- Konu Sahibi KirazHanim
- #40.901
Suni sanci ile baslaticaz dogumu kendi sancimin gelmesini beklemicezPlanlı normal doğum nasıl oluyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suni sanci ile baslaticaz dogumu kendi sancimin gelmesini beklemicezPlanlı normal doğum nasıl oluyor?
Yok ben gerek yok demiyorum ikinci diye. Aksine ilkinde çok çeken biri. Olarak her türlü önleme varımBilmiyorum ama ben krem alıcam diyince gerek yok bizim ikinciler diyordu bu o da. O doğum yaptı ben daha yapmadım tabi. Şimdi bana diyo ki kesinlikle al ve kullan bin pişmanım
Haftaya gittiğimde soracağim bende tesekkur ederim. Bende bir sey olacagini sanmiyorum zatenBen alt üst tüm çenede tel varken genel anestezi ile ameliyat olmuştum, tellere bir şey yapmadılar.
Ama tel tedavisi yapan doktorum şaşırmıştı, bazen ameliyat öncesi bu telleri çıkarmaya çalışıyorlar mahvediyorlar hastaları, iyi sana bir şey yapmamışlar demişti
Gittiğinizde yine de sorun aklınızda kalmasın
Ha bak bir de aklıma geldi, benim alt çenede arkada altı dişin üstünde teller hala duruyor, iki sene önce yine ameliyat oldum bir sorun olmadı
Doğum yaptım pazartesi günü herşey yolunda dikiş ağrıları bebeğin ağlamaları dışında darısı başına sağlıkla al kucağına. Kan sulandırıcı iğjeye devam tansiyon ilacına devam. Pazartesi kontrol var. Sizde durumlar nasıloblomov21 pazartesi dogum yapicaktin sanirim umarim hersey yolundadir
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünDoğum yaptım pazartesi günü herşey yolunda dikiş ağrıları bebeğin ağlamaları dışında darısı başına sağlıkla al kucağına. Kan sulandırıcı iğjeye devam tansiyon ilacına devam. Pazartesi kontrol var. Sizde durumlar nasıl
Çok teşekkür ederim darısı başınızaGözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Benim genel anesteziyle olmuştı. Belki onunla ilgisi vardır ama bilmiyorum. Sen yine sorarsınPasta hayalleri yalan oldu o zaman okadar bekledik mecbur hastaneden çıkmayı bekleyecez artik
Hmm anladım canm tamam teşekkür ederim bakalım başlayacağım ölçümlere, hayırlısı olsun inşaAllahDoktor hemen aliyor diye biliyorum tam detayini bilemesem de cocuga bor zarari oluyormus sanirim
Bende, doktora seyi sormustım hocam plasenta da mı bi sıkıntı oluyor besleyemiyor mu dedim, zaten onla alakalı dedi demekki beslenmeyi etkiliyor bende bu hafta özellikle tüm vitaminleri, aldım, güzelce beslendim hep dikkat ettim ters tepti bizim bebedeTanidigimiz biri sirf bu tansiyon yuzunden acil 7 aylik sezeryana alinmis 1800 kg mis bebek mesela
Gozunuz aydin saglikla buyusun omurlu olsun kuzu ❤ bizde sabirsizlikla bekliyoruz son gunler gecmiyor sanki artikDoğum yaptım pazartesi günü herşey yolunda dikiş ağrıları bebeğin ağlamaları dışında darısı başına sağlıkla al kucağına. Kan sulandırıcı iğjeye devam tansiyon ilacına devam. Pazartesi kontrol var. Sizde durumlar nasıl
Hadi gozun aydin saglicakla guzel gunleriniz olur bebisinle insallah bu arada kan sulandirici igneye neden devam ettiriyorlar kiDoğum yaptım pazartesi günü herşey yolunda dikiş ağrıları bebeğin ağlamaları dışında darısı başına sağlıkla al kucağına. Kan sulandırıcı iğjeye devam tansiyon ilacına devam. Pazartesi kontrol var. Sizde durumlar nasıl
bu bebisler saglicakla bi gelselerdi cok yordular sankiBende, doktora seyi sormustım hocam plasenta da mı bi sıkıntı oluyor besleyemiyor mu dedim, zaten onla alakalı dedi demekki beslenmeyi etkiliyor bende bu hafta özellikle tüm vitaminleri, aldım, güzelce beslendim hep dikkat ettim ters tepti bizim bebede
Canim hayirli olsun allah anali babali buyutsun insallah darisi basimizaDoğum yaptım pazartesi günü herşey yolunda dikiş ağrıları bebeğin ağlamaları dışında darısı başına sağlıkla al kucağına. Kan sulandırıcı iğjeye devam tansiyon ilacına devam. Pazartesi kontrol var. Sizde durumlar nasıl
Allah yardımcın olsun canım hemencecik açılman olur da bir avazda gelir bebeğini kucağına alırsın inşallh. Ben de bekliyorum bi kaç işaret görürsem gideceğim hastaneyeSuni sanci ile baslaticaz dogumu kendi sancimin gelmesini beklemicez
Allah yardımcın olsun canım hemencecik açılman olur da bir avazda gelir bebeğini kucağına alırsın inşallh. Ben de bekliyorum bi kaç işaret görürsem gideceğim foktoraSuni sanci ile baslaticaz dogumu kendi sancimin gelmesini beklemicez
İzleme bence herkesin doğum tecrübesi kendine has oluyor. Ben ilkinde neler neler okudum vs. Hiç alakası yok.Selam kızlar bana bir an da doğum korkusu geldi bir kac youtube da dogum simulasyonu izledim cok etkilendim herhalde. Smdi birde doktorum ve hastane degisti bi bilinmezlik icindeyim yarin tanisicam doktorla. Hic bu zamana kdr korku yasamamisken suan aglicak kadar kotu oldum. Alt kismim sanki cok hassas doktorun verdigi fitili bile zor yapiyorum ve normal dogum istiyordum ama nasil olcak bilmiyorum kaldiki sezeryandan da korkuyorum. En buyuk korkumda o kesi atmalari normal dogumda ve dogum oncesi elle olan muayeneler. Sancidan korkmuyorim bunlardan korktugum kadar suan sanki elim ayagim cekilmis bi halde ruyalarimda bile bana kesi atilip dikiliyorum neden boyle oldu anlamadim
Normalde hic izlememiştim ama hic bisey bilmiyorum bi bakym dedim bakmaz olaydim . Birde benim ic kasik kaslarim yirtildi devamli vajinanin dibinde olan kaslarda aci var bi bucuk ay yürüyemedim o kdr hassas ki boyle lanet ettim yani. Korku geldi icime acaipİzleme bence herkesin doğum tecrübesi kendine has oluyor. Ben ilkinde neler neler okudum vs. Hiç alakası yok.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün çok şükür kucağınıza aldınız darısı siradakilere sözde mayis annesi olacaktık Nisan annesi olacaz bu gidişleDoğum yaptım pazartesi günü herşey yolunda dikiş ağrıları bebeğin ağlamaları dışında darısı başına sağlıkla al kucağına. Kan sulandırıcı iğjeye devam tansiyon ilacına devam. Pazartesi kontrol var. Sizde durumlar nasıl