2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende genel anestezi istiyorum digerlerinden korkuyprum valla. Bide benim hastane anestezi bölümüne randevu aldirdi haftaya ilk onunla görusecegim. Kendi kadin dogumcumla sonra randevum var. Anestezi doktoruyla mi belirleyecegiz anlayamadm onu
Anestezi doktoru ile görüştürüyorlar genelde doğum öncesi.eski ameliyatın varmı, ya da yöntemini seçme konusunda seni yönlendiriyor bilgi veriyor.bence bu iyi bişey.bende isterdim anestezi doktoru ile görüşmeyi ama öyle bi uygulamaları yok.artık sezaryene indirilince sölerim söliceğmi 😝 bebek çıkınca bana sakinleştirici verin sıkılıyorum dikiş nakış bitene kadar dicem.ilkinde öyle yapmışlardı ,bebeği gördüm sonrası odadaydım.

Bebekler gelmeye basladı cok sukur ama hepsi erken geliyor, benım bugun karantınam bitiyor, pztsı kontrole gideceğim ama burda dogum haberini gordukçe cok gerildim, cunku covıd olunca her ısım kaldı, daha cantamı bırakın ütü bile yapamadım bebek esylarını , ev dezenfektekte olucak bir sürü iş umarım bebek erken gelmez, ve covıd cidden hırpaladı nefes almada sorunum var ıs yapınca da otomatik yoruluyorum 😔

I
Bebekler gelmeye basladı cok sukur ama hepsi erken geliyor, benım bugun karantınam bitiyor, pztsı kontrole gideceğim ama burda dogum haberini gordukçe cok gerildim, cunku covıd olunca her ısım kaldı, daha cantamı bırakın ütü bile yapamadım bebek esylarını , ev dezenfektekte olucak bir sürü iş umarım bebek erken gelmez, ve covıd cidden hırpaladı nefes almada sorunum var ıs yapınca da otomatik yoruluyorum 😔
Canım çok geçmiş olsun nasilsin nasıl gecirdin hastalığı bende herşeyden çok covid olmaktan korkuyorum Allah yardımcın olsun

Canım çok geçmiş olsun ,yeni atlatan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.neyseki doğum esnasında olmadık diye şükrediyorum.ne doğuma ne bebeğe enerjimiz olurdu.karantinamız biteli bir hafta olacak nerdeyse ama hafif öksürük ve halsizlik devam ediyor.buna şükrediyorum artık öyle kötü zamanlardıki.öksürmekten kasılmalarım oldu sürekli doğurcam sandım.nyseki geçti şimdi sıra doğumda nasipse🤲

Kızlar gece iki buçuk gibi sezeryana aldılar 3 gibi çıktım spinal sezeryan oldum bebek 2 kilo 70 gram 44 santim doğdu küvezde şu an ama ciğerleri gelişmiş O yüzden nefes desteği almıyor 34 haftalık olduğu için kilosu az olduğu için 3-4 gün gözetim altında duracak damar yoluyla besleyecekler miş sonrasını anne sütü vereceklermiş öyle çıkacak Ben de Tansiyonum sürekli oynadı doktor riske atmak istemedi ay şimdi hesaba beklemeyelim seni tansiyonun düşmeyecek vedem ani bir kararla sezeryanla aldılar benim hala Tansiyonum tam düşmüyor eskisine göre iyi ama sürekli ilaç kullanıyorum 24 saatlik tansiyon için ilaç taktılar serum bebeğimi doğumda gösterdiler öptüm Şuan küvezde Hala gidip göremedim bir kere yürüttüler çok zor yürüdüm bir saate kadar görmeye gideceğim inşallah biraz Ağrılarım var ama dayanamayacak kadar değil Siz de sağ salim kurtulun inşallah biz de 3-4 güne Bebeğim biz de birlikte eve kavuşuruz inşallah Dualarınızı eksik etmeyin �nşallah düzelip çıkalım tansiyondan dolayı bu gece de burada yatacağım ödemden dolayı ayaklarımı varis çorabı giydirdiler aman dikkat edin kendinize kızım da çok tatlı maşallah dolu olmaz Hemen ağladı Doktor gelişime Haftasına göre iyi dedi ama erken doğduğu için küvezde bekle edeceklermiş küçük bir bebek gibi dur bir yer normale göre bir tık küçük şükür ki ciğeri falan da gelişmiş cihaza bağlı kalmadı çok özledim ama görmek istiyorum Bir an önce kalkıp birazdan yürütecek der o zaman gideceğim herkesin bebeği yanında Ben diyorum sağlıklı olsun da tek Birkaç günden bir şey olmaz Bir hafta bile de üç dört gün dedi doktor duruma göre bakacak tez zamanda kavuşur sağlıklı eve döneriz inşallah

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Rabbim hayırlı eylesin darısı bize inşallah 🌹🤲kızlar ya 36+0da gittim en son nst sancı cıkmadı kilomuz 3200boy 49cm
Sizce kilo fazla degıl mi şekerim falan yok bu arada
ben geçen hafta gittiğimde sata göre 34+6da 3209 gr ölçtü. bizde de şeker yok. benimkine göre fazla sayılmaz ama yine de ufak tefek olmadığı kesin:) sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar gece iki buçuk gibi sezeryana aldılar 3 gibi çıktım spinal sezeryan oldum bebek 2 kilo 70 gram 44 santim doğdu küvezde şu an ama ciğerleri gelişmiş O yüzden nefes desteği almıyor 34 haftalık olduğu için kilosu az olduğu için 3-4 gün gözetim altında duracak damar yoluyla besleyecekler miş sonrasını anne sütü vereceklermiş öyle çıkacak Ben de Tansiyonum sürekli oynadı doktor riske atmak istemedi ay şimdi hesaba beklemeyelim seni tansiyonun düşmeyecek vedem ani bir kararla sezeryanla aldılar benim hala Tansiyonum tam düşmüyor eskisine göre iyi ama sürekli ilaç kullanıyorum 24 saatlik tansiyon için ilaç taktılar serum bebeğimi doğumda gösterdiler öptüm Şuan küvezde Hala gidip göremedim bir kere yürüttüler çok zor yürüdüm bir saate kadar görmeye gideceğim inşallah biraz Ağrılarım var ama dayanamayacak kadar değil Siz de sağ salim kurtulun inşallah biz de 3-4 güne Bebeğim biz de birlikte eve kavuşuruz inşallah Dualarınızı eksik etmeyin �nşallah düzelip çıkalım tansiyondan dolayı bu gece de burada yatacağım ödemden dolayı ayaklarımı varis çorabı giydirdiler aman dikkat edin kendinize kızım da çok tatlı maşallah dolu olmaz Hemen ağladı Doktor gelişime Haftasına göre iyi dedi ama erken doğduğu için küvezde bekle edeceklermiş küçük bir bebek gibi dur bir yer normale göre bir tık küçük şükür ki ciğeri falan da gelişmiş cihaza bağlı kalmadı çok özledim ama görmek istiyorum Bir an önce kalkıp birazdan yürütecek der o zaman gideceğim herkesin bebeği yanında Ben diyorum sağlıklı olsun da tek Birkaç günden bir şey olmaz Bir hafta bile de üç dört gün dedi doktor duruma göre bakacak tez zamanda kavuşur sağlıklı eve döneriz inşallah
Hadi gecmis olsun Allah anali babali buyutsun cnm 🥰

Ben yaptirdim bugun kargom gelecek hatta :)
Agiz tadıyla yiyin🌼
Bnm olur vereceğim köye gitcez orda veririm komşulara fln
🤗🤗
Şeker yaptırdık biz 😊 bir kutu da çikolata alırız yanına.
Afiyetle yiyin🌺
Aslinda hic bisey yaptrmicaktim zaten gelen giden yok diye ogluma yaptirmistim kizima da yaptrdim☺
Guzel bi kutu yaptirdim isme ozel
Icine de isme ozel sargili cikolata koydurdum. Hastanede hemsire doktorlara veririm. Bir de magnet ve kese yaptirdim icine bir tane de cikolata atarim hatira olarak dagitirim dedim. Ese dosta arkadasa.

Susleme falan yapiyomusunuz odaya ben bi kapi susu asmayi dusunuyorum. O da foto cekiyim hatira kalsin diye yazik yavrum insansiz hava sahasinda olacak zaten🙂 ileride bir iki kare bisey olsun.
Süsleme yapmiycam ben. Zaten pandemiden dolayı hastaneye ziyaretçi gelmeyecek. Zaten bir gece kalicaz bir aksilik olmazsa. Pandemi olmasaydı da süsleme yapmazdım, sevmiyorum pek o tarz şeyleri🤭

gözünüz aydın sağlıkla doğmuş sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah

Hayırlııı olsun canım. 2 kiloyu geçmiş. Hiç korkma bebekte baraj 2 kilo. Birlikte çokkk güzell günlerinizz olsun inşalllah 😍😇😇🙏

İlkinde yaptırmıştım şimdi herkes b.k yesin 🤣
:KK70::KK70::KK70:
Kapı süsü hediyelik cikolata yaptirdim bi ay var kısmetse. Hastaneye hepsını goturmıycm.
😊😊
Kizlar covid testinden bahsetmişsinz benden test falan istemediler şuana kadar bazi hastanelerde galiba istiyolar
Bize söylenmedi henüz ama internette okumuştum gittigim hastanenin istediğine dair. Ve baya da korkuyorum😢 o çubuğu burnun taa ilerisine kadar sokuyolarmis🥺

Kızlar bebeğin haftasının önden gitmesi doğumu etkilemiyor demi. Sat önemli

:KK70::KK70::KK70:

😊😊

Bize söylenmedi henüz ama internette okumuştum gittigim hastanenin istediğine dair. Ve baya da korkuyorum😢 o çubuğu burnun taa ilerisine kadar sokuyolarmis🥺
Ben test yaptirdim daha onceden canim korkulacak bir sey yok abartiyolar için rahat olsun. Birz yapan kişiyede bagli olarak degisiyor. Genelde çok ittirmiyolar zaten stres yapma

Ben test yaptirdim daha onceden canim korkulacak bir sey yok abartiyolar için rahat olsun. Birz yapan kişiyede bagli olarak degisiyor. Genelde çok ittirmiyolar zaten stres yapma
İnşallah oyledir ya🥺 daha once yaptıran forumdan bir arkadaşım gözümden yaş geldi dedi, iyice anksiyete oldum🥺

X