- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #44.561
Gaz sancilari başlamamisti demiştim dün bugün o lafımı yutuyorum gece 1:00'den 4:00'e kadar içimizden geçti paşa daha gobegide düşmedi göbeğine masaj yapamıyorum anca bacak eksersizleri yapabiliyoruz sabaha kadar havlu ütüle saç kurutma makinası çalıştır anca rahatlatabildikSelam. Herkes uyuyor mu? Bir ben mi gaz sancısı yüzünden uyumuyorum?
Gümüş kapak diyorum iyiki almışımKızlar gunaydin bişey soracaktım benim sağ göğüs ucum delinmis derisi kalkmış böyle delik olmuş ve bebeği emzirmemek için savaşıyorum her ağzına koydugunda sanki canımdan can giidyor okadar acıyor emzirmesem göğsüm mastit olmasından korkuyorum nasıl düzelir ne iyi gelir çok acı çekiyorum
Kabarcık değil canim delinmiş böyle et parçası kalkmış ne yapacam bilmiyorum elim bile değse canım acıyorSüt kabarcığı olmuş olabilir, Googledan süt kabarcığı diye arat orda yazar ne yapman gerektiği karbonatlı su, sıcak su vs ile bişeyler yapılıyor du
Evet aynı durum bizde de geçerli, sormuştum doktora ben. normal dedi, gaz çıkarmaya çalışırken kasıyor kendini, karnı sertleşiyor ve yüzü kızarıyorKızlar sizin bebişlerde ıkınırken fln böyle garip garip sesler çıkartıyorlarmı? Böyle bağırma gibi nasıl tarif etsem bilemedim? Çok gazlı değil aslında bizim kız ama kaka yapacağı zaman yada gaz çıkaryacağı zamab kızarıyo bağrıyo böyle bi değişik hallerde sizdede varmı yoksa doktoruna sormalımıyım? Oğlumda olup olmadığını da hatırlamıyorum
Çok geçmiş olsun, Lansinoh kullan canım bi de gümüş göğüs kapağı al bi de arada sütünden sür ve kurut havalandır memelerini 15-20 dakika. Gümüş kapağı 45 dk dan fazla aralıksız kullanma ama alacaksan.Kızlar gunaydin bişey soracaktım benim sağ göğüs ucum delinmis derisi kalkmış böyle delik olmuş ve bebeği emzirmemek için savaşıyorum her ağzına koydugunda sanki canımdan can giidyor okadar acıyor emzirmesem göğsüm mastit olmasından korkuyorum nasıl düzelir ne iyi gelir çok acı çekiyorum
Bizim de geceleri sıkıntılı genelde. 22 günlük oldu kuzum. 4.-6. Haftalar gaz sancıları max seviyede olup sonra azalırmış genelde. Zor bikaç hafta bekliyor bizleriSelam. Herkes uyuyor mu? Bir ben mi gaz sancısı yüzünden uyumuyorum?
Onu denemeden bilemeyeceğiz canım. Oğlumda biogaia işe yaramıştı. Kızımda yaramadı. Şimdi başka denicem metsil alırım belki. Her bebekte farklı etki gösteriyorHangi gaz damlasi sizde işe yaradı kızlar. Ben metsil kullanıyorum fayda etmedi
Ben doktorumıza sormuştum. Rezene ve kimyonu. Onları vermeni önermem ama anason verebilirsin demişti. Ben de ilk kez bugün vericemKızlar aranızda kimyon içip bebeğin gazına faydasını gören oldu mu? 1 çay kaşığı bebeğe de verebilirsin dedi çevremdekiler ama cesaret edemedim ben
Yok babyjorn gibi değil bunlar. Bak bu mesela. Bunu Birisi önerdi ama taşıma kapasitesi 9 kilo ymışBen daha kesemedim korkudan tırnaklarınıhala erteliyorum.
4 5 ama bir o kadari da mikirdadigi zaman pispis yapmakla geçiyorkendiliğinden sallanan babybjorn u biliyorum. Onun da indirime girmiş ancak 1500 lira. Acaba değer mi ya? Bilsem ki çok rahat edecek sürekli uyuycak hemen alırım
Lansinoh var ama artık surmuyorum kaderime razı oldumkalkanlar çok büyükmüş onu sütyenle takmam lazım sütyen de beni daraltiyo. Resmen hepsini bı kenar attım.
Evet var bizde de. Ben iç kısma çok dokunmuyorum. Öyle duymuştum çünkü.yıkıyorum sadece banyodayken.kız bebeği olanlar vajinanın dudak kısmında beyaz krem gibi bir şey var mi? internetten baktım bazı yerlerde temizleyin yazıyor bazı yerlerde dokunmayın yazıyor.
Bence bu gereksiz ya. Anakucağı daha kullanışlı bir şey. Hem çok kısa kullanılıyormuş. Babyjörn de uyunuyor mu peki? Baya dik duruyordu sanki oŞöyle ki ana rahmi gibi şekil aliyomus yatınca. Bebeğim cok rahat etti diyenler olmus. Ama bikac yorumda da boynu göğsüne dusuyo sıkısıyo demişler memnun kalmamislar. Ne bileyim insan bebeği rahat etsin diye her şeyi denemek istiyoyatirdigim yerde anında uyanınca alternatif arıyorum. Acaba şu babybjorn markası nasıl anakucaginda? Ondan da çok memnun kalan vardı ama onun da fiyatları 1500 lerden basliyo. Gerek var mı bilemedim ya.
10 günden sonra olur gaz sancısı. Karnı aç olsa uyumaz zaten doymuş sa uyusunKızlar şimdi bizim ki 5 günlük bebek olduğu için mi gazı yok?
Gaz çıkarıyor kendi gaz sancısı pek yok.
10 gün sonra mı belli olur gaz sancısı?
Birde karnı tam doymuşsa uyuyor genelde normal mi?
Bende balmumu kapak var onu almistim o zaman peki kendi sütümu sürsem böyle açık mı birakayim goguslerimi böyle derisi kalkmış delinmiş o nasıl tekrar eski haline döner kiÇok geçmiş olsun, Lansinoh kullan canım bi de gümüş göğüs kapağı al bi de arada sütünden sür ve kurut havalandır memelerini 15-20 dakika. Gümüş kapağı 45 dk dan fazla aralıksız kullanma ama alacaksan.
Ah Bi görsen nr garip sesler çıkardığını.Kızlar sizin bebişlerde ıkınırken fln böyle garip garip sesler çıkartıyorlarmı? Böyle bağırma gibi nasıl tarif etsem bilemedim? Çok gazlı değil aslında bizim kız ama kaka yapacağı zaman yada gaz çıkaryacağı zamab kızarıyo bağrıyo böyle bi değişik hallerde sizdede varmı yoksa doktoruna sormalımıyım? Oğlumda olup olmadığını da hatırlamıyorum
Hehhh aynen teke aradığım kelime buAh Bi görsen nr garip sesler çıkardığını.Teke gibi ses çıkarıyor bizimki
Allah yardim etsin... Zor ... İnsaallah cabucak iylesirHiç denemedim. Denemeye fırsat yok ki hemen uyaniyo emmek istiyo, yıkayacak fırsat bile olmaz ağlamasından
Ben gümüş kapak kullanıyorum ama kullanma kılavuzunda sürekli memede kalması gerektiği yazıyor ben gün içinde bir iki sefer biberon temizleyicisiyle yıkayıp kurulayıp tekrar kullanıyorumÇok geçmiş olsun, Lansinoh kullan canım bi de gümüş göğüs kapağı al bi de arada sütünden sür ve kurut havalandır memelerini 15-20 dakika. Gümüş kapağı 45 dk dan fazla aralıksız kullanma ama alacaksan.
Bende gaz problemimiz yok diyordum düne kadar dün gece 1:00'den 4:00'e kadar gazdan kivrama kivranana ağladı kuzumKızlar şimdi bizim ki 5 günlük bebek olduğu için mi gazı yok?
Gaz çıkarıyor kendi gaz sancısı pek yok.
10 gün sonra mı belli olur gaz sancısı?
Birde karnı tam doymuşsa uyuyor genelde normal mi?