- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 35
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #40.921
Öyle maalesefbu bebisler saglicakla bi gelselerdi cok yordular sanki
Kuzum baş ağrısı olmasın diye içiliyor.Sezaryende agrilara faydasi oluyor mu nescafenin gercekten oncede duymustumda
Oy oy nasptwn ötesi yok işte.Canm nasipten öteye gidilmiyor belki kaka yapardı bilemezsin ki riske girerdin bende bekledim son haftalar sancı üstüne sancı çektim Kesem patladı 7cm açıklıkla gittim ona rağmen baya bi kesi attılar dikiş attılar kıvrandım resmen sezaryen olaydım dedim, yani açıkçası. Hepsi ayrı imtihan maalesef. Sağlıklı olalalım da bebeklerle nasıl gelecekleri belli olmuyor. Arkadaş da ilki normaldi ikinci yine normal gitti doguma ıkındı ıkındı yok doğuramadı bi türlü o kadar zorlanmış ki gözlerine pıhtı gibi kaç yerde kan toplanmıştı en son sezaryene aldılar onca seyi de bosuna çekmiş oldu o kan da baya bi kaldı gözünde bi kaç ay
Amin insallah hepimiz icin kolay dogum diliyorum bende, senindemi normal dogum olucak ?Allah yardımcın olsun canım hemencecik açılman olur da bir avazda gelir bebeğini kucağına alırsın inşallh. Ben de bekliyorum bi kaç işaret görürsem gideceğim hastaneye
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar sizlerde sağlıkla alın kucağınızaHadi gozun aydin saglicakla guzel gunleriniz olur bebisinle insallahbu arada kan sulandirici igneye neden devam ettiriyorlar ki
Canım hastane doktor değişikliği tetiklemiştir.Selam kızlar bana bir an da doğum korkusu geldi bir kac youtube da dogum simulasyonu izledim cok etkilendim herhalde. Smdi birde doktorum ve hastane degisti bi bilinmezlik icindeyim yarin tanisicam doktorla. Hic bu zamana kdr korku yasamamisken suan aglicak kadar kotu oldum. Alt kismim sanki cok hassas doktorun verdigi fitili bile zor yapiyorum ve normal dogum istiyordum ama nasil olcak bilmiyorum kaldiki sezeryandan da korkuyorum. En buyuk korkumda o kesi atmalari normal dogumda ve dogum oncesi elle olan muayeneler. Sancidan korkmuyorim bunlardan korktugum kadar suan sanki elim ayagim cekilmis bi halde ruyalarimda bile bana kesi atilip dikiliyorum neden boyle oldu anlamadim
Canım sezaryen sonrası çok hareketli olunmuyor bisüre yatma gereksinimi oluyor kan pıhtılaşmasın diye kısa bi süre daha devam ediliyor kan sulandırıcıya.buarada sağlıkla analı babalı büyüt bebeğini darısı başımızaHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar sizlerde sağlıkla alın kucağınızakan sulandırıcı iğnelere neden devam bilemedim tansiyon çıktı bende şeker cabası.
Bendede sezeryan korkusu vardi umarim olmak zorunda kalmam diye cok dua ettim ilkim normaldi kesisiz sekilde oldu dogumum ama cok fazla merdiven inip ciktim doguma kadar cok fazla yuruyus yaptim acilmam olsun diye 1 gece boyunca sanci cektikten sonra dogum oldu ama dogum sonrasi aci agri herseyi unutuyor insan kucucuk bir kus gogsune yatiriyorlar herseye ragmen deger diyorsun, normal dogum sonrasi 2 saat yattim fazla kan kaybindan dolayi serum aldim sonrasi ayaklaninca birdahada yatmadim normal birsey olmamis gibi devam ettim kendinizi korkutmayin okudugum kadari ile dogum korkusu bebegede isliyormus dogum aninda cesur olun insallah kolay bir dogum gecirirsinizSelam kızlar bana bir an da doğum korkusu geldi bir kac youtube da dogum simulasyonu izledim cok etkilendim herhalde. Smdi birde doktorum ve hastane degisti bi bilinmezlik icindeyim yarin tanisicam doktorla. Hic bu zamana kdr korku yasamamisken suan aglicak kadar kotu oldum. Alt kismim sanki cok hassas doktorun verdigi fitili bile zor yapiyorum ve normal dogum istiyordum ama nasil olcak bilmiyorum kaldiki sezeryandan da korkuyorum. En buyuk korkumda o kesi atmalari normal dogumda ve dogum oncesi elle olan muayeneler. Sancidan korkmuyorim bunlardan korktugum kadar suan sanki elim ayagim cekilmis bi halde ruyalarimda bile bana kesi atilip dikiliyorum neden boyle oldu anlamadim
Ah bitanem ne güzel yazmışsın biraz olsun icim rahatladi artik ruyalarimda vajinaya atilan kesik gormekten fenalik geldi nasil etkilediyse beni. Doktorda degisince stresli oldu bu hafta ama dedigin gibi belki daha iyi olacaktir bilemiyoruz ki. Bir de benim surekli kasik yirtilmasina kaynakli asiri hassasiyetim var o da cok canimi acitiyo yeni yeni yuruyorum hepsi bir arada zorladi sanirsam. Allahim hepimize guzel agrisiz saglikli dogumlar versin gercekten son ayda olunca insan daha da panikliyorCanım hastane doktor değişikliği tetiklemiştir.
Aynı korkular hemen hemen bütün hepimizde var.
Normal oldugunu öncelikle sürekli kendine tekrarla.ve hepsinin geçecek oldugunu kendine tekrarla.yapılan işlemleri sen farketmeyeceksin bile , bebeğini gördüğünde zaten aklın fikrin onda olacak.şuan idrak edemiosun ama aynen böyle olacak.hiçbirşey korktuğun kadar olmayacak buna emin ol.hepimiz birbirimize dua ediyoruz merak etme süreç çok daha güzel geçecek.ayrıca bu yeni hastane doktor belkide senin için çok daha iyi olacak , Allah bir olumsuzluk yaşatıyorsa daha iyisini vereceği içindir anne olmaya hazırlanan biri asla kötü bişeyle karşılaşmaz
Benim doğumda 8 kilo gitti eve geldiğimde gitmişti yani.memelerim küçülmedi aksüne büyüdüBirde eskiden yemeklerden sonra yarım saat yürüdüm şekeri dengelesin diye şimdi artık 5 dj yurusem nefesim kesiliyor onu da yapamıyorumacaba doğumda kaç kilo gider sonrası ne kadar sürede gider kendimle biraz barışık olmak istiyorum birde çok merak ediyorum göğüsler küçülüyor mu
Amin cok tesekkurederim. Bende smdi erken dogum riski var.diye hep yat diyor doktor. Birde kasik yirtilmasindan dolayi ztn hala bastonla yuruyorum merdiven cikamiyorum bileBendede sezeryan korkusu vardi umarim olmak zorunda kalmam diye cok dua ettim ilkim normaldi kesisiz sekilde oldu dogumum ama cok fazla merdiven inip ciktim doguma kadar cok fazla yuruyus yaptim acilmam olsun diye 1 gece boyunca sanci cektikten sonra dogum oldu ama dogum sonrasi aci agri herseyi unutuyor insan kucucuk bir kus gogsune yatiriyorlar herseye ragmen deger diyorsun, normal dogum sonrasi 2 saat yattim fazla kan kaybindan dolayi serum aldim sonrasi ayaklaninca birdahada yatmadim normal birsey olmamis gibi devam ettim kendinizi korkutmayin okudugum kadari ile dogum korkusu bebegede isliyormus dogum aninda cesur olun insallah kolay bir dogum gecirirsiniz
Hangisi hayirlisiysa o olsun bende normal istiyorum korkmama ragmen ama olamzsada hic zorlamam direkt dönerim sezeryana hic onemli dgl saglikla gelsinler yeterkiBende buaralar zaman sanki geçmiyor o an sanki hiiç gelmeyecek sanki hiç doğuramayacak gibi hissediyorum38.haftada çatı muayenesi var ozaman belli olacak normal mi sezeryan mı olacağı ben normal istiyorum ama hangisi hayırlısıyla o olsun
Aynen öyle canım yeterki sağlıklı olsunlar olalımHangisi hayirlisiysa o olsun bende normal istiyorum korkmama ragmen ama olamzsada hic zorlamam direkt dönerim sezeryana hic onemli dgl saglikla gelsinler yeterki
Evet malesef göğüsler bir. Süre sonra içi çekiliyor. Sarkar gibi. OluyorBirde eskiden yemeklerden sonra yarım saat yürüdüm şekeri dengelesin diye şimdi artık 5 dj yurusem nefesim kesiliyor onu da yapamıyorumacaba doğumda kaç kilo gider sonrası ne kadar sürede gider kendimle biraz barışık olmak istiyorum birde çok merak ediyorum göğüsler küçülüyor mu
Sağlıkla büyüt inşallah kuzunu. Bende hem tansiyon hem şeker var. Tatlı da tuzlu da yasak anlayacağınHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar sizlerde sağlıkla alın kucağınızakan sulandırıcı iğnelere neden devam bilemedim tansiyon çıktı bende şeker cabası.
Bendede erken dogum riski vardi o yuzden ilk gebeligimdeki gibi hareket edemedim bunda doktor dinlenmemi soyledi karin kasik agrisi cok yasadim buna ragmen bu haftalara kadar geldik sukur, daha gaz sancilarini kaka rengini uykusuzluk hallerimizi konusacaz burada ☺Amin cok tesekkurederim. Bende smdi erken dogum riski var.diye hep yat diyor doktor. Birde kasik yirtilmasindan dolayi ztn hala bastonla yuruyorum merdiven cikamiyorum bilebu agrida vajinaya yakin olan kas oldugu icin o da benim her gun canimi cok yakiyor. Hepsi bir arada gerildim cok. Artik ne olursa olsun sonunda bebegimize kavuscaz diye dusunmem gerekiyor hic yasamadigim duygudurum hallerini yasiyorum bi kac gundur