2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bilmiyorum ama ben krem alıcam diyince gerek yok bizim ikinciler diyordu bu o da. O doğum yaptı ben daha yapmadım tabi. Şimdi bana diyo ki kesinlikle al ve kullan bin pişmanım
Yok ben gerek yok demiyorum ikinci diye. Aksine ilkinde çok çeken biri. Olarak her türlü önleme varım
Umarım işe yarar yapacaklarımız

Haftaya gittiğimde soracağim bende tesekkur ederim. Bende bir sey olacagini sanmiyorum zaten

oblomov21 pazartesi dogum yapicaktin sanirim umarim hersey yolundadir
Doğum yaptım pazartesi günü herşey yolunda dikiş ağrıları bebeğin ağlamaları dışında darısı başına sağlıkla al kucağına. Kan sulandırıcı iğjeye devam tansiyon ilacına devam. Pazartesi kontrol var. Sizde durumlar nasıl

Tanidigimiz biri sirf bu tansiyon yuzunden acil 7 aylik sezeryana alinmis 1800 kg mis bebek mesela
Bende, doktora seyi sormustım hocam plasenta da mı bi sıkıntı oluyor besleyemiyor mu dedim, zaten onla alakalı dedi demekki beslenmeyi etkiliyor bende bu hafta özellikle tüm vitaminleri, aldım, güzelce beslendim hep dikkat ettim ters tepti bizim bebede

Gozunuz aydin saglikla buyusun omurlu olsun kuzu ❤ bizde sabirsizlikla bekliyoruz son gunler gecmiyor sanki artik

Hadi gozun aydin saglicakla guzel gunleriniz olur bebisinle insallah bu arada kan sulandirici igneye neden devam ettiriyorlar ki

Selam kızlar bana bir an da doğum korkusu geldi bir kac youtube da dogum simulasyonu izledim cok etkilendim herhalde. Smdi birde doktorum ve hastane degisti bi bilinmezlik icindeyim yarin tanisicam doktorla. Hic bu zamana kdr korku yasamamisken suan aglicak kadar kotu oldum. Alt kismim sanki cok hassas doktorun verdigi fitili bile zor yapiyorum ve normal dogum istiyordum ama nasil olcak bilmiyorum kaldiki sezeryandan da korkuyorum. En buyuk korkumda o kesi atmalari normal dogumda ve dogum oncesi elle olan muayeneler. Sancidan korkmuyorim bunlardan korktugum kadar suan sanki elim ayagim cekilmis bi halde ruyalarimda bile bana kesi atilip dikiliyorum neden boyle oldu anlamadim

Canim hayirli olsun allah anali babali buyutsun insallah darisi basimiza

İzleme bence herkesin doğum tecrübesi kendine has oluyor. Ben ilkinde neler neler okudum vs. Hiç alakası yok.

İzleme bence herkesin doğum tecrübesi kendine has oluyor. Ben ilkinde neler neler okudum vs. Hiç alakası yok.
Normalde hic izlememiştim ama hic bisey bilmiyorum bi bakym dedim bakmaz olaydim . Birde benim ic kasik kaslarim yirtildi devamli vajinanin dibinde olan kaslarda aci var bi bucuk ay yürüyemedim o kdr hassas ki boyle lanet ettim yani. Korku geldi icime acaip

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün çok şükür kucağınıza aldınız darısı siradakilere sözde mayis annesi olacaktık Nisan annesi olacaz bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…