2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım senin bebekler ikiz olmasına rağmen iyi bir haftada doğmuşlar. Benim tanıdıklarım 33-34. Haftalarda doğum yaptılar bebekleri kuvezde kalanda oldu. Bu tek bebek olduğu için daha geç doğar bence ki bu haftalarda doğsa bile sorun olmaz.

Siz sağlık çalışanısınız sanırım. Sezeryan doğumda sonda taktırmasak oluyor mu? Bez kullansak olmaz mı
Bana da takıldı iyiki takıldı, bi sürü serum verdiler sanırım ondan dünya kadar idrar çıktı o halde wc ye git gel işkence olurdu valla. Sondayı uyuşturduktan sonra takıyorlar ondan pek hissediliyor bişey

Peki depend bezi onun üstüne mi giyiyoruz yoksa bi şey giymiyor muyuz o kısmı çözemedim

Bilmiyorum cnm insan korkuyor birde şancı olmasın diye nidicard kullanıyorum bu bebiş anamı ağlattı 2 aydır sancılar kasılmalarla uğraşıyorum son kontrolde kilo da almamıştı üstüne dün ki şancı korkuttu beni hiç diğer sancılara benzemiyordu uzun sürdü hemde şiddetliydi en azından çarşambayı gecirsek rahat edeceğim 36 dolmuş olacak ondan sonra dogsa sevinecegim bile kurtulmus olacagim su durumdan yaklaştıkça stres seviyemiz artıyor hepimizinde

Gunduz televizyon izlerken biraz geliyor bu sefer uyursam gece uykum olsada uyuyamam diye korkumdan uyuyamiyorum saat 4 -5 den sonra uyuyorum artik gozlerim yoruluyor iyice ancak oyle 4 veya 5 saat uyursam benden iyisi yok o derece

Ya kızlar benim ikinci doğum olacak şimdi ilkinde bi tanıdık geldi sağolsun sonra kaynanam sonra annem. Annem beni doğum sancısı çekerken görmek istemiyor o yüzden gelmekten kaçıyor ne varsa kendi 3 tane doğurmuş. Kaynanamı istemedim ilkinde çok gerildiğim sütün az mama verelim diyerek çocuğu yanında yatırmaya çalıştığı için. Oğlum şimdi 4 yaşında tüm aile kayseride biz istanbuldayız doğumu İstanbulda yapacağım evim daha rahat olacak diye ilk doğuma girmeden 3 km yol yürümüştüm ertesi gün de çocuğu alıp çıktık hastaneden hiç bişey olmamış gibiydi 20 yaşında erkek kardeşim var doğumdan ziyade oğlum aklımda kalacak acaba kardeşimi mi çağırsam sadece yanıma kalabalık olmayı da istemiyorum kendi halimde takılmak istiyorum biraz tecrübe de var şimdilik bi sıkıntı yok yine normal olacak büyük ihtimalle doğum. Sancılar iyice sıklaşana kadar hastaneye bile gitmeyi düşünmüyorum malum pandemiden dolayı maske takarak sancı çekmek bence daha büyük işkence. Mantıksız mı düşünüyorum sizce

Ay bende ters tepti basindan beridir uyku sorunu yasiyorum dogunca akilli uykucu bir kizim olur da bari simdi uyuyamadigimi o zman telafi ederiz

Gozunuz aydin saglikla buyusun kuzu ❤

Bol bol meyve ye cocuk cok guzel kilo aliyo
Yiyorum canm ya gece bile uyanip muz kiwi falan yiyorum..salata yiyorum ara ogunde..hani saglikli beslenmeye calistim cok yiyemesemde ama bilmiyorum bebegimde bende kilo almiyoz inat etmis gibi..hamile olmasam kilo almak istemesem hemen alirdim yedigim yarardi..simdi almak istiyorum ya alamiyorum

Bende dediğin rutin kontrol için kan verdim şeker 88 di senin kaçtı peki valla ben bu aralar yiyiyorum artık

Hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ins benimde en korktuğum şey sezeryanla doğumda izlediğim videolarda bebeğin suyunu çıkarmaya çalışıyorlar bu bebekte sorun yaratır mı hemen atıyorlar mi suyu galiba sezeryanda oluyormuş

Canım geçmiş olsun. Gözünaydın. Şükür atlattınız siz de.

Bu cocuklar biraz nazli ciktilar annelerini yoruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…