2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
canım Allah sevabını kat kat verecektir emin ol. annelik zaten çok kutsal. senin durumun bambaşka şu an. bebekler o kadar güçlü oluyor ki... ordan çok daha güçlü çıkacak ve bu günleri unutacaksınız insalah. Dualarım seninle ve burdaki bütün arkadaşlarımla. zaten çok zor bir dönemde doğum yaptık ve yapıcaz insallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende korkuyorum kendi sancım gelse normal doğumu denemek isterim ama 37.haftada doğması gerekiyor rahim boyumda kısaydı erken gelir mi bekliyorum bakalım.

Canım hiç üzülme benim kardeşim 3 ay kuvezde kaldı şimdiki şartlar daha iyi herşey çok gelişti. Orda emin ellerde inşallah en yakın zamanda toparlanır.

Alas R Rumi54678 dayanılmaz olan hiçbir ağrı hissetmeyeceksiniz garanti ederim.belden aşağısı uyuşuyo evet ama aynı hızla açılıyor ve ağrı hafif hafif adet ağrısı gibi vurmaya başlayınca ağrı kesici yapılıp rahata ereceksiniz.zaten hemşirenin dediği yanlış hatırlamıosam narkotik ağrı kesici yapılıyormuş ilk ve bu ağrı kesiciden sonra artık hiç fazla ağrınız olmuyor.eskidendi o ağrı sızı çekmek şimdi ilaçlar çok iyi.benim ikinci sezaryen.bir daha doğum yapsam yine sezaryen olurum ki doğum yaptığım hastane çok dandik bi hastane olmasına rağmen bunu sölüyorum.
Sağlıkla kavuşun birbirinize ve evinize dönün inşAllah

Bende korkuyorum kendi sancım gelse normal doğumu denemek isterim ama 37.haftada doğması gerekiyor rahim boyumda kısaydı erken gelir mi bekliyorum bakalım.
Canım sen bildiğim kadarı ile epidural sezaryen ile doğum yapcaksın oyüzden sen hiç hiiiiiiç korkma ilkim epidural sezaryendi ,bence prensesler gibi bir doğum şekli bu.spinale göre daha konforlu.bende spinalden korkuyordum çok ama oda korktuğum gibi olmadı şükür.sanada hayırlı doğumlar diliyorum

Ahh canım ahh ben bi kere ameliyat oldum 1 ayda kendime gelemedim. Kendi kendime ne yıkanabiliyordum nede yataktan kalkabiliyordum o yüzden korkuyorum.
Baş ağrısı mide bulantısı mahvolmuştum.

Kızlar merhaba

Sezaryen doğum için gerekli olanlar neler yazar mısınız

İç çamaşırı pijama hastaneden çıkarken giyilen kıyafet nasıl olmalı dikiş yerini etkilememesi için

Doğum sonrası ne yiyip içmek gerek

Bu gaz çıkarma olayı nedir

İlk doğumum normaldı bu sefer sezaryen olacak. Bir bilgim yok o yüzden

Hastane çanntana şunu kesinlikle kou dediğiniz ne vaar

tam cevabını aradığım soruyu sordun umay :) şurada bekleyim

Günaydın herkese

Salı günü kısmetse ben de doğuma gidiyorum. Dün son kontrolümüz vardı, 38+1 de 3170 kiloymus doktor 3-3,5 arası doğar, 3 ten az olmaz ama dedi. Pek tombik olmayacak, sağlıklı olsun yeter ki Bu arada anestezi türünü sordum, hocam spinal mi epidural mi yoksa ikisi mi olacak diye. Ona ameliyat öncesi anestezi uzmanı karar veriyormuş hangisine uygunsak sen zaten aradaki farkı anlamayacaksin dedi. Bilmiyorum, biz kendimiz istiyoruz şöyle şöyle olsun diye biliyodum ben. Neyse artık çok bişey sormadım.

Henüz doğum yapmayan annelere hayırlı huzurlu doğumlar dilerim, hepimizin çok güzel geçsin insallah

Rabbim sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin üzülme geçicek inşallah.

Muhtemelen normal doğum olacak benim hastane çantam hazır sadece ıslak mendil eksik onu da dışarı çıkınca alırım artık her yerde satılıyor zaten. Normal doğum yapacaklara önerim çantaya terlik koyarken genelde hamilelere süslü terlik oluyor ondan koyuluyor ya bi de normal banyo terliği ile havlu koyun derim sancı esnasında sık sık tuvalet banyoya girmek zorunda kalabilirsiniz. Kendime pijama gece pedi iç çamaşırı göğüs pedi havlu terlik bi de eşofman altı ile tsort koydum hastaneden çıkarken giymek için hastaneye giderken giyilen kıyafetleri de giyebilirsiniz temizse. Çünkü odaya geçtiğiniz zaman ameliyat önlüğü takılıyor sancı alttan muayeneler falan üzerinizde kıyafet olmuyor zaten. Süt sağma makineniz varsa koyabilirsiniz ben mamajoo almıştım masaj modu da var sütünüz gelmediğinde süt sağmaktan ziyade bol bol masaj yapmanız gerekiyor göğsünüze. Bebek için bez 2 tulum takım bi de normal hastane çıkışı çorap penye kundak müslin kundak ağız bezi koydum puseti hazır nemlendirici krem tarak vs kişisel bakım malzemeleri.

Allah yardımcın olsun bu perşembe günü hatrina ins en kısa zamanda bebeğine kavuşursun önemli değil kilosu sağlıklı olsun da kilo alır kavuşursunuz ins

Ahh canım ahh ben bi kere ameliyat oldum 1 ayda kendime gelemedim. Kendi kendime ne yıkanabiliyordum nede yataktan kalkabiliyordum o yüzden korkuyorum.
Baş ağrısı mide bulantısı mahvolmuştum.
Genel anestezi ile ameliyat olduysan o biraz daha zor canım sonrası.belden aşağı uyuşturmada öyle sıkıntılar pek olmuyor.baş ağrısınada doğumdan sonra sert şekersiz sütsüz nescafe unutma.1 saate dağılır kafandaki ağrı bide bitter çikolata.aklında olsun.

Canım sen nasıl oldun toparlandın mi biraz ağrıların dikişin ne durumda bebeğin nasıl

Canım hem spinal hem epidural sezaryen yapmış biri olarak ,tavsiyem epidural sezaryendir.eğer uygunsan epidural iste.şimdiden hayırlı doğumlar,sağlıkla al bebeğini kucağına ve sağ salim evinize dönün hemencik

Ahhh canım kıyamam, çoğu gitti azı kaldı diye bak artık. Eminim yakında çıkar. Senin sütleri şimdi onu toparlamaya başlar bile. Bi bakmışsın evde ağlayan bir bebek gerçekten evde küçük bebeğe bakmak çok zor. Benim 37 haftalık doğdu o bile zorluyor keşke 1-2 hafta daha büyük olsaydı dediğim oluyor. O yüzden kuvezde kalması en sağlıklısı ama artık çok yakın zamanda çıkaracaklarına eminim çünkü anladığım kadarı ile bi sağlık sorunu yok ne mutlu. Sen kendini bebeğin eve geleceğe güne hazırla. Süt sağmadan kalan vakitlerde bol bol dinlen. Gücün varsa 3-5 yemek, komposto vs yap at dolaba. Bebek gelince hiç boşluğun olmayacak ama güzel bir yoğunluk olacak inşallah

Canım sen nasıl oldun toparlandın mi biraz ağrıların dikişin ne durumda bebeğin nasıl
Canımm , bugün 3.gün gayet iyiyim ilaçlarımı içtiğim sürece ağrım sızım hiç yok.hafif zor yürüyorum ama tahminmce 2-3güne dışarı markete güdecek kıvama gelmiş olurum.kanamam adetin son günleri gibi devam.bebeğim desen sanırım uyum sağlayabildik huyumuza suyumuza.meme de emiyo mamada yiyo emzikte alıyo.
Sanırım kasmayınca herşey dha yolunda gidio.
Rabbim bozmasın şükür iyiyiz , sen nasılsın durumlar ? Heyecan ? Dualarımdasın ama orası kesin.

Heyecan doruklarda uyuyamıyorum düşünmekten kafama çok takıyorum korkuyorum vallahi bende bugün evden ayrılıyorum annemlere gidecem doğumdan sonra bir süre orda kalacam iyi olmana sevindim maşallah iyi toparlandın ins hep böyle devam eder darısı basima artık şekerin ne durumda artık yiyiyor musun

Ay aldım ben de gümüş kapak. 2. El aldım hatta 60 TL ye çok uyguna geldi. Güzelce dezenfekte ettim. İnşallah bende de işe yarar. En korktuğum meme acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…