- 10 Nisan 2020
- 1.408
- 1.390
- Konu Sahibi KirazHanim
- #44.541
Denedim canım denemiş halimle bu kadar geliyor galastaco kullanıyorum şuan.Bestlac damla denedinmi cnm süt arttırmak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denedim canım denemiş halimle bu kadar geliyor galastaco kullanıyorum şuan.Bestlac damla denedinmi cnm süt arttırmak için
Korkup çooook narin davranıyor olabilir misin. Ben öyle yapmıştım çünkü eşimin yapış şeklini görünce ayy dur bacağı dizi beli diye diye başında konuşuyordum. O da bir şeeeyy olmaaaaz diye karnına bacaklarını iyice ittiryordu. Benim yüreğime iniyordu. Pırt yapana kadar defalarca deniyordu.maşallah ya. Ben de baktım deniyorum hatta sağ bacağını sola doğru, sol bacağını sağa doğru atmak vs onları da denedim ama yok çıkmıyor gazı
Evet var, akıntı gibi beyaz böyle. Hemşire bize temizleyin mantar olmasın demişti, ben olabildiğince nazik davranarak ılık pamuklu suyla almaya çalışıyorum altını açtığımda.kız bebeği olanlar vajinanın dudak kısmında beyaz krem gibi bir şey var mi? internetten baktım bazı yerlerde temizleyin yazıyor bazı yerlerde dokunmayın yazıyor.
Ozaman yapı gereği az gelioDenedim canım denemiş halimle bu kadar geliyor galastaco kullanıyorum şuan.
Kızı da olmuştu biz hep temizledik cnm. U umudum2021Evet var, akıntı gibi beyaz böyle. Hemşire bize temizleyin mantar olmasın demişti, ben olabildiğince nazik davranarak ılık pamuklu suyla almaya çalışıyorum altını açtığımda.
çok teşekkürler deneyeceğim mutlakaKorkup çooook narin davranıyor olabilir misin. Ben öyle yapmıştım çünkü eşimin yapış şeklini görünce ayy dur bacağı dizi beli diye diye başında konuşuyordum. O da bir şeeeyy olmaaaaz diye karnına bacaklarını iyice ittiryordu. Benim yüreğime iniyordu. Pırt yapana kadar defalarca deniyordu.
Ya da kendi koluna yüzüstü yatır baskı uygulansın karnına sırtını da ovala. Bir de bunu denee eğer denemediysen
Gül hastalığı olmasın. Benimde geçen sene çıkmıştı 2 ay sonra kendi kendine geçtiKızlar benim vücudumun çeşitli yerlerinde böyle isilik gibi şeyler çıktı ve aşırı kaşınıyorum ya. Çatlak falan değiller. Böyle birşey yaşayan varmı özellikle memem ve üst bacağımda kollarımdaa
Bilmem ki nokta nokta kırmızılıklar var meme bacak kollarımdaGül hastalığı olmasın. Benimde geçen sene çıkmıştı 2 ay sonra kendi kendine geçti
Dün gece ilk kez reflu yatağında uyudu canım ama yatağı bizim yatağa aldım bende dibinde uyudum İnşallah böyle gider kendinden de büyük sesi var sesten kızım uyanmasin diye uğraşım anaokuluna gidiyor sabah erken kalkıyor benle uyumak istediği için babası gece zorla uyutuyor zaten uyanırsa oda eziyet olacak bizeCanım sen tecrübeli annesin daha iyi bilirsin tabi ama nacizhane tavsiyem sen ısrarla her defasında uyuduğunda koy yatağına yatakta 5 dk bile dursa koy zamanla alışır süresi artar inşallah, slingle filan senin kucağında uyumaya hepten alışırsa 2 çocukla nasıl baş edicen hadi tek çocuk olsa neyse de cidden zor 2 çocukla kıyamam.
Bizde daha gaz olayı başlamadı kızımda 10.gun başlamıştı gaz sancıları 50 günlük olana kadar uyanıkken hep kucaktaydi sonra o alışkanlık kalmıştı 6 aylik olana kadar hep kucakta büyüdü birde otutturmuyordu benide oda oda geziyorduk sonra sürünüp birşeylere erişmeye başlayınca biraz düşmüştü yakamdan bu sefer gaz olayı başlamadan gece kucak istiyor hep ama gündüz şimdilik uyuyor gazlar başlayınca nasıl olur bilmem İnşallah baslamaz da bu sefer biraz rahat ederimBen yazsam şu mesajın aynısını yazardım
Doğduktan hemen sonra kucağımda emerken bile patır patır gaz çıkardı şaştım kaldım.
Yoğun bakımdan çıktı aldık eve geldik, o günden beri uyku yok.
İlk kızımda hiç yaşamadık böyle şeyler, emerdi yatağına koyardım uyurdu.
Yavrum kendi kendine büyümüş resmen.
Bu bebek ne gece ne gündüz uyuyor, sürekli kucakta olacak, bıraktığımız an ıkınmaya başlıyor, ıkınma sesi duymaktan psikolojim bozuldu artık.
Kızımla da ilgilenmiyorum bu şekilde.
Eşim yokken halimiz perişan.
Biri nasılsın demek için kapıyı çalsa o an ağlamaya başlarım, o kadar yıprandım
Ben gümüş kapak aldım demiştim hatırlarsanız iyiki almışım tam acır gibi olmaya başladı hemen birde ayva çekirdeği yaptım ara ara onuda sürüp hep gümüş kapagi memede tutuyorum şükür bu sefer çok iyi gidiyoruz İnşallah böyle gider çünkü kızımda çektiğim acilar doğum sancılarını unutturmustu emzirme atleti kullanıyorum ben kapakların üzerine göğüs pedi koyuyorum dışarıdan belli de olmuyorGünaydın
Ben kendi tecrübemi yazayım. Benim bebiş de 2900 Gr doğdu. Başta sütüm çok az geliyordu mamaya başladık. Ama ben mamadan önce hep emzirdim bir damla bile olsa göğsü bırakmasın ki biberonu alınca meme reddi vs olmasin diye. 3 gün biberonla mama + emzirme şeklinde gittik. Sonra 4. Gün benim sağ gogsum taş gibi sertleşti ağri yaptı. mastıt oldum sandim. Saglikocagindaki hemşire sütun gayet var bol bol emzir, sıcak kompres ve masaj yap ve sağ dedi. Göğüs ucu yaram vardı aynı zamanda bu sag gogsumde buna rağmen dişimi sıktım emzirdim..ertesi gün de sıcak kompres yaptım, resmen süt kanallarim acildi. O gün baktım ki bebek doyuyor ilk defa memede, mamayı bıraktık. O günden sonra her gün düzenli sagdim..bugün 3 hafta oluyor.
Göğüs ucu yarasına bı çare bulamadım..plastik kalkan aldım takmadım hala. Bikac gün hametan surdum ama sürekli emmek istiyor ilaç tedavi edemeden yıkamak zorunda kalıyorum. Garmastan pomad alacaktım son olarak ama kaldı o da öyle. Hala çok acı çekiyorum emzirirken ama dayanmaya çalışıyorum.
Saat 2 de başladı. Ben de baktım benim gibi uyumayan var mı? Şimdi daldı. Salladım üstünü değiştirdim bezini değiştirdim ayakta emzirdim gaz damlası verdim Ayşe önerin masaj videolarını denedim yok çıkaramadım gazı. Karnı taş gibi sert.Ne kadar zor ya. İnsnaın elimden birşey gelmemesiSelam. Herkes uyuyor mu? Bir ben mi gaz sancısı yüzünden uyumuyorum?
Tahinin ustunde biriken yag.. iyi geliyormus... Birde karabas otunu duymustumGünaydın
Ben kendi tecrübemi yazayım. Benim bebiş de 2900 Gr doğdu. Başta sütüm çok az geliyordu mamaya başladık. Ama ben mamadan önce hep emzirdim bir damla bile olsa göğsü bırakmasın ki biberonu alınca meme reddi vs olmasin diye. 3 gün biberonla mama + emzirme şeklinde gittik. Sonra 4. Gün benim sağ gogsum taş gibi sertleşti ağri yaptı. mastıt oldum sandim. Saglikocagindaki hemşire sütun gayet var bol bol emzir, sıcak kompres ve masaj yap ve sağ dedi. Göğüs ucu yaram vardı aynı zamanda bu sag gogsumde buna rağmen dişimi sıktım emzirdim..ertesi gün de sıcak kompres yaptım, resmen süt kanallarim acildi. O gün baktım ki bebek doyuyor ilk defa memede, mamayı bıraktık. O günden sonra her gün düzenli sagdim..bugün 3 hafta oluyor.
Göğüs ucu yarasına bı çare bulamadım..plastik kalkan aldım takmadım hala. Bikac gün hametan surdum ama sürekli emmek istiyor ilaç tedavi edemeden yıkamak zorunda kalıyorum. Garmastan pomad alacaktım son olarak ama kaldı o da öyle. Hala çok acı çekiyorum emzirirken ama dayanmaya çalışıyorum.
Ne gibi özelliği var peki? Bana bunda da pek durmaz gibi geldi. Biz dün gece ağlama krizinde anakucağınq koyduk eşim aşağı yukarı indirip kaldırarak salladı öyle susuyorlar. Oğlumda aynıydıEki Görüntüle 2856349
Bu yataktan alan kullanan var mı? Yataş juno diye geçiyor. Yorumlarda genellikle olumlu bahsedilmis, ama ilk 4 ay kadarmis kullanımı, fiyatı 500 lira. Sizce 4 ay için bile olsa değer mi, emin olamiyorum. Artık bizim bebek kucaktan bıraktığımız an uyaniyo, rahat uyuyacagi biyer arayisindayim
Şöyle ki ana rahmi gibi şekil aliyomus yatınca. Bebeğim cok rahat etti diyenler olmus. Ama bikac yorumda da boynu göğsüne dusuyo sıkısıyo demişler memnun kalmamislar. Ne bileyim insan bebeği rahat etsin diye her şeyi denemek istiyo yatirdigim yerde anında uyanınca alternatif arıyorum. Acaba şu babybjorn markası nasıl anakucaginda? Ondan da çok memnun kalan vardı ama onun da fiyatları 1500 lerden basliyo. Gerek var mı bilemedim ya.Ne gibi özelliği var peki? Bana bunda da pek durmaz gibi geldi. Biz dün gece ağlama krizinde anakucağınq koyduk eşim aşağı yukarı indirip kaldırarak salladı öyle susuyorlar. Oğlumda aynıydı
Hiç denemedim. Denemeye fırsat yok ki hemen uyaniyo emmek istiyo, yıkayacak fırsat bile olmaz ağlamasındanTahinin ustunde biriken yag.. iyi geliyormus... Birde karabas otunu duymustum
Ben yazmıştım canım solgar lesitin. En başta benim de oldu. İçtim geçti hemen.Günaydın kızlar
Ne olur bana biri cevap yazsın
Bebeğim hastanede gözetim altında olduğu için emziremedim hiç
Sağıyorum yolluyorum
Göğüslerde şişlik oldu sertleşti
Neler yaptınız böyle birşey yaşayanlar
Öncelerde birisi yazmıştı solgarın bir ürününü
Ne olur bilen yazsın
Bazen giydiriyorum. Üşüdüğünü hissettiğimde. Sağlık ocağında ebe giydirme dedi beyin gelişimini etkiliyormuş. O yüzden tırnaklarını kestim çoğunlukla giydirmiyorum artıkBebislerinize eldiven giydiriyor musunuz? Ben doğduğu günden beri giydiriyorum ama okuduğum kitapta eldiven giydirmeyin, bebekler ilk zamanlar dünyayı elleriyle algılar diyor, acaba yanlış mı yapıyorum dedim. Ama giydirmesem yüzünü gözünü çizecek.
Süt kabarcığı olmuş olabilir, Googledan süt kabarcığı diye arat orda yazar ne yapman gerektiği karbonatlı su, sıcak su vs ile bişeyler yapılıyor duKızlar gunaydin bişey soracaktım benim sağ göğüs ucum delinmis derisi kalkmış böyle delik olmuş ve bebeği emzirmemek için savaşıyorum her ağzına koydugunda sanki canımdan can giidyor okadar acıyor emzirmesem göğsüm mastit olmasından korkuyorum nasıl düzelir ne iyi gelir çok acı çekiyorum