2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar sizin bebişlerde ıkınırken fln böyle garip garip sesler çıkartıyorlarmı? Böyle bağırma gibi nasıl tarif etsem bilemedim? Çok gazlı değil aslında bizim kız ama kaka yapacağı zaman yada gaz çıkaryacağı zamab kızarıyo bağrıyo böyle bi değişik hallerde sizdede varmı yoksa doktoruna sormalımıyım? Oğlumda olup olmadığını da hatırlamıyorum

Selam. Herkes uyuyor mu? Bir ben mi gaz sancısı yüzünden uyumuyorum?
Gaz sancilari başlamamisti demiştim dün bugün o lafımı yutuyorum gece 1:00'den 4:00'e kadar içimizden geçti paşa daha gobegide düşmedi göbeğine masaj yapamıyorum anca bacak eksersizleri yapabiliyoruz sabaha kadar havlu ütüle saç kurutma makinası çalıştır anca rahatlatabildik
Gümüş kapak diyorum iyiki almışım

Kızlar günaydın bir sorum var.
Bebeğim 2. Hafta kontrolünde 400 gr almıştı. Günde üç dört kez 45cc den veriyorum mamayı. Sadece onunla 400 gr almamıştır dimi, anne sütü de işe yaramıştır yani?

Evet aynı durum bizde de geçerli, sormuştum doktora ben. normal dedi, gaz çıkarmaya çalışırken kasıyor kendini, karnı sertleşiyor ve yüzü kızarıyor

Çok geçmiş olsun, Lansinoh kullan canım bi de gümüş göğüs kapağı al bi de arada sütünden sür ve kurut havalandır memelerini 15-20 dakika. Gümüş kapağı 45 dk dan fazla aralıksız kullanma ama alacaksan.

Selam. Herkes uyuyor mu? Bir ben mi gaz sancısı yüzünden uyumuyorum?
Bizim de geceleri sıkıntılı genelde. 22 günlük oldu kuzum. 4.-6. Haftalar gaz sancıları max seviyede olup sonra azalırmış genelde. Zor bikaç hafta bekliyor bizleri ama sabredeceğiz, bütün bebekler bu yollardan geçiyor ne yazık ki

Kızlar şimdi bizim ki 5 günlük bebek olduğu için mi gazı yok?
Gaz çıkarıyor kendi gaz sancısı pek yok.
10 gün sonra mı belli olur gaz sancısı?
Birde karnı tam doymuşsa uyuyor genelde normal mi?

Yok babyjorn gibi değil bunlar. Bak bu mesela. Bunu Birisi önerdi ama taşıma kapasitesi 9 kilo ymış alacaktım ben ama oğlum da var üstüne çıkar kırar diye nuna alıcam sanırım. Hem bu otomatik sallanan müzikli kumandalı falanmış.

kız bebeği olanlar vajinanın dudak kısmında beyaz krem gibi bir şey var mi? internetten baktım bazı yerlerde temizleyin yazıyor bazı yerlerde dokunmayın yazıyor.
Evet var bizde de. Ben iç kısma çok dokunmuyorum. Öyle duymuştum çünkü.yıkıyorum sadece banyodayken.

Bence bu gereksiz ya. Anakucağı daha kullanışlı bir şey. Hem çok kısa kullanılıyormuş. Babyjörn de uyunuyor mu peki? Baya dik duruyordu sanki o

Bende balmumu kapak var onu almistim o zaman peki kendi sütümu sürsem böyle açık mı birakayim goguslerimi böyle derisi kalkmış delinmiş o nasıl tekrar eski haline döner ki

Kızlar siz göğüs uçlarınıza nasıl bir bakım yapıyorsunuz mesela yara olmaması için ben çok acı çekiyorum bu yara ne zaman düzelir böyle

Ah Bi görsen nr garip sesler çıkardığını. Teke gibi ses çıkarıyor bizimki

Ben gümüş kapak kullanıyorum ama kullanma kılavuzunda sürekli memede kalması gerektiği yazıyor ben gün içinde bir iki sefer biberon temizleyicisiyle yıkayıp kurulayıp tekrar kullanıyorum
Kızlar şimdi bizim ki 5 günlük bebek olduğu için mi gazı yok?
Gaz çıkarıyor kendi gaz sancısı pek yok.
10 gün sonra mı belli olur gaz sancısı?
Birde karnı tam doymuşsa uyuyor genelde normal mi?
Bende gaz problemimiz yok diyordum düne kadar dün gece 1:00'den 4:00'e kadar gazdan kivrama kivranana ağladı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…