- Konu Sahibi KirazHanim
- #42.041
Ben şimdiden kullanmaya başladım. İlk doğumumda da almıştım ama çok kullanmaya ihtiyacım olmamıştı. Bakalım bende merak ediyorum inşallah işe yararKizlar lansinoh gogus ucu kremini kullanip memnun olan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şimdiden kullanmaya başladım. İlk doğumumda da almıştım ama çok kullanmaya ihtiyacım olmamıştı. Bakalım bende merak ediyorum inşallah işe yararKizlar lansinoh gogus ucu kremini kullanip memnun olan var mi
Cnm tek bi cesit mi bu internette fiyatlar farkli urun mu farkli diye dusundum de bir resim atabilir misin musaitsenBen şimdiden kullanmaya başladım. İlk doğumumda da almıştım ama çok kullanmaya ihtiyacım olmamıştı. Bakalım bende merak ediyorum inşallah işe yarar
Ben de lanolinsiz organik olanından aldım aklıma geldikçe sürüyorum. Benim aldığım kavanoz şeklinde olanıKizlar lansinoh gogus ucu kremini kullanip memnun olan var mi
Benim heryerim ödem iyice sistim ödemden ayaklarım toynak bileklerim hele hiç böyle görmedim parmaklarım sis davul gibi pet şişe kapağı açamıyorum o derece sis tansiyonum her hafta Dr gittiğimde ölçülüyor 12-8/12-7 tansiyonda sıkıntı yok ama iyice sistim elim ayada bacağım sabit kaldığında bı sure sonra uyuşuyor
Kucuk tansıyon yuksek cıkması onemlı olan oGünaydın kızlarr.. Sizde 13/7 yüksek bi tansiyon mu 2 haftadır böyle çıkıyor. Nırmalde 11/7 ydi.
Ben de ilk kez dün sürdüm. Bu arada benim gogus uclarimdaki acı hamileliğin basinda beri geçmedi. Dokununca aciyor benim gibi olan var mı?Kizlar lansinoh gogus ucu kremini kullanip memnun olan var mi
Bendeki bundan. 40 ml olanı aldım. 2 haftadır ara ara kullanıyorum . Yarıladım neredeyse. Birde avent kalkan aldım onu da emzirmeden sonra kullanacağımCnm tek bi cesit mi bu internette fiyatlar farkli urun mu farkli diye dusundum de bir resim atabilir misin musaitsen
Bende pazartesi gideceğim günler geçmiyor artikBen de aynı durumdayım. Bi de görenler bebeğin aşağı inmemiş yukarda duruyor vs diyorlar dinle oluyorum, Pazartesi gideceğim doktora bakalım ne diyecek,
Kasılma bebeğin sanki geriliyormus gibi olması mi?Yakın zamanda tekrar sormadım ama 30lu haftaların başında ne kadar bekliyorsunuz diye sormuştum, en fazla 41+3e kadar beklerim demişti.
İlk doğumumu da 41+0da yaptım.
Sabah kontrolüm var, tekrar sorucam bakalım bebeğim durumuna göre değişebilir canım
Benim sancım yok ama son üç gündür nefesimi kesen çok sert kasılmalarım oluyor.
37+5te 2 cm açılmam vardı, 38+4te 3 cm olmuştu. Şimdi 39+5 oldum bakalım ilerleme var mı merak ediyorum.
Sabah kontrol sonrası yine yazarım canım
Hayırlısı olsun inşallah. Sağ salim kucağımıza alalım hepimiz inşallahKızlar kontrolüm vardı bugun 37+3 de yani 38 haftada 11 mayısa sezaryen günü verdi doktor.bebiş doğum kanalına girmiş .çok heyecanlıyım
Amin canım inşallah cok heyecanlandım sezaryenle korkuyorumHayırlısı olsun inşallah. Sağ salim kucağımıza alalım hepimiz inşallah
Bebeğin kilosu vs yeterliyse bekleme bence bir an önce kavuşalımKızlar Çarşamba günü tam 38 haftalık oluyorum sizce o gün sezeryanla doğum yapmalı mıyım yoksa 10 mayısı mı beklemeyim hertürlü sezeryan olacak zaten
Doktorunuz ne dedi?Kızlar Çarşamba günü tam 38 haftalık oluyorum sizce o gün sezeryanla doğum yapmalı mıyım yoksa 10 mayısı mı beklemeyim hertürlü sezeryan olacak zaten
Sizin 40 hafta dolmak üzere.Merhabalar. Ben bugün 40 haftaya girdim ama ağrı sanci hiçbir şey yok. Sanci olmazsa suni sanci veririz dedi doktor o daha mı çok ağrı yapıyor
38+5 en uygun diye biliyorum sezeryan içinKızlar Çarşamba günü tam 38 haftalık oluyorum sizce o gün sezeryanla doğum yapmalı mıyım yoksa 10 mayısı mı beklemeyim hertürlü sezeryan olacak zaten
Ohcok sukur hadi gozun aydin canim benim. Bende kontrolden ciktim hersey normaldi bebis birazcik minyon 2780 gram 49 cm mis blyu bence iyi bi bucuk hafta fln geriden geliyo ama doktor hic bi sikinti yok dedi kismetse normal dogum olcak o yuzden ne zmn gelcek bilmiyorim :)Kızlar ben kontrole girdim çıktım, kordon dolanması işi hallolmuş yani çözülmüş çok rahatladım. Salı tekrar kontrol, 7 Mayıs cuma sezaryen günü inşallah
Sizin kontroller ne zaman
Gogus kremi olarak ve diger bebek urunleri olarak İncia markasini deneyin derim icerigi tertemizBen de lanolinsiz organik olanından aldım aklıma geldikçe sürüyorum. Benim aldığım kavanoz şeklinde olanı
Çok şükür iyi son haftalara kadar beklemek istemiyorum Allah korusun bişey olur diye korkuyorumBebeğin kilosu vs yeterliyse bekleme bence bir an önce kavuşalım