- 9 Ağustos 2016
- 6.331
- 20.763
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.081
Greyfurt kadar olmuşuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet süt çok rahatlatıyor ben dolaptan alıp içiyorumBen de sut iceyim oyleyse yaa maden suyu ictim ama yok gecmiyor ayva yemistim o mu yapti bilmiyorum pirasayi o kadar cok seviyorum ama yedim cayir cayir yandi
Biraz kızarık ama cildin ve saçların parlak gözüküyor canım Canım kızım benim yağlı cildimi kuruttu saçlarımı süpürge gibi yaptı canı sağolsunBir de cildim perişan halde, aşırı sivilce çıkartıyorum ve yanaklarım burnum sürekli kızarık geziyorum, hani erkek çocuğuna gebeyken anne güzelleşirdi? Saç dökülmesi de son hız devam ediyor
şu tablo net gösteriyorKaçıncı haftadan sonra 6 aylık oluyoruz
Ya ayva rahatlatır diyolar. Benim de canım cekiyodu zaten bir gün yedim gece 2 gibi uykudan midem ağzıma geldiği için uyandım yan yatmasam acillik edecek derecede, sonra yemedim iki gün sonra bidaha yedim yine aynısı oldu o günden sonra yemedim ayva hiç olmadı mesela. Ayvayi günah keçisi mi yaptim bilmiyorum ama oldu artik jsnxjdjdkjdBen de sut iceyim oyleyse yaa maden suyu ictim ama yok gecmiyor ayva yemistim o mu yapti bilmiyorum pirasayi o kadar cok seviyorum ama yedim cayir cayir yandi
Bu hangi uygulama canımBiraz kızarık ama cildin ve saçların parlak gözüküyor canım Canım kızım benim yağlı cildimi kuruttu saçlarımı süpürge gibi yaptı canı sağolsun
şu tablo net gösteriyor
Sizin doktorunuz enfeksiyonun korunmazsiz cinsel iliskiyle baglantisi olup olmadigini soyledi mi acaba? Oyle bi konu hatirliyorum da korunmasiz bi kez beraberlik oldu simdi de icim icimi yiyoBilmiyorum ki ya bende anlamadım. Belki de dediğiniz gibi kendi nabzım ayy anlamadım ya tedirgin oldum çok teşekkürler :)
Teşekkürler. Çok netBiraz kızarık ama cildin ve saçların parlak gözüküyor canım Canım kızım benim yağlı cildimi kuruttu saçlarımı süpürge gibi yaptı canı sağolsun
şu tablo net gösteriyor
Ay gozum korktu simdiAybars var tanıdığım isim gerçekten yaşıyor 2 senedir gram uyumuyor, sadece et yiyiyor başka bir şeyde kusuyor, ve aşırı derecede inat hoş benim bebemde inat ama geçen şey dedi bir daha çocuğum olursa en sakin neyse onu koyarım
Benim doktorum bu konuda hic konuşmadı ama benim en başından beri korunmasız cinsel ilişki ve enfeksiyon ile alakali bir sorunum olmadı. Olsaydı beni vururdu bu olay diye düşünüyorum kendine çok yüklenme o konudaSizin doktorunuz enfeksiyonun korunmazsiz cinsel iliskiyle baglantisi olup olmadigini soyledi mi acaba? Oyle bi konu hatirliyorum da korunmasiz bi kez beraberlik oldu simdi de icim icimi yiyo
Çokk geçmiş olsun için rahatlamıştır. Ben yaklaşık bir saattir hamilelik şekeriyle ilgili yazılar falan oluyorum çok moralim bozuldu inanılmaz tatlı ve karbonhidrat istiyor benim canım. Annemde şeker hastalığı var obezite ile birlikte. Ben doğduğumda 4.5 kiloymuşum. Bunların hepsi gebelik şekeri için etken diye biliyorum çok korkuyorum. Haftaya perşembe şeker yüklemesi yapılacak. Canım çok tatlı istedi benim her istediğinde de yedim hiç bunu düşünmemiştim daha önce. Bebek için çok riskliymiş gebelik şekeri. Gerçi öyle elim ayağım kesilmiyor hiç kolay acıkmıyorum ben sadece tatlıyı çok istiyor canım. Mesela sabahları tahin pekmez yiyorum sadece bir dilim. Ekmeklerimiz hep tam buğday. Akşam da kahvemin yanına kurabiye çikolata falan arada sırada ama hamur işi börek falan yedim hep şimdiye kadar vicdanım hiç rahat değil ya. Bebeğime birşey olur mu ben hiç bu kadar tedirgin olmamıştım hamileliğim boyunca.Kızlar dün 2. Tetanozdan sonra hiç yan etki hissetmedim İlki biraz çarpmıştı Kendinizi şartlamayın yani Yaptırmayanlar için söylüyorum Her bünyede veya dozda bilmiyorum ama farklılık oluyor anladığım
Bir de bugün şeker yüklemesi yaptırdım sonuç iyi çok şükür aileden gelen bir şeker hastalığı öykümüz de olduğu için korkuyordum Darısı yaptıracakların başı
Ben sadece aç karna gyno ferro. Bi de magnezyum var magnorm360kızlar peki ne ilaçları kullanıyorsunuz? ben aç tok pek dikkat etmiyorum. kafama takıldı.
multivitamin (hap)
d vitamini (sıvı damla)
demir ilacı (hap)
ben bunları içiyorum. günde 1 sefer aç tok genelde öğle ve ya akşam içiyorum. yoğun çalışıyorum unutuyorum siz içerken bi şeye dikkat ediyor musunuz?
Ben bunlara ek olarak kan sulandırı ve magne içiyorum. Bir de benim demir ilacı sıvı halindekızlar peki ne ilaçları kullanıyorsunuz? ben aç tok pek dikkat etmiyorum. kafama takıldı.
multivitamin (hap)
d vitamini (sıvı damla)
demir ilacı (hap)
ben bunları içiyorum. günde 1 sefer aç tok genelde öğle ve ya akşam içiyorum. yoğun çalışıyorum unutuyorum siz içerken bi şeye dikkat ediyor musunuz?
Yok canım neden boyle dusunuyorsun.ben hergun bıtane cıkolata yıyorum,bal ,tahın pekmez vs,bu hafta sekerıme baktılar tam tersı baya dusuk cıktı,3aylık sekerımde normal cıktı,aılede seker varsa tabıı dıkkat et ama boyle uzulme baklavalar sekerler sureklı pastalar falan yemedıkce etkıleyecegını dusunmuyorum.ama dedıgım gıbı yuklemeyı yaptırınca rısk cıkarsa ona gore dıyet yaparsın.ıcın rahat olsunÇokk geçmiş olsun için rahatlamıştır. Ben yaklaşık bir saattir hamilelik şekeriyle ilgili yazılar falan oluyorum çok moralim bozuldu inanılmaz tatlı ve karbonhidrat istiyor benim canım. Annemde şeker hastalığı var obezite ile birlikte. Ben doğduğumda 4.5 kiloymuşum. Bunların hepsi gebelik şekeri için etken diye biliyorum çok korkuyorum. Haftaya perşembe şeker yüklemesi yapılacak. Canım çok tatlı istedi benim her istediğinde de yedim hiç bunu düşünmemiştim daha önce. Bebek için çok riskliymiş gebelik şekeri. Gerçi öyle elim ayağım kesilmiyor hiç kolay acıkmıyorum ben sadece tatlıyı çok istiyor canım. Mesela sabahları tahin pekmez yiyorum sadece bir dilim. Ekmeklerimiz hep tam buğday. Akşam da kahvemin yanına kurabiye çikolata falan arada sırada ama hamur işi börek falan yedim hep şimdiye kadar vicdanım hiç rahat değil ya. Bebeğime birşey olur mu ben hiç bu kadar tedirgin olmamıştım hamileliğim boyunca.
Ya ben bu ölçüleri anlamıyorum. Uygulamada muz yazıyor 21+4 üz. Ama sen bizden bir hafta ileridesin diye biliyorum. Uzunluk olarak muz greyfurt tan daha büyük değil miGreyfurt kadar olmuşuz
Ya işte okudukça panikledim aslında doktorum çok normal konuştu. Bundan sonra daha çok dikkat edeceğim öyle her gün pastalar börekler yemiyorum zaten haftada bir bilemedin iki. Neyse bundan sonra daha dikkatli olmakta fayda var. Umarım risk çıkmazYok canım neden boyle dusunuyorsun.ben hergun bıtane cıkolata yıyorum,bal ,tahın pekmez vs,bu hafta sekerıme baktılar tam tersı baya dusuk cıktı,3aylık sekerımde normal cıktı,aılede seker varsa tabıı dıkkat et ama boyle uzulme baklavalar sekerler sureklı pastalar falan yemedıkce etkıleyecegını dusunmuyorum.ama dedıgım gıbı yuklemeyı yaptırınca rısk cıkarsa ona gore dıyet yaparsın.ıcın rahat olsun