- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.662
- 38
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #41.001
Ben de tam tersioğlumda cin gibiydim bu kız. Sürekli uyutuyor beni hatta bana da öyle dedi herkes kız bebek ağırlaştırır diye.
Yani ben pazartesi sabah sezaryen 10.30da.Gaz için doktorum bana 1 tatlı kaşığı kimyonu ılık suya koyup içememi söylemişti ilk oğlumda bende çok işe yaradı hiç gaz olmamıştı bi dene istersen sende
Benim de 29 nisanda olacak sezaryen canım doktorum 27 sinde son iğneni vur dedi genel anestezi ile olacaksa ne zaman vırduğunun çok önemi yokmuş ama spinal epiduralde 1 gün önceden bırakmak gerekiyormuş
Bebek susuz kaldığında ürat kristalleri o şekilde bezde görülüyor ama ilk günler sanırım normal kabul ediliyor oğlumda olmuştu benimde ama sütüm geliyordu birde ilk 5 gün mama takviyesi vermiştik yani yetersiz beslenmesi susuz kalması imkansızdı olduğunda doktorumuzda normal dedi tabi bi gidip sormakta fayda var
Olmazmıııı seneryolar kurmaya başladım bile ama ilkine göre az çok başıma ne gelceğini bildiğimden bi tık daha sakinim sanki.Heycan var mi canim pazartesi dogumun varmis
Cnm bekleme ihmale gelmez için rahat olur enazındanÇarşamba
12.30saat : 146/93
16.10saat 150/96
18.40saat 145/92
21.30 saat 153/94
Kızlar bugün ki ölçümlerim doktora söyledim yarın gel dedi. Hareketleri de az onu da dedim az hissediyorsan bi acile başvur dedi bilemedim gitsem mi beklesem mi
İshal varsa mikrobik bir durum söz konusu olabilir.Birde afedersiniz aşırı derecede ishalim çok kötü. Magnezyumu keseli 1hafta oldu ona rağmen hiç geçmedi
Çok rahatsız ederse doktorundan ilaç isteyebilirsin ben hala bulantı ilacı içiyorumBilmiyorum valla evde ütü yaptım sonra öyle oldu
Bence de git. İçin rahat eder en azındanÇarşamba
12.30saat : 146/93
16.10saat 150/96
18.40saat 145/92
21.30 saat 153/94
Kızlar bugün ki ölçümlerim doktora söyledim yarın gel dedi. Hareketleri de az onu da dedim az hissediyorsan bi acile başvur dedi bilemedim gitsem mi beklesem mi
Şükür geçti canımÇok rahatsız ederse doktorundan ilaç isteyebilirsin ben hala bulantı ilacı içiyorum
Ben ilkindede doğumdan 1 gün önce vurmadım bunda da aynı şekilde dedi doktorum valla şimdi vur desem sıkıntı vurma desem sıkıntı bence sen sezaryeni yapacsk doktoruna başka doktorların farklı dediğini ikilemde kaldığını söyle ilk doğumunda da nasıl vurduğunu söyle yine de doğumdan 12 saat önce derse onun dediğini yap benceYani ben pazartesi sabah sezaryen 10.30da.
Cumartesi gecesi atsam olur sanırım.
İlk doğumumdada doktorum bu şekilde yaptırmıştı ama ikinci doktorum farklı ,12saat önceden kesmeyi yeterli görüyor.
Ha normal yani. Sol sağdan bir tık daha şiş olunca korktum ne bilim. 3 lt su içiyorum günde zorlada olsa feramat a devamCanım klasik doğum sonrası ödem.ben 2 ay ayaklarımın üstüne zor bastım hatta noluyoz dedim doktora gidicektm anca geçti.kadın doğumcuna bi danış ,ve klasik bol su iç.doğum sonrası vitamin almayı ihmal etme.
2 doktor ile görüştük bu akşam yarın zaten gidicez dr tekrar. Onlarda normal dedi.Gaz için doktorum bana 1 tatlı kaşığı kimyonu ılık suya koyup içememi söylemişti ilk oğlumda bende çok işe yaradı hiç gaz olmamıştı bi dene istersen sende
Benim de 29 nisanda olacak sezaryen canım doktorum 27 sinde son iğneni vur dedi genel anestezi ile olacaksa ne zaman vırduğunun çok önemi yokmuş ama spinal epiduralde 1 gün önceden bırakmak gerekiyormuş
Bebek susuz kaldığında ürat kristalleri o şekilde bezde görülüyor ama ilk günler sanırım normal kabul ediliyor oğlumda olmuştu benimde ama sütüm geliyordu birde ilk 5 gün mama takviyesi vermiştik yani yetersiz beslenmesi susuz kalması imkansızdı olduğunda doktorumuzda normal dedi tabi bi gidip sormakta fayda var
1.5 2 saati geçirme canım ilk günler2 doktor ile görüştük bu akşam yarın zaten gidicez dr tekrar. Onlarda normal dedi.1 kere oldu ssdece. Birde kaç saatte emzirmem gerekiyor şaştım kaldım ben.
Şimdi hareket ediyor bu civciv deİshal varsa mikrobik bir durum söz konusu olabilir.
Doktorun tahlil isteyebilir acilede bildir bu durumu doktorunu arasınlar.ayrıca ishal sende su kaybı da yapar belki takviye serum gerekebilir
Şimdi oynamaya başladı bende paranoya olup yola düşmeyi sevmiyorum yarın gideyim artk İnşaAllah.Bence de git. İçin rahat eder en azından
Benim doktorum ağrılar sancılar normal sıklaşabilir dedi.Kizlar bugun karnimda agri var ara ara oluyor belimede hafiften geciyor..siddetli degil ama hafif hafif oluyor agri sanci gibi..normal mi sizce?
Bende yaklaşık 4 gündür ishalim. Farklı birsey yeyip içmiyorum. Neden oldu Anlamadim. 34. Haftadayım.Birde afedersiniz aşırı derecede ishalim çok kötü. Magnezyumu keseli 1hafta oldu ona rağmen hiç geçmedi
Bunda sormadım ama ilk dogumumda akşam kullanmıştım iğne ertesi gün saat 13.44 de spinalle sezeryan doğum olmuştu bnm suyum gelmisti şancı ile gitmistim planli degildiOksapar kullananlar doğum saatinden kaç saat önce kesecekler iğneyi acaba???????
benim 2 doktorum var ikiside farklı sölüyor.
Birisi ilk doğumumu yaptıran (pazartesi 10da doğuma giricem pazar atma iğneyi diyor)
sezaryenimi yaptırcak olan pazar günü akşam at iğneni diyor.
Bende 10günü geçti çoştu bu ara bağırsakları bi çoğumuzunBende yaklaşık 4 gündür ishalim. Farklı birsey yeyip içmiyorum. Neden oldu Anlamadim. 34. Haftadayım.
Ikinci dogumun az cok ne olacagini biliyosundur o yuzden en guzeli sakin olup akisina birakmak..yok canim belli degil haftaya randevum var onda soylemezler doktorla gorusmicem cunku ultrasyon+nts var..4 mayista doktorla randevum var onda soyler buyuk ihtimal..Olmazmıııı seneryolar kurmaya başladım bile ama ilkine göre az çok başıma ne gelceğini bildiğimden bi tık daha sakinim sanki.
Tabi son günü bilmiorm ama bunlara rağmen artık doğurmak istiyorum bi an önce.yoruldum çok bide korona faslı vardı aman Allahım düşman başına vermesin...senin nezaman doğum bellimi