2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kuzum baş ağrısı olmasın diye içiliyor.
Normal ağrılara faydası olacağını sanmam ama zaten ağrın başlayınca ağrı kesici atıyorlar hemen o konudada endişelenme eskisi gibi değil süreçler.
Anladim canm bmde sezaryen agrisi icin falan sanmistim..ama yinede ismekte fayda var en azindan bas agrisi icin..

Bendede erken dogum riski vardi o yuzden ilk gebeligimdeki gibi hareket edemedim bunda doktor dinlenmemi soyledi karin kasik agrisi cok yasadim buna ragmen bu haftalara kadar geldik sukur, daha gaz sancilarini kaka rengini uykusuzluk hallerimizi konusacaz burada ☺
Di mi ya daha uyudumu uyumadimi meseleleri bi suru zor olsada guzel sey olcak insallah ❤️❤️❤️

Canım sezaryen sonrası çok hareketli olunmuyor bisüre yatma gereksinimi oluyor kan pıhtılaşmasın diye kısa bi süre daha devam ediliyor kan sulandırıcıya.buarada sağlıkla analı babalı büyüt bebeğini darısı başımıza🤲
Evet ondan olmalı aynen. Sağol cnm sende sağlıkla al kucağına inşllh 🙏 meme ucum yok süt gelmiş deil bide uc için krem öneriniz varmı? Hemşire bana garmastan önerdi ama bilemedim

Sağlıkla büyüt inşallah kuzunu. Bende hem tansiyon hem şeker var. Tatlı da tuzlu da yasak anlayacağın😂
Ya yiyememek hala çok kötü sütüm yok ama emziriyorum sık sık acıkıyorum bayılacak gibi oluyorum. Ekmek yemeğe bile başlamadım daha korkudan ama kaysı suyu içtim azcık gaz için haatanede şeker 180 oldu

Evet ondan olmalı aynen. Sağol cnm sende sağlıkla al kucağına inşllh 🙏 meme ucum yok süt gelmiş deil bide uc için krem öneriniz varmı? Hemşire bana garmastan önerdi ama bilemedim
Kuzum o memelere hüçbir krem iyi gelmiyor.
Geçeceği zaman geçiyor.emzirmeden önce iyice temizlemen şartı ile en iyi gelen bal sürüp kapatmak.kestane balı.aklında olsun cnm

Kuzum o memelere hüçbir krem iyi gelmiyor.
Geçeceği zaman geçiyor.emzirmeden önce iyice temizlemen şartı ile en iyi gelen bal sürüp kapatmak.kestane balı.aklında olsun cnm
Cnm yara için değil mememin uçları yok uç için sormuştum kremi ucun çıkmasını ssğlıyırmuş güya

Bacak kaslarındaki sıkıntı sebebiyle normal doğum olabilecek mi peki? Bunu konuştun mu doktorunla? Çok zorlamasın seni bu durum
Onceki doktorum epiduralli olarak sorun okmaz demisti ama iste.smdi yeni bir doktor bu yarin sabah randevum bilmiyorum ne der nasil yapar ztn bu kasik problemi olmasa sanirim biraz daha korkusuz olurdum artik herseyi akisina biraktim doktor degistiriyorum 36. Hafta zorunluluktan bunu da yasadiktan snra Allaha biraktim yani biraz ne olacaksa olcak ins acisiz olur diyorum ne diyim. (

Onceki doktorum epiduralli olarak sorun okmaz demisti ama iste.smdi yeni bir doktor bu yarin sabah randevum bilmiyorum ne der nasil yapar ztn bu kasik problemi olmasa sanirim biraz daha korkusuz olurdum artik herseyi akisina biraktim doktor degistiriyorum 36. Hafta zorunluluktan bunu da yasadiktan snra Allaha biraktim yani biraz ne olacaksa olcak ins acisiz olur diyorum ne diyim. (
Canım sen kasık yırtılmasıyla nasıl normal doğum yapacaksın?
Eşim kasık fıtığı ameliyatı oldu ıkınmak kendini zorlamak fıtığa neden oluyormuş.

Oy oy nasptwn ötesi yok işte.
Hepimizin doğumları kolaycacık oluversin inşallah 🤲
Amin İnşaAllah canm benim 😘

Kızlar ben dün korkudan çantayı hazırladım. Bi emzik kaldı onu da kaynatıp koyucam sizde kaynatmayı unutmayın bi 5 6 dk fokurdasa yeter ☺️
Bide depend ile bezi koyucam ayrı bi posetle. Puset de hazır bekliyor doktor beni tansiyona göre çağıracak galiba. 🙄.
Bugün ölçtüm dünkü ile aynı çıktı üstünde olursa arıcam,.
R Rumi54678 sen napiosın canm sesin çıkmadı aynı doktordayız sana ne diyor fatma hanım.

Amin İnşaAllah canm benim 😘

Kızlar ben dün korkudan çantayı hazırladım. Bi emzik kaldı onu da kaynatıp koyucam sizde kaynatmayı unutmayın bi 5 6 dk fokurdasa yeter ☺️
Bide depend ile bezi koyucam ayrı bi posetle. Puset de hazır bekliyor doktor beni tansiyona göre çağıracak galiba. 🙄.
Bugün ölçtüm dünkü ile aynı çıktı üstünde olursa arıcam,.
R Rumi54678 sen napiosın canm sesin çıkmadı aynı doktordayız sana ne diyor fatma hanım.
Brnim çanta bir aydır hazır🙈 gecelikleri koymadım sadece kırışmasın diye. Bir de kahve , yiyecek falan koyacağım sırt çantam hazır değil. Onun için son haftayı bekliyorum. Bozulma falan olmasın diye yiyeceklere😀

Doğum yaptım pazartesi günü herşey yolunda dikiş ağrıları bebeğin ağlamaları dışında 😊💜darısı başına sağlıkla al kucağına. Kan sulandırıcı iğjeye devam tansiyon ilacına devam. Pazartesi kontrol var. Sizde durumlar nasıl
Canım gözün aydın🤗😍❤️ Çok şükür sağ salim kavuşmuşsunuz, ne güzel 🥰

Cnm yara için değil mememin uçları yok uç için sormuştum kremi ucun çıkmasını ssğlıyırmuş güya
Ay valla hiç duymadım onu ne söylesem yalan olur 🙄 benim uçlarda aşırı büyük memede büyük olunca bebek rahatça alamamıştı her türlüsü sıkıntı artık rabbim yardım etsin ya🤲

X