz emzirmeden önce mi takıyosunuz çok takmıyorum vacumladığı için göğüs ucunu büyütüyor.

Bende emzik veriyorum almıyor her türlü emziği verdim en son bibs verdin açken emiyor emziği o kadar sonra atıyor toplam 5 dk sürüyo yani. Anlıyo süt gelmediğini.

biberon ile memeyi karıştırmıyor bizimki ama iştahlı biraz maşallah ondan olabilir ne görse emmek istiyor belkide biz mamayı bıraktık ama sütüm azaldı gibi bir kaç gündür. 1 haftadır gaz prob başladı sürekli meme istiyor ondan mı acaba ya? Bende günde bir kez mama veriyorum doktor öyle yapabilirsin dedi. Bebek büyüdükçe sütüm azalır diye çok korkuyorum

Ben diğer çocuğumda 9 ay sağdım makineyle. Hiç acımazdı da günde 7-8 kere sağardım.Devamlı biberonla besledim yani aslında alışkınım ama şimdi kızım emip üstüne de sağınca hiç çıkmıyor bir de çok acıtıyor. Bebeğimden dolayı zaten acıyor üstüne bir de sağınca dayanamıyorum. Aslında alabilirim ondan.

Evet onu yapmalısın. Elinle üstteki deriyi geri iterek. Yapmazsan orda birikir bişeyler daha kötü olur. Islak mendil pamuk kalıntıları da doluyor oraya. Biz sünnet yaptırıp rahatlamıştık o açıdan
Bende sünnet için geç kalmak istemiyorum. Şuan deriyi itemiyorum canı acır mı bilemedim.

9 ay boyunca sadece sağarak süt geldi mi peki? Kimisi sağınca bi zaman sonra kesilir diyor.

Eşim de biontech oldu şuan başka aşı olmadığı için. Covid olduğumda bu kadar ağrım olmadı dedi. Baya etkiledi aşı.
Bakalım zaman ne gösterecek ben de beklemedeyim.
Benim ailem, birçok tanıdığım oldu ilk gün kolda sızlama oldu 2.dozda hiç ağrı olmadı bünyeden bünyeye değişiyor olabilir.

Memeyle kavga edince napıyorsunuz? Benimki de bana vurup tırmalamaktan emmiyor.
Biberonu ilk alırken öğürüyor sonra sonuna kadar bitiriyor.

Kizlar selam
Aguline gaz surubu deneyen var mi
Siparis verdim.aksama alicam eczden. Sab la beraber kullanicam.
Durmuyo uyuymuyo surekli ikiniuo kizariyo . Kucaktan indiremiuoruz.agliyo.
Ilginctirki gece uyuyo ara ara uyanarak da olsa.
Onun haricinde ikinmak sesi sıkıyo kendini her an. Oglumda gazliydi ama bu bambaska oglen uykusu tavsan uykusu biraktigin an uyaniuo her sey sil bastan.
33 gunluk olduk dun asi da olduk onun da huyszlugumu ne eklendi anlamadim

Gaz olayi mahvetti bizi

Memeyle kavga edince napıyorsunuz? Benimki de bana vurup tırmalamaktan emmiyor.
Biberonu ilk alırken öğürüyor sonra sonuna kadar bitiriyor.
Biraz pışpışlayın sakinleştirir tekrar vermeye çalişiyorum uykusu varken gaz varkende kavga ediyor diğer kızım aralıksız bi saat ağlardı almamak için sık teklif etmeye çaliş canim.

28 günlük şuan kizim, gaz icin herhangi bisey kullanmiyoruz biz ama bahsettiginiz sorunlar bizde de var. Gunduz uykusu neredeyse hic yok, deliksiz 1 saat uyumuyor gunlerdir. Azicik dalar gibi oluyor kucakta, yatağına birakinca asla durmuyor. Onceden biraz kucakta uyurdu suan ona da direniyor sanki. Gece uykusu ise gunduze nazaran daha iyi ama onda da inanilmaz bir ikinma durumu var. Kendisini uyandiriyor elinj ayagini çok çırpınır gibi yapıyor, asla derin uyuyamıyor bu yuzden de. Ama agridan vs aglama durumu da yok. Bu yuzden gazin verdiği sıkıntı mi baska bisey mi var gece uykusunu Zorlayan anlayamıyorum. Ve ben ne gece ne gunduz guzel dinlenemedigim icin cok zorlanmaya basladim. Sadece hevesle 40in dolmasını bekliyorum

Aynen bende cok zorlaniyorum ve farkettimki dinlenemedigim icin olan iki gram sutte azaliyo. Cuma dr umuz var. Bakalim ne dicek. Ayni bahsettiklerini yasiuorm bende.ikinma hali surekli gaz cikisi oluyo ama nasi ikiniyo zorlaniyo. Sab gaz damlasi kullaniyoruz ona ragmen bu haldeyiz. 40. Gunumuze 1 haft var insallah bi seyler duzelir diye umuyorum ama sanki 3 4 ayi bulacagiz.

Kizlar
Babysling mi kanguru mu?
Ben memelerim acik gziyorm kapali olunca da kucagimda uyuyo.
Ev hakgetire yerimden kalkamiyorum.
Model ve urun onerilerinizi bekliyorum
Hem sling hemde kanguru icin
Bende hem kanguru hem.sling var ama kanguruyu kullanabilmek için bebeğin 7 kilo olması gerekiyor kızımda 4 aylıkken kullanmaya başlamıştım 1,5 yaşına kadar bir fiil kullandım evde dışarda heryerde, bu sefer slingde aldım iki gündür nerdeyse gün içinde onun içinde uyutabiliyorum bağlaması kanguruya göre zahmetli ama yenidoğan da kanguru kullanmak pek mümkün değil bende ki sling neko marka kumaşı esnek penye gibi kanguruda ergobaby marka kangurudan kızımda çok memnun kalmıştım ama sling benim içinde yeni bir deneyim

Kızımda 4 numaraya kadar Prima premium care kullanmıştım sonra aktif bebeğe gecmistik onun dışında hangi bezi denesem pişik olmuştu bu sefer hem daha uygun hem daha temiz içerikli olsun diye sleppy bio kullanıyorum cirtlari zor açılıyor onun dışında gayet memnun kaldım
Kızlar bebeğiniz uyanırken aglayarak uyanan varmı aranızda hep ama benimki uykudan agkıyarak uyanıyor hep
Oğlum her uyandığında ağlayarak uyaniyor hatta bazen çok uyudun kalk diye cimcikliyorlarmi napiyorlar nerdeyse bağırarak uyanıyor o zaman genelde hemen emmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…