- 26 Aralık 2020
- 1.096
- 474
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #40.981
Heycan var mi canim pazartesi dogumun varmisBebişin kız mı?
Genellemelere inanmam gerçi ama bende tuttu.
Kız bebekler böle cin gibi yapıo anneyi uyku falan hiç yani.erkektede aşırı uyku hali var mesela bende.kızımda cin gibiydim bunda 9 aydır kafam kalkmıo sürekli yatıyorum.
O zaman bir tane daha çocuk yapıp küçültme operasyonu yapmam lazım benim zaten büyüktü şimdi maşallah 3 kilo varlar yaniEmme bittikten 2ay sonra çekiliyor tam geçmesi 6ay ama kesilince sütten baya toplamaya başlıyor. Ama tamamen asla eski haline dönmez fakat baya düzeliyor %80,90
Bilmiyorum valla evde ütü yaptım sonra öyle olduKorku heyecan kaynaklı olabilirmi?
Valla benim hep büyüktü malesef keşke olmasaydı işte emzirirken falan ins çok sıkıntı çekmem ucu kötü olmaz bende tecrübesizim annemlerde kalacam ins onun tecrübelerinden bir sıkıntı yasamamCnm valla işin zor bence büyük gögüs emzirme açısından daha zor.utancak bişey yok tabide , zorluğu sana ,inşallah bolbol sütünde olur bebeğinde kolaycacık emmeye başlar sorunsuz
Evet bende aynı problemi yaşıyorum 2 gündür midem bulanıyor ki hala prilam mide bulanti ilacı kullanıyorum yani bu aralar midem beni de zorluyor normal midir acabaKızlar mide bulantım başladı durduk yere bu haftalarda yaşayan var mı?
Ben uyuyorum sürekli her fırsatta. Evet geceleri çok zor ağrılarla uyanıyorum hep bölük uykular ama ağırlaşana kadar gözümü açamıyordum uykudan. Hele ki üç dört ay. Hatta hamile olduğumdan öyle şüpjelendim. Oğlumu uyuturken yanında sızıuordum sabahları gözümü açamıyordum. Dedim ben de Bi şey varAllah sabir versin canim bende uykusuzluktan zombi gibi geziyorum bu cocuk bastan beridir uykusuzluk yapti bende bi turlu uykuya dalamiyorum hani hamilelik uyku yapardi bunu soyleyen adami getirin diyorum o derece
Ben de tam tersiBebişin kız mı?
Genellemelere inanmam gerçi ama bende tuttu.
Kız bebekler böle cin gibi yapıo anneyi uyku falan hiç yani.erkektede aşırı uyku hali var mesela bende.kızımda cin gibiydim bunda 9 aydır kafam kalkmıo sürekli yatıyorum.
Aman memende falan uyuyakalma canım. Yanında yatırma. Riskli bir durum hepimiz için. Büyük göğüslüler daha da dikkat etmeli. Ben bazen sızıp kalıyordum yanında emzirirkenValla benim hep büyüktü malesef keşke olmasaydı işte emzirirken falan ins çok sıkıntı çekmem ucu kötü olmaz bende tecrübesizim annemlerde kalacam ins onun tecrübelerinden bir sıkıntı yasamam
Ben de de var bir haftadır aynı durum. Özellikle belimden vuruyor. Normaldir diye düşünüyorumKizlar bugun karnimda agri var ara ara oluyor belimede hafiften geciyor..siddetli degil ama hafif hafif oluyor agri sanci gibi..normal mi sizce?
Canm çok teşekkür ederimCanım gözün aydınÇok şükür sağ salim kavuşmuşsunuz, ne güzel
Benm meme ucu büyük oda sorun. Birde ne sorcam bilginiz vardır belki bebek bezinde kan gibi bişy gördüm yarın doktora götür cem. Yani turuncu kırmızı gbi.Ay valla hiç duymadım onu ne söylesem yalan olurbenim uçlarda aşırı büyük memede büyük olunca bebek rahatça alamamıştı her türlüsü sıkıntı artık rabbim yardım etsin ya
Cnm yetersiz beslendiğinin işareti bu.Benm meme ucu büyük oda sorun. Birde ne sorcam bilginiz vardır belki bebek bezinde kan gibi bişy gördüm yarın doktora götür cem. Yani turuncu kırmızı gbi.
Aa öylemiCnm yetersiz beslendiğinin işareti bu.
Sarılık değerine bakacak doktor endişelenme bizdede olmuştu sarılık başlıyo demekmiş.
Canım o yeterli beslenemediğini gösteriyor. Sütüm tam gelmedi demişsin. Kaşık yada şırınga ile takviye mi yapsanBenm meme ucu büyük oda sorun. Birde ne sorcam bilginiz vardır belki bebek bezinde kan gibi bişy gördüm yarın doktora götür cem. Yani turuncu kırmızı gbi.
Gaz için doktorum bana 1 tatlı kaşığı kimyonu ılık suya koyup içememi söylemişti ilk oğlumda bende çok işe yaradı hiç gaz olmamıştı bi dene istersen sendeYa yiyememek hala çok kötü sütüm yok ama emziriyorum sık sık acıkıyorum bayılacak gibi oluyorum. Ekmek yemeğe bile başlamadım daha korkudan ama kaysı suyu içtim azcık gaz için haatanede şeker 180 oldu
Benim de 29 nisanda olacak sezaryen canım doktorum 27 sinde son iğneni vur dedi genel anestezi ile olacaksa ne zaman vırduğunun çok önemi yokmuş ama spinal epiduralde 1 gün önceden bırakmak gerekiyormuşOksapar kullananlar doğum saatinden kaç saat önce kesecekler iğneyi acaba???????
benim 2 doktorum var ikiside farklı sölüyor.
Birisi ilk doğumumu yaptıran (pazartesi 10da doğuma giricem pazar atma iğneyi diyor)
sezaryenimi yaptırcak olan pazar günü akşam at iğneni diyor.
Benm meme ucu büyük oda sorun. Birde ne sorcam bilginiz vardır belki bebek bezinde kan gibi bişy gördüm yarın doktora götür cem. Yani turuncu kırmızı gbi.
Canım klasik doğum sonrası ödem.ben 2 ay ayaklarımın üstüne zor bastım hatta noluyoz dedim doktora gidicektm anca geçti.kadın doğumcuna bi danış ,ve klasik bol su iç.doğum sonrası vitamin almayı ihmal etme.Aa öylemiyarın dr gidcz zaten. Birde çok sordum ama tecrğbelisin ayaklarım çok şişti yürüyorum mümkün oldukça ama şiş baya özellikle sol
Yarın nst gideceğim gitmişken doktora bir sorayım bakalımEvet bende aynı problemi yaşıyorum 2 gündür midem bulanıyor ki hala prilam mide bulanti ilacı kullanıyorum yani bu aralar midem beni de zorluyor normal midir acaba