2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben şimdiden kullanmaya başladım. İlk doğumumda da almıştım ama çok kullanmaya ihtiyacım olmamıştı. Bakalım bende merak ediyorum inşallah işe yarar
Cnm tek bi cesit mi bu internette fiyatlar farkli urun mu farkli diye dusundum de bir resim atabilir misin musaitsen

Benim heryerim ödem iyice sistim ödemden ayaklarım toynak bileklerim hele hiç böyle görmedim parmaklarım sis davul gibi pet şişe kapağı açamıyorum o derece sis 🙈 tansiyonum her hafta Dr gittiğimde ölçülüyor 12-8/12-7 tansiyonda sıkıntı yok ama iyice sistim elim ayada bacağım sabit kaldığında bı sure sonra uyuşuyor 😁

Elde şişlik değil de uyuşma bende de çok var pet şişeyi açamıyorum ben de aynen

Cnm tek bi cesit mi bu internette fiyatlar farkli urun mu farkli diye dusundum de bir resim atabilir misin musaitsen
Bendeki bundan. 40 ml olanı aldım. 2 haftadır ara ara kullanıyorum . Yarıladım neredeyse. Birde avent kalkan aldım onu da emzirmeden sonra kullanacağım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 35
Ben de aynı durumdayım. Bi de görenler bebeğin aşağı inmemiş yukarda duruyor vs diyorlar dinle oluyorum, Pazartesi gideceğim doktora bakalım ne diyecek,
Bende pazartesi gideceğim günler geçmiyor artik☺️🐅
Yakın zamanda tekrar sormadım ama 30lu haftaların başında ne kadar bekliyorsunuz diye sormuştum, en fazla 41+3e kadar beklerim demişti.
İlk doğumumu da 41+0da yaptım.

Sabah kontrolüm var, tekrar sorucam bakalım bebeğim durumuna göre değişebilir canım

Benim sancım yok ama son üç gündür nefesimi kesen çok sert kasılmalarım oluyor.

37+5te 2 cm açılmam vardı, 38+4te 3 cm olmuştu. Şimdi 39+5 oldum bakalım ilerleme var mı merak ediyorum.
Sabah kontrol sonrası yine yazarım canım
Kasılma bebeğin sanki geriliyormus gibi olması mi?

Kızlar Çarşamba günü tam 38 haftalık oluyorum sizce o gün sezeryanla doğum yapmalı mıyım yoksa 10 mayısı mı beklemeyim hertürlü sezeryan olacak zaten

Merhabalar. Ben bugün 40 haftaya girdim ama ağrı sanci hiçbir şey yok. Sanci olmazsa suni sanci veririz dedi doktor o daha mı çok ağrı yapıyor
Sizin 40 hafta dolmak üzere.
Ben ilk bebeğimi 40+5 te sezeryan ile kucağıma almıştım.Suni sancı denenmişti.

Kızlar ben kontrole girdim çıktım, kordon dolanması işi hallolmuş yani çözülmüş çok rahatladım. Salı tekrar kontrol, 7 Mayıs cuma sezaryen günü inşallah 🙏
Sizin kontroller ne zaman
Ohcok sukur hadi gozun aydin canim benim. Bende kontrolden ciktim hersey normaldi bebis birazcik minyon 2780 gram 49 cm mis blyu bence iyi bi bucuk hafta fln geriden geliyo ama doktor hic bi sikinti yok dedi kismetse normal dogum olcak o yuzden ne zmn gelcek bilmiyorim :)

Kizlar kan sulandirici igneyi size dr unuz ameliyattan kac gun once kestirdi.bana 3 gun dedi de erken mi acaba bilemedim.p.tesi sezeyan benimde bugun kes dedi.

X