- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #40.961
Ben Lansinoh sürüp streç film kapatmıştım. Streç film ucunun yumuşak kalıp acımamasını sağlıyorEvet ondan olmalı aynen. Sağol cnm sende sağlıkla al kucağına inşllhmeme ucum yok süt gelmiş deil bide uc için krem öneriniz varmı? Hemşire bana garmastan önerdi ama bilemedim
Cnm emzirmeyi kestikten 5-6ay sonra anca diriliğine kavuşuyor.geri dönüşmeyende var ama biz olumlu düşünelim olumlu olsunYani ortalama kaç ayı bulur
Sen yine de riske atma bence canım ya. Ikınmak gerekecek sonuçta. Sanki seni zorlar ve sonradan da ağrıya neden olur gibi geliyor. Bebiş gelince güce ihtiyacın olacak çünkü.Onceki doktorum epiduralli olarak sorun okmaz demisti ama iste.smdi yeni bir doktor bu yarin sabah randevum bilmiyorum ne der nasil yapar ztn bu kasik problemi olmasa sanirim biraz daha korkusuz olurdum artik herseyi akisina biraktim doktor degistiriyorum 36. Hafta zorunluluktan bunu da yasadiktan snra Allaha biraktim yani biraz ne olacaksa olcak ins acisiz olur diyorum ne diyim. (
HangisiYani ortalama kaç ayı bulur
Merhaba canimAmin İnşaAllah canm benim
Kızlar ben dün korkudan çantayı hazırladım. Bi emzik kaldı onu da kaynatıp koyucam sizde kaynatmayı unutmayın bi 5 6 dk fokurdasa yeter
Bide depend ile bezi koyucam ayrı bi posetle. Puset de hazır bekliyor doktor beni tansiyona göre çağıracak galiba..
Bugün ölçtüm dünkü ile aynı çıktı üstünde olursa arıcam,.
R Rumi54678 sen napiosın canm sesin çıkmadı aynı doktordayız sana ne diyor fatma hanım.
İyilesti yirtik canim eski doktorum bi engel teskil etmez dedi sdc cok hafif bi agrim kaldi biraz hassas kasik fitigi bambaska bisey ztn. Bakalim ennazindan deneriz epidural olursa ztn hissetmezsin demisti ama bilmiyorumCanım sen kasık yırtılmasıyla nasıl normal doğum yapacaksın?
Eşim kasık fıtığı ameliyatı oldu ıkınmak kendini zorlamak fıtığa neden oluyormuş.
Haklisin bitanem ikinirken fln sorun olmuyor aslinda ama bilmiyorum ki ya valla iste yrn yeni doktorla kobuscam artik ne derse ona gore sekillenicel herseySen yine de riske atma bence canım ya. Ikınmak gerekecek sonuçta. Sanki seni zorlar ve sonradan da ağrıya neden olur gibi geliyor. Bebiş gelince güce ihtiyacın olacak çünkü.
Bence bi sor yırtık sonradan fıtığa dönüşür mü öyle olursa onada ameliyat gerekiyor.İyilesti yirtik canim eski doktorum bi engel teskil etmez dedi sdc cok hafif bi agrim kaldi biraz hassas kasik fitigi bambaska bisey ztn. Bakalim ennazindan deneriz epidural olursa ztn hissetmezsin demisti ama bilmiyorum
Epidural le o an acın ağrın olmaz demek istemiş olabilir doktor. Benim demek istediğim sonraki süreçte sende bırakabileceği etki.Haklisin bitanem ikinirken fln sorun olmuyor aslinda ama bilmiyorum ki ya valla iste yrn yeni doktorla kobuscam artik ne derse ona gore sekillenicel hersey
Allah sabir versin canim bende uykusuzluktan zombi gibi geziyorum bu cocuk bastan beridir uykusuzluk yapti bende bi turlu uykuya dalamiyorum hani hamilelik uyku yapardi bunu soyleyen adami getirin diyorum o dereceÖyle maalesefhele gece uykuları hiç 5 6 kez kalktım bi alarm bi wc bi oğlumu götürüyorum tükendim artk
Aman dikkat et canimHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar sizlerde sağlıkla alın kucağınızakan sulandırıcı iğnelere neden devam bilemedim tansiyon çıktı bende şeker cabası.
Bende kahve vs koymadım henüz. Aklımdaydı koyayım bari. Çorap felan da unuttum kendime. Artk aklımıza gelenleri ekleriz üstünden hazırda bi çanta olsun, daBrnim çanta bir aydır hazırgecelikleri koymadım sadece kırışmasın diye. Bir de kahve , yiyecek falan koyacağım sırt çantam hazır değil. Onun için son haftayı bekliyorum. Bozulma falan olmasın diye yiyeceklere
Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah canm. Sağlıkla al İnşaAllah kucağınaMerhaba canimBen 36. haftadayim. Bir sorun olmadigi için bekliyorum şimdilik. Doktorda bir sey demiyor dogum nasil olacak diye bile konusmadik açikcasi bir problem olmazsa normal dogum olur insallah. Benimde yarin randevum var bakalim birseyler söyler belki
Ben hala ilaç içiyorum bulantı ilacı.Kızlar mide bulantım başladı durduk yere bu haftalarda yaşayan var mı?
Ayy onu diyen halt etmiş sözü çok dogruAllah sabir versin canim bende uykusuzluktan zombi gibi geziyorum bu cocuk bastan beridir uykusuzluk yapti bende bi turlu uykuya dalamiyorum hani hamilelik uyku yapardi bunu soyleyen adami getirin diyorum o derece
Ben ilk 4 ay çok kötüydüm geçmişti bugün birden yine olduBen hala ilaç içiyorum bulantı ilacı.
9 aydır yani.
İçmediğimde bulantım var ve hiçbirşey yiyemiorum.
Korku heyecan kaynaklı olabilirmi?Ben ilk 4 ay çok kötüydüm geçmişti bugün birden yine oldu
Bebişin kız mı?Allah sabir versin canim bende uykusuzluktan zombi gibi geziyorum bu cocuk bastan beridir uykusuzluk yapti bende bi turlu uykuya dalamiyorum hani hamilelik uyku yapardi bunu soyleyen adami getirin diyorum o derece