- 26 Aralık 2020
- 1.096
- 474
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #40.941
Anladim canm bmde sezaryen agrisi icin falan sanmistim..ama yinede ismekte fayda var en azindan bas agrisi icin..Kuzum baş ağrısı olmasın diye içiliyor.
Normal ağrılara faydası olacağını sanmam ama zaten ağrın başlayınca ağrı kesici atıyorlar hemen o konudada endişelenme eskisi gibi değil süreçler.
Di mi ya daha uyudumu uyumadimi meseleleri bi suru zor olsada guzel sey olcak insallahBendede erken dogum riski vardi o yuzden ilk gebeligimdeki gibi hareket edemedim bunda doktor dinlenmemi soyledi karin kasik agrisi cok yasadim buna ragmen bu haftalara kadar geldik sukur, daha gaz sancilarini kaka rengini uykusuzluk hallerimizi konusacaz burada ☺
Bacak kaslarındaki sıkıntı sebebiyle normal doğum olabilecek mi peki? Bunu konuştun mu doktorunla? Çok zorlamasın seni bu durumHangisi hayirlisiysa o olsun bende normal istiyorum korkmama ragmen ama olamzsada hic zorlamam direkt dönerim sezeryana hic onemli dgl saglikla gelsinler yeterki
Evet ondan olmalı aynen. Sağol cnm sende sağlıkla al kucağına inşllhCanım sezaryen sonrası çok hareketli olunmuyor bisüre yatma gereksinimi oluyor kan pıhtılaşmasın diye kısa bi süre daha devam ediliyor kan sulandırıcıya.buarada sağlıkla analı babalı büyüt bebeğini darısı başımıza
Çok teşekkür ederim canım
Ya yiyememek hala çok kötü sütüm yok ama emziriyorum sık sık acıkıyorum bayılacak gibi oluyorum. Ekmek yemeğe bile başlamadım daha korkudan ama kaysı suyu içtim azcık gaz için haatanede şeker 180 olduSağlıkla büyüt inşallah kuzunu. Bende hem tansiyon hem şeker var. Tatlı da tuzlu da yasak anlayacağın
Kuzum o memelere hüçbir krem iyi gelmiyor.Evet ondan olmalı aynen. Sağol cnm sende sağlıkla al kucağına inşllhmeme ucum yok süt gelmiş deil bide uc için krem öneriniz varmı? Hemşire bana garmastan önerdi ama bilemedim
Doğumdan sonra hiç ölçmemiştim ben. Diyete devam mı ediyorsun halaYa yiyememek hala çok kötü sütüm yok ama emziriyorum sık sık acıkıyorum bayılacak gibi oluyorum. Ekmek yemeğe bile başlamadım daha korkudan ama kaysı suyu içtim azcık gaz için haatanede şeker 180 oldu
Haatanede ölçüp durdular bende ölçmüyorum evdeyim 2 gündür ama dikkat etmeye de çalışıyorum. Dr dikkat et diyinceDoğumdan sonra hiç ölçmemiştim ben. Diyete devam mı ediyorsun hala
Cnm yara için değil mememin uçları yok uç için sormuştum kremi ucun çıkmasını ssğlıyırmuş güyaKuzum o memelere hüçbir krem iyi gelmiyor.
Geçeceği zaman geçiyor.emzirmeden önce iyice temizlemen şartı ile en iyi gelen bal sürüp kapatmak.kestane balı.aklında olsun cnm
Onceki doktorum epiduralli olarak sorun okmaz demisti ama iste.smdi yeni bir doktor bu yarin sabah randevum bilmiyorum ne der nasil yapar ztn bu kasik problemi olmasa sanirim biraz daha korkusuz olurdum artik herseyi akisina biraktim doktor degistiriyorum 36. Hafta zorunluluktan bunu da yasadiktan snra Allaha biraktim yani biraz ne olacaksa olcak ins acisiz olur diyorum ne diyim. (Bacak kaslarındaki sıkıntı sebebiyle normal doğum olabilecek mi peki? Bunu konuştun mu doktorunla? Çok zorlamasın seni bu durum
Canım sen kasık yırtılmasıyla nasıl normal doğum yapacaksın?Onceki doktorum epiduralli olarak sorun okmaz demisti ama iste.smdi yeni bir doktor bu yarin sabah randevum bilmiyorum ne der nasil yapar ztn bu kasik problemi olmasa sanirim biraz daha korkusuz olurdum artik herseyi akisina biraktim doktor degistiriyorum 36. Hafta zorunluluktan bunu da yasadiktan snra Allaha biraktim yani biraz ne olacaksa olcak ins acisiz olur diyorum ne diyim. (
Ay benim gogusler şimdiden 3 kilo olmuşlar ne yapacam bunları böyle utaniyorum artıkBenim doğumda 8 kilo gitti eve geldiğimde gitmişti yani.memelerim küçülmedi aksüne büyüdü
Yani ortalama kaç ayı bulurEvet malesef göğüsler bir. Süre sonra içi çekiliyor. Sarkar gibi. Oluyoremzirme bitince toparlanmıştı ama benim.
Amin İnşaAllah canm benimOy oy nasptwn ötesi yok işte.
Hepimizin doğumları kolaycacık oluversin inşallah
Emme bittikten 2ay sonra çekiliyor tam geçmesi 6ay ama kesilince sütten baya toplamaya başlıyor. Ama tamamen asla eski haline dönmez fakat baya düzeliyor %80,90Yani ortalama kaç ayı bulur
Brnim çanta bir aydır hazırAmin İnşaAllah canm benim
Kızlar ben dün korkudan çantayı hazırladım. Bi emzik kaldı onu da kaynatıp koyucam sizde kaynatmayı unutmayın bi 5 6 dk fokurdasa yeter
Bide depend ile bezi koyucam ayrı bi posetle. Puset de hazır bekliyor doktor beni tansiyona göre çağıracak galiba..
Bugün ölçtüm dünkü ile aynı çıktı üstünde olursa arıcam,.
R Rumi54678 sen napiosın canm sesin çıkmadı aynı doktordayız sana ne diyor fatma hanım.
Canım gözün aydınDoğum yaptım pazartesi günü herşey yolunda dikiş ağrıları bebeğin ağlamaları dışındadarısı başına sağlıkla al kucağına. Kan sulandırıcı iğjeye devam tansiyon ilacına devam. Pazartesi kontrol var. Sizde durumlar nasıl
Cnm valla işin zor bence büyük gögüs emzirme açısından daha zor.utancak bişey yok tabide , zorluğu sana ,inşallah bolbol sütünde olur bebeğinde kolaycacık emmeye başlar sorunsuzAy benim gogusler şimdiden 3 kilo olmuşlar ne yapacam bunları böyle utaniyorum artık
Ay valla hiç duymadım onu ne söylesem yalan olurCnm yara için değil mememin uçları yok uç için sormuştum kremi ucun çıkmasını ssğlıyırmuş güya