2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet ondan olmalı aynen. Sağol cnm sende sağlıkla al kucağına inşllh meme ucum yok süt gelmiş deil bide uc için krem öneriniz varmı? Hemşire bana garmastan önerdi ama bilemedim
Ben Lansinoh sürüp streç film kapatmıştım. Streç film ucunun yumuşak kalıp acımamasını sağlıyor

Yani ortalama kaç ayı bulur
Cnm emzirmeyi kestikten 5-6ay sonra anca diriliğine kavuşuyor.geri dönüşmeyende var ama biz olumlu düşünelim olumlu olsun ilk gebelikte 1 ay zor emzirebildim ona rağmen kestikten 5-6aya o sümük kıvamından normal sertliğine kavuştu.çok önemsemedim aslında ilkinde olmazsa 2.de illaki deforme olacak kadın olmanın anne olmanın negatif taraflarından.

Sen yine de riske atma bence canım ya. Ikınmak gerekecek sonuçta. Sanki seni zorlar ve sonradan da ağrıya neden olur gibi geliyor. Bebiş gelince güce ihtiyacın olacak çünkü.

Merhaba canim Ben 36. haftadayim. Bir sorun olmadigi için bekliyorum şimdilik. Doktorda bir sey demiyor dogum nasil olacak diye bile konusmadik açikcasi bir problem olmazsa normal dogum olur insallah. Benimde yarin randevum var bakalim birseyler söyler belki

Canım sen kasık yırtılmasıyla nasıl normal doğum yapacaksın?
Eşim kasık fıtığı ameliyatı oldu ıkınmak kendini zorlamak fıtığa neden oluyormuş.
İyilesti yirtik canim eski doktorum bi engel teskil etmez dedi sdc cok hafif bi agrim kaldi biraz hassas kasik fitigi bambaska bisey ztn. Bakalim ennazindan deneriz epidural olursa ztn hissetmezsin demisti ama bilmiyorum

Sen yine de riske atma bence canım ya. Ikınmak gerekecek sonuçta. Sanki seni zorlar ve sonradan da ağrıya neden olur gibi geliyor. Bebiş gelince güce ihtiyacın olacak çünkü.
Haklisin bitanem ikinirken fln sorun olmuyor aslinda ama bilmiyorum ki ya valla iste yrn yeni doktorla kobuscam artik ne derse ona gore sekillenicel hersey

İyilesti yirtik canim eski doktorum bi engel teskil etmez dedi sdc cok hafif bi agrim kaldi biraz hassas kasik fitigi bambaska bisey ztn. Bakalim ennazindan deneriz epidural olursa ztn hissetmezsin demisti ama bilmiyorum
Bence bi sor yırtık sonradan fıtığa dönüşür mü öyle olursa onada ameliyat gerekiyor.

Haklisin bitanem ikinirken fln sorun olmuyor aslinda ama bilmiyorum ki ya valla iste yrn yeni doktorla kobuscam artik ne derse ona gore sekillenicel hersey
Epidural le o an acın ağrın olmaz demek istemiş olabilir doktor. Benim demek istediğim sonraki süreçte sende bırakabileceği etki.
Mesela ilk doğumumda normal doğum olsa bebeğin omzunun çatlama riski vardı. Doktorum yine de normal doğumu tavsiye ederim dedi bana. 15 güne kaynar iyileşir dedi. Ama biz biraz araştırdık çocuk doktorlarına sorduk da onlar önermedi. İleri de ne gibi bir şey yaşanır kalıcı ne bırakır uzun vadede bilemeyiz dediler.bu açıdan sen de o alanla uzman olan birine sorma imkanın olsa keşke. Kafa karışıklığı olmaz en azından.

Oksapar kullananlar doğum saatinden kaç saat önce kesecekler iğneyi acaba???????

benim 2 doktorum var ikiside farklı sölüyor.
Birisi ilk doğumumu yaptıran (pazartesi 10da doğuma giricem pazar atma iğneyi diyor)

sezaryenimi yaptırcak olan pazar günü akşam at iğneni diyor.

Öyle maalesef hele gece uykuları hiç 5 6 kez kalktım bi alarm bi wc bi oğlumu götürüyorum tükendim artk
Allah sabir versin canim bende uykusuzluktan zombi gibi geziyorum bu cocuk bastan beridir uykusuzluk yapti bende bi turlu uykuya dalamiyorum hani hamilelik uyku yapardi bunu soyleyen adami getirin diyorum o derece

Bende kahve vs koymadım henüz. Aklımdaydı koyayım bari. Çorap felan da unuttum kendime. Artk aklımıza gelenleri ekleriz üstünden hazırda bi çanta olsun, da

Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah canm. Sağlıkla al İnşaAllah kucağına

Allah sabir versin canim bende uykusuzluktan zombi gibi geziyorum bu cocuk bastan beridir uykusuzluk yapti bende bi turlu uykuya dalamiyorum hani hamilelik uyku yapardi bunu soyleyen adami getirin diyorum o derece
Ayy onu diyen halt etmiş sözü çok dogru gündüzleri de mi gelmedi hiç uykun? Bu zamana kadar.? Benim bi ara çok geliyordu oğluşla ikimiz uyuyorduk misler gibi öğlenleri şuan uyumuyorum belki denesem uyurum ama geceleri uyku yok maalisif

Bebişin kız mı?
Genellemelere inanmam gerçi ama bende tuttu.
Kız bebekler böle cin gibi yapıo anneyi uyku falan hiç yani.erkektede aşırı uyku hali var mesela bende.kızımda cin gibiydim bunda 9 aydır kafam kalkmıo sürekli yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…