- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.662
- 38
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #42.121
Yaaa çok şükürHerkese merhaba kızlar bende sonunda doğurdum spinal sezeryanla sabah 10 da aldılar çok kısa sürdü maşallah korktuğum kadar kötü değildi boşuna korkup stres yapmışım doğum yaptım odama geldim bir süre sonra şiddetli bir ağrı sancı başladı hemen ağrı kesici vurdular biraz rahatladım 1 saat önce geldiler sondayi çıkardılar hissettim yaniüstümü degistirip yürüttüler beni şimdilik hafif adet ağrısı gibi sancılarım var artarsa yine ağrı kesici isteyecem doğumu bekleyen herk de dua ettim şimdilik hastanedeyiz yürüdüm uzandım ama hala gazımi çıkaramadım
Aslinda erken dogum riskim vardi erken gelebilir derken yola baktiracak sanirim bizi suandan sonra tadini cikarmak biraz zor oluyor canim devamli yorgunluk uygusuzluk hali hareketi kisitlaniyor insanin zorluyor damperli kamyon gibi agir agir bir oraya bir buraya savruluyorum ancaKıyamam ya annesinden ayrilmak istememis demek sende son hamilelik gunlerinin tadini cikar canim
Kaç gün olacak canım sezaryen de alacağı zaman ben de beklemeyelim dedim ne olur ne olmaz 38+4 olacak beklemeye gerek var mı bir iki gün dedim 39 olsun yok dedi.
Kordonu bi kata inmiş bi katı çözmüş çok şükür nstde girdim.2650 49 cm çıktı çok şükür maşallah ama ben bu iki hafta kordon stresi mide derken protein pek almadım. Ne kadar alıyorlar artık bu haftalarda 35den sonra drum normal dedi. Sizin nasıl çıktı.
İnşallah canım çok şükür bi stres yaşadık ama böyle giderCanım çok sevindim senin adına. Benim doktor da dedi ki normalde tek tur kordon dolanmasını söylemem bile, çok yaygın normal bir durum. Sana iki tur olduğu için söylemiştim dedi.
Benim sanırım 39+2 gibi bir şey olacak sezeryan günü.
Ben de 39 istiyim diyorum olmadı ama bi hafta önde gidiyor zaten ondan kararsızımCanım çok sevindim senin adına. Benim doktor da dedi ki normalde tek tur kordon dolanmasını söylemem bile, çok yaygın normal bir durum. Sana iki tur olduğu için söylemiştim dedi.
Benim sanırım 39+2 gibi bir şey olacak sezeryan günü.
Evt canim bndede seker var ve bu aralar dikkat edemiyorum cok acikiyorum bir yandanda korkuyorum bebegime bir sey olur diyeTeşekkür ederim ins darısı size de inan gozunde büyütecek kadar değil bakmışsınız olmuş bitmiş bekleyenlere ins en kısa zamanda Allah nasip eder
Ah camim benim hadi gozun aydin kavustun bebidine darisi bizlerin basina kendine cok iyi bak bebisedeHerkese merhaba kızlar bende sonunda doğurdum spinal sezeryanla sabah 10 da aldılar çok kısa sürdü maşallah korktuğum kadar kötü değildi boşuna korkup stres yapmışım doğum yaptım odama geldim bir süre sonra şiddetli bir ağrı sancı başladı hemen ağrı kesici vurdular biraz rahatladım 1 saat önce geldiler sondayi çıkardılar hissettim yaniüstümü degistirip yürüttüler beni şimdilik hafif adet ağrısı gibi sancılarım var artarsa yine ağrı kesici isteyecem doğumu bekleyen herk de dua ettim şimdilik hastanedeyiz yürüdüm uzandım ama hala gazımi çıkaramadım
Bosuna alma derımkızlar humana rezene çayı vs alanınız varmı yada başka marka doğum öncesi içmek gerekir mi ?
Valla canım sozde bende şeker vardı doktor dedi kafa büyük kilo iri doğdu 3450 Gr yani sen düşünSende de şeker vardı değil mi. Benim ilk çocuğumda da vardı normal kilolu doğmuştu. Bunda da var bu da normal olacak gibi
Gelir gelir insan bitmeyecek gibi sanıyor ama bitiyor doğumda oluyor çok güzel geçiyor yaniAmin cnm amin sabırsızlanıyorum artık biran once sağlıkla gelir ins benim oğlunda çok
Sağ ol canim gazim çıktı çok şükür ama afedersiniz büyük abdest yeri yapmaya çalışınca ağrıyor niye acaba bebeğim emmiyor ya sütumde gelmiyor moralim çok bozuk ne yapacamYaaa çok şükür
Merak etme gaz çıkmaya başlayınca bikaç gün patır patır olcan zaten sabır bazen geç çıkabilir benim ilk doğumda sabah 8de doğum yapmıştım gazım gece yarısı anca çıkmıştı.
Ki bazen dahada gecikebilir.
Doğum bekleyen herkes sağlıkla doğurup evine sağ salim gelsin bebeğiyle inşAllah.
Valla bende son zamanlarda dikkat etmedim dün akşam bana zorla yedirdiler tatlıları nasıl olsa yarın ameliyat var diye bugün hastanede açlık kan sekerime bakıldı 129Evt canim bndede seker var ve bu aralar dikkat edemiyorum cok acikiyorum bir yandanda korkuyorum bebegime bir sey olur diyeaminnnn
Cok sağ ol canim valla doğumu atlattikta şimdi de sütüm gelmiyor bebek de emmiyor çok çaresizim ne yapacam bilmiyirim yani doğum yapmakla iş bitmiyorAh camim benim hadi gozun aydin kavustun bebidine darisi bizlerin basina kendine cok iyi bak bebisede
Cok sağ ol canim valla doğumu atlattikta şimdi de sütüm gelmiyor bebek de emmiyor çok çaresizim ne yapacam bilmiyirim yani doğum yapmakla iş bitmiyorAh camim benim hadi gozun aydin kavustun bebidine darisi bizlerin basina kendine cok iyi bak bebisede
Sakin ol cnm stres yapma gelir sütün zamanla bnm iki gün sonra gelmişti ilk dogumumdaCok sağ ol canim valla doğumu atlattikta şimdi de sütüm gelmiyor bebek de emmiyor çok çaresizim ne yapacam bilmiyirim yani doğum yapmakla iş bitmiyor
Gözünüz aydınHerkese merhaba kızlar bende sonunda doğurdum spinal sezeryanla sabah 10 da aldılar çok kısa sürdü maşallah korktuğum kadar kötü değildi boşuna korkup stres yapmışım doğum yaptım odama geldim bir süre sonra şiddetli bir ağrı sancı başladı hemen ağrı kesici vurdular biraz rahatladım 1 saat önce geldiler sondayi çıkardılar hissettim yaniüstümü degistirip yürüttüler beni şimdilik hafif adet ağrısı gibi sancılarım var artarsa yine ağrı kesici isteyecem doğumu bekleyen herk de dua ettim şimdilik hastanedeyiz yürüdüm uzandım ama hala gazımi çıkaramadım
Yuksek mi canim yani bn bilmiyorum burada tekli sayilarla..bebeginkini olctuler mi?Valla bende son zamanlarda dikkat etmedim dün akşam bana zorla yedirdiler tatlıları nasıl olsa yarın ameliyat var diye bugün hastanede açlık kan sekerime bakıldı 129kurtulamadık bu şekerden ya
Büyük wc ye ben 3.gün çıktım canım daha çok erken.zorlama kendiliğinden gelecek.öncelikle sakin ol daha bugün doğum yaptın yaşadığın herşey normal normal normal bunu beynine kazı.bütün anneler bebekleri aynı şeyi yaşıo hemen hemen.bazılarının sütü 20.gün geliyo düşün.emmezse seçeneğin var aç mı kalacak çocuk.yaşadığın her olumsuzluğun bir çözümü var bunu sakın unutma.rahat olursan herşey daha çok yolunda gider.15-20gün sonra bugün ki stresine gülceksin.ilk hedefin kendi vucudunu toparlamak ,bebek zaten sen iyi olursan olacak.dua larım seninle.Sağ ol canim gazim çıktı çok şükür ama afedersiniz büyük abdest yeri yapmaya çalışınca ağrıyor niye acaba bebeğim emmiyor ya sütumde gelmiyor moralim çok bozuk ne yapacam