2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben once metsil kullandım işe yaramadı. Simdi bir gündür biogaia kullanıyorum. Yan etkisi olacağını sanmıyorum çünkü çoğu kişi kullanıyor. Bende de yan etki olmadı. Benim bebe de 20 günlük

Kabarcık değil canim delinmiş böyle et parçası kalkmış ne yapacam bilmiyorum elim bile değse canım acıyor
Yanlis emzirmeden kaynakli oluyor, bende de oldu. Minicik bi et parcasi kalkmis oluyor degil mi, Lansinoh krem ve kantaron yağı vs surerek geçirmeye çalıştım, ancak sorunun temeline inmek lazım dogru emziriyor musunuz? Bebek yanlizca göğsün ucunu aliyor olabilir mi?

Bazen giydiriyorum. Üşüdüğünü hissettiğimde. Sağlık ocağında ebe giydirme dedi beyin gelişimini etkiliyormuş. O yüzden tırnaklarını kestim çoğunlukla giydirmiyorum artık
Beyin gelisimi ile ilgili detayı hiç duymadım valla insan çocuk büyütürken paranoyak oluyormuş. Annelerimiz bizi ne guzel büyütmüş ya internetsiz fazla bilgi de paranoya sebebi, en azından benim için tırnaklarını daha kesemedim çok minik parmaklari

Valla ben internetsiz zamanlarda yaşamayı çok isterdim.. şimdi ufacık bişey olsa hemen internete bakıyorum. Bı yandan evet çok işini kolaylastiriyor insanın ama diğer yandan da fazla bilgi insani yoruyor. Öyle mi böyle mi yapsam diye mental olarak tukeniyosun bı sure sonra..ben de kitaplar almıştım çocuk gelişimiyle ilgili, bıraktım okumayı

Evet gömülüyor diye memnun kalmayanlar olmuştu o yüzden emin olamadım ben de. İkinci el fiyatı baya uygunmuş ama ikinci el hiç almadım bugüne kadar, o yüzden cesaret edemem sanırım. Bir de kullanim süresi kısa ya, şöyle 12 aylığa kadar olsa alırdım ama 4 aydan sonra sığmaz içine denmiş.

Bende de kantaron yağı var nasıl kullanayım surup göğsü açık mı bıraktın kaç saat kaldı benimde kötü olmuş

Normalde hepsini koymaya çalışıyorum ağzına demek olmamış peki geçti mi senin nasıl kullanıyorsun yağı

Sezaryen doğum yapan arkadaşlara bir sorum var. Eve geçtikten sonra hangi ağrı keesiciyi kullandınız
Doktor ağrı kesici iğne yazıyor mu

Neden gümüş kapak uzun kullanılmıyor?? Üç gün öncesine kadar sürekli takıyordum ben
Nemli kalmasına sebep olup mantar oluşumuna sebep olmasın diye. Ben de öyle sürekli kullandım ilk bikaç gün ama sonra ara ara takmaya başladım, bi yerde kuru olması gerekir diye okuduğum için.

Kızlar bebegimde gaz sancıları başladı dün gece hiç uyumadık desem yeridir gaz damlası di eşim bugün inş iyi gelir ben birşey sormak istiyorum size durduk yere iç çekiyor hızlı hızlı nefes alıyor sonra düzeliyor neden böyle olur sancidan dolayı mı oluyor yoksa başka birseyi mı var acaba bilemedim var mı böyle birşey yasaya

Benim doktorumda pek tavsiye etmiyor. Bana her zaman sordukları için söylüyorum korse takıcaksan 6.günden sonra tak ama bence gerekli değil dedi.
Şu halde takamam zaten ağrıyor.
Acaba korse kullanıp işe yarayan var mı ya yoksa bende uğrasmayım göbek gitsin diyesağol cnm
Bende de kantaron yağı var nasıl kullanayım surup göğsü açık mı bıraktın kaç saat kaldı benimde kötü olmuş
Ben misal sag göğsü emzirirken sola sürüp yağın iyice cekmesını beklıyordum zaten sıra ile verıyordum o zamana kadar yağı çekiyordu cildim
Solu emzirirken de sağa sürüyordum
İnşallah sanada fayda eder

Parol yeterli geliyor mu

İlk doğumumda da parol içiyordum ama çok hafif bir ağrı kesici. Eve geçince şiddetli ağrı hissetmekten korkuyorum
Bana minoset plus ve eğer çok ihtiyaç duyarsam nimes diye bir ilaç yazmıştı. Sadece bir kere kullandım çok ağrım olduğunda. Ağır bir ağrı kesici diye cesaret edemedim daha fazla kullanmaya

gaz sancısı, sonra ayakları kaskatı kasar sonra geri çeker bağırmaya başlar durmaz...

Kızlar sezaryen doğum yapıp kolay olduğunu söyleyenlere imreniyorum resmen.
Benimki kabus gibiydi dikiş yerlerim ağrıyor bebekle yeteri kadar ilgilenemiyorum aramızda bağ kuramadık gibi geliyor.

Kızlar sezaryen doğum yapıp kolay olduğunu söyleyenlere imreniyorum resmen.
Benimki kabus gibiydi dikiş yerlerim ağrıyor bebekle yeteri kadar ilgilenemiyorum aramızda bağ kuramadık gibi geliyor.
Benim de ilk gebelik de aynen öyle oldu canım hele ilk günler mama veriyorduk annemle eşim herşeyini yapıyordu sadece beni ara sıra emzirme için çağırıyor du ben yatıyordum. Allahım bu çocuk beni annesi olarak göremeyecek, sakat gibi kaldım, ne işe yararım ben sütüm bile yok bilmem ne kafayı yemiştim ama hepsi lohusalık kafasıymış. Şimdi kızımla aramda öyle bir bağ var ki gölgem gibi, tuvalette bile peşimde sağolsun ağrılar sızlar gelip geçiyor hiç merak etme. Herşey iyi olacak.

Sezaryen doğum yapan arkadaşlara bir sorum var. Eve geçtikten sonra hangi ağrı keesiciyi kullandınız
Doktor ağrı kesici iğne yazıyor mu
Benim sol tarafta çok fena Bi ağrı vardı. Ağrı da değil tam. Bildiğin cayır cayır yanar gibi. Tam dikiş in bittiği yer. Adım atmaz şöyle dursun nefes alamıyorum ayağa kalkınca acısından. Bi tam çıkmaya yakın başladı. Öyle olunca diklaron yazdı 4 5 tane. Hapın adını hatırlamıyorum. G ile başlayan bişeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…