- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #46.001
Aptamil comformilin tadı acıymış öyle yorumlar okudum ama bende alıcam bu gidişle ne kadar az gazı olursa o kadar iyi.Aptamil comformil al en az gaz yapan mama yada aptamil mor olan var oda guzel
Bizim de uykular düzensiz pek uyumuyor çabucak uyanıyorBizimde sarılık devam 26 gunluk Dr bu hafta 30 cc tek ogun devam et dedi ama sureklı aglıyor doymadı dıe veriyorum ben cok karıstı bızım beslenme gaz damlalarıda ise yaramıyor
Allah yardımcımız olsun bebişler sağlıcakla olsun inşallahBende bırakmak istiyorum ama mümkün değil çiş kaka yapıyor anında geri acıkıyor. Foşur foşur akan sütümde yok aç olunca kıyameti koparıyor mamayla doyuruyorum ancak.
Bizede hemsire evolvia yi onermisti. Aptamil almıştık onun gaz yaptigini soyleyince evolvia mamayi aldik.Mama kullanan arkadaşlaf bişey danışmak istiyorum. Yarın kızımı bırakıp bir kaç saat işim olacak. Ama sağsam çıkacak sütüm yok. Mama alayım diyorum golden goat almıştım ilk günler sütüm yetmediğinde kullanmak için. Yarısı çöpe gitti. Şimdi marketlerde bebelac ve aptamilin 300grlık paketlerini gördüm kullanan var mı bunlardan birini. Küçük bir paket alayım diyorum
Aynen benimde öyle var ben de dinlenemiyorum ki emzirme uyandırma ile geçiyor Birde emiyor kalmiyor bazen süt var emmiyor bende deniycem relektaz damlayi inşallah iyi gelir.Aynen benimki de öyle sık emiyor bazen de sütüm kalmıyor dinlenemdiğim için gündüz. Zor valla. Bioyu alıcaz relaktazı da almayı düşünüyorum ben. Benimde gazım oluyor çünkü gaz yapan birşey yemememe rağmen.
Hip almıştık en son kullanmıyoruz bilmiyorum ama aptamil vardı çöpe gitti verdiğimde gaz yapıyodu ilkindede denedim evolvia sma aptamil hepsi gaz yapmıştı bebelac iyi gelmiştiBizede hemsire evolvia yi onermisti. Aptamil almıştık onun gaz yaptigini soyleyince evolvia mamayi aldik.
Ben de sizinle aynıyım . 2 gün kestim 14 den 12 ye düştü bugün başladım emzirmeye.Doktor dan doktora tedavi şekli değişiyor canm ben başta kesmedim arttı sarılık sonra doktoru dinledim 3 gün kestim 14 den 12 ye düştü şimdi yine anne sütüne başladık bebeğim daha iyi
Yaa çok iyi ya en zoruda o saat olayı normali ne zaman kesiliyor acabaBen de sizinle aynıyım . 2 gün kestim 14 den 12 ye düştü bugün başladım emzirmeye.
Hızlıca düşedebilir sabitte kalabilir dedi. Ama şuan anne sütü sarılıgı gibi düşer gibi geliyo dedi. Bir aleti var ateşölçer gibi kanda almıyo onla vücuduna kafasına falan bakıyo . Bir de bana artık sürekli saat tutup emzirmeyi kesebilirsin dedi boy kilo alımı gayet iyi seninki beslenmeden olan sarılık degil dedi kestim gece uyandırmayı ikimizde daha iyiyiz şükür.
Bizden kan alıyor bende bebeğim iyi olduğu sürece ölçtürmücem zorunda kalmadıkça bebeğim hep delik deşik oldu ayaklarıBen de sizinle aynıyım . 2 gün kestim 14 den 12 ye düştü bugün başladım emzirmeye.
Hızlıca düşedebilir sabitte kalabilir dedi. Ama şuan anne sütü sarılıgı gibi düşer gibi geliyo dedi. Bir aleti var ateşölçer gibi kanda almıyo onla vücuduna kafasına falan bakıyo . Bir de bana artık sürekli saat tutup emzirmeyi kesebilirsin dedi boy kilo alımı gayet iyi seninki beslenmeden olan sarılık degil dedi kestim gece uyandırmayı ikimizde daha iyiyiz şükür.
Bizde de aynısı ama ben İlk Bebelac denedim içmedi ama kullanıyoruz iki ay olacak değiştirmeye kalksam kötü olmazmi alışma süresi derken bilemedim.Kizlar merhaba aranızda Aptamil conformil kullanan var mı. Ben SMA kullanoyorum ama kizimda bitmek bilmeyen bir gaz problemo var .yediğim içtiğim herşeye dikkat ediyorum mamadan şüphelenmeye başladım artık
SMA mi kullaniyorsunuz gaz problemi var mıBizde de aynısı ama ben İlk Bebelac denedim içmedi ama kullanıyoruz iki ay olacak değiştirmeye kalksam kötü olmazmi alışma süresi derken bilemedim.
Sutun az geliyor olabilirKızlar bebeğim 1 saat emiyor ardına 30ml ile 60 ml arası mama veriyorum onuda yiyor sütüm de geliyor sizce çok değil mi sadece emmeye neden doymuyor
Nasil mj acaba bnm bebegimdede ayni problem varNasıl masaj ?
Herkes ne kadar da farklı söylüyor. Ben de aksine biontech için emzirenkerle ilgili çalışmalar olmadığı için yaptırmamak gerektiğini duydum doktorlardan. Böyle bir tutarsızlığın olduğu bana bile ne etkisinin olacağını bilmediğim bir aşıyı emzirirken yaptıramam. Küçücük bedene etkisi ne olacak hiç bilmiyoruz.Gerçi ben emzirmesem de biontech düşünmiyordum hiç. Aşının aslında sütten geçmediği söyleniyor ancak mrna aşısı için kimse net konuşmuyor. bu doktorlar uzmanlar arasındaki farklı görüşler sinirimi bozuyor.Bana da doktorun söylediği biontech ild ilgili çalışmalar daha net öteki ile ilgili doğru düzgün bilgi yok. Bende önce sinovac diyordum ama bunları duyunca biontech oldum. 3 farklı branştan doktorun önerisi ile..
Yok canım hiç üzülme. Çok yüksek olmadığı sürece bir şey olmaz. Olağan bir şey bu. Birçok bebekte olan bir şey.Beslemekle mi alakalı üzülüyorum ben de anlamadim neden bu kadar uzun sürüyor hep geçer demişlerdi ben de geçecek diye bekliyordum
Evet bebeğim emmediği zaman sağdım 5 ml oldı ikisiSutun az geliyor olabilir
Evet hızlı nefes alırlar. Karın da genel de şiş oluyor gazdan dolayı.Mrb bayanlar bir sorum olacakti size.yeni dogan yani aylik bebeklerin karin bolgesi şiş gibi mi olur bide hizli mi nefes alir verir?surekli evham yapiyorum yaacaba karni mi sis yoksa bebek karinlari boyle mi olur acaba hizli mi nefes alip veriyor diye
5 ml az canimEvet bebeğim emmediği zaman sağdım 5 ml oldı ikisi