- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #37.321
Yine anladigim kadariyla aslinda sata gore degil ultrasona gore erken dogmus yani canim ben oyle anladimhayır erken doğum işareti değil muhtemelen bebeğin gelişimi önden gidiyor ultrason ölçümlerine göre hafta belirliyor ve buna göre tahmini doğum tarihi veriyor. ilk doğumumdan tecrübedir sata göre değil usg ye göre hatta ondan bile 2-3 gün önce doğdu oğlum. bebek gelişimini tamamlamıştı çünkü.
Canım doktora gidince kilo ile ilgili bilgi verir misin demiştin? 31 bitti benim bugün. 1800 çıktı. Boyu uzunmuş özellikle bacakları. Hepsi normal dedi Dr. Yani haftasına göre kilosu ileride yada geride gibi Bi şey demediAmin tşk ederim ins seninde herkesin hepimizin bu kadar yorulduk eziyet çektik Allah kimsenin içini acitmasin
32. Haftada bebeklerin normal ideal agırlık ları 1702 gr civarı bence Baska bebeklerle hıc karsılastırmayın, Dr iyi dediyse onlar olcume gore bakıyorlar bence iyidir, boyu uzunsa ztn kılo olarak Bı tik daha azdır, bu benım nacızane fıkrımCanım doktora gidince kilo ile ilgili bilgi verir misin demiştin? 31 bitti benim bugün. 1800 çıktı. Boyu uzunmuş özellikle bacakları. Hepsi normal dedi Dr. Yani haftasına göre kilosu ileride yada geride gibi Bi şey demedi
Yani aslında onu demek istedim,bebeğin durumu extra tehlikeye girmiştir (kilo olarak şekerden sınır aşılmıştır ve doktor riske etmek istememiştir) yoksa orta düzeyli gebelik şekerinde erkenden almazlar bebeği.dediğim gibi bebeğinde aşırı kilo alımı yoksa suyu normal seviyede ise lütfen panik yapma.diyetine elinden geldiğince uyduktan sonra kontrollü gidersen Allahın izni ile bişey olmaz.şükür bizimki kontrol edilebilir cinsten.ay nolur hepimiz sağ salim alalaım kucağımıza.Burda benim 2 arkadaşta gebelik şekeri vardı. İlaç ile düşürüyorlardı. 2 side planlanan doğum tarihinden 2 hafta önce doğum yaptılar. Ama onlarınki çok yükseliyormuş. Dediklerine göre biri doğru dürüst diyete uymuyormuş. Geçen bana diyor ki doktoruna söyle sana ilaç versin öylece herşeyi yiyebilirsin. Ben öyle yaptım dedi. Diğeri dikkat ettiği halde hep yüksek çıkıyordu. Benimki doktorum dedi şimdilik bir sıkıntı yok. Korkma eğer bebek çok büyürse doğumu 1/2 hafta öne alırız.
Yok ben zaten takan biri hiç değilim32. Haftada bebeklerin normal ideal agırlık ları 1702 gr civarı bence Baska bebeklerle hıc karsılastırmayın, Dr iyi dediyse onlar olcume gore bakıyorlar bence iyidir, boyu uzunsa ztn kılo olarak Bı tik daha azdır, bu benım nacızane fıkrım
Amin inşallah sağsalim alırız. Şimdilik doktor olumsuz konuşmadı. İyi diyor. Benimki tek doktor değil büyük hastahaneye gittiğim için. Her defasında ayrı uzman doktor bakıyor. Buda beni daha çok rahatlatıyor. En azından birinin görmediği birşey diğeri görüyor.Yani aslında onu demek istedim,bebeğin durumu extra tehlikeye girmiştir (kilo olarak şekerden sınır aşılmıştır ve doktor riske etmek istememiştir) yoksa orta düzeyli gebelik şekerinde erkenden almazlar bebeği.dediğim gibi bebeğinde aşırı kilo alımı yoksa suyu normal seviyede ise lütfen panik yapma.diyetine elinden geldiğince uyduktan sonra kontrollü gidersen Allahın izni ile bişey olmaz.şükür bizimki kontrol edilebilir cinsten.ay nolur hepimiz sağ salim alalaım kucağımıza.
Canım benim bebekte uzun bacak kemikleri de uzun. Kilosu normal fazla değil gelişimi iyi diyor her zaman. Çok farklı farklı doktorlara gittim hep öyle dediler.Önceki hamileliğime baktım oğlum da 19 martta 2200 müş. İkisini kıyaslayabiliyorum çünkü beklenen doğum tarihleri ikisinin de aynı. Oğlum ileriydi ama haftasına göre.
Senin adına sevindim senin normal benim 31. Hafta bitiminde 1947 di işte umarım ilerleyen haftalarda kilosu biraz normale dönerCanım doktora gidince kilo ile ilgili bilgi verir misin demiştin? 31 bitti benim bugün. 1800 çıktı. Boyu uzunmuş özellikle bacakları. Hepsi normal dedi Dr. Yani haftasına göre kilosu ileride yada geride gibi Bi şey demedi
19 Mart derken kaçıncı haftasında 2200 duÖnceki hamileliğime baktım oğlum da 19 martta 2200 müş. İkisini kıyaslayabiliyorum çünkü beklenen doğum tarihleri ikisinin de aynı. Oğlum ileriydi ama haftasına göre.
Amin insYani aslında onu demek istedim,bebeğin durumu extra tehlikeye girmiştir (kilo olarak şekerden sınır aşılmıştır ve doktor riske etmek istememiştir) yoksa orta düzeyli gebelik şekerinde erkenden almazlar bebeği.dediğim gibi bebeğinde aşırı kilo alımı yoksa suyu normal seviyede ise lütfen panik yapma.diyetine elinden geldiğince uyduktan sonra kontrollü gidersen Allahın izni ile bişey olmaz.şükür bizimki kontrol edilebilir cinsten.ay nolur hepimiz sağ salim alalaım kucağımıza.
Bence de normal. Hatta hepsi normal bence. Her bebek çok farklı. Cinsiyet bile çok etkiliyor kiloyu boyu.Canım benim bebekte uzun bacak kemikleri de uzun. Kilosu normal fazla değil gelişimi iyi diyor her zaman. Çok farklı farklı doktorlara gittim hep öyle dediler.
Canım benim arada o kadar fark olur ama. Aşırı fazla yada az olsa fark edilir zaten ama bu kadar fark çok normal. Cinsiyet bile etkiliyor bu farkıSenin adına sevindim senin normal benim 31. Hafta bitiminde 1947 di işte umarım ilerleyen haftalarda kilosu biraz normale döner
32 hafta olmuş oluyor işte. Şimdiki hamileliğimle oğlumun tarihleri her şeyi aynı.19 Mart derken kaçıncı haftasında 2200 du
Çok heveslenip almıştım oğlumda. Ama olması gereken Bi şey değil bence. Anakucağı falan daha çok kullanılıyor. Bir yere giderken de hiç taşımadım valla. O kadar yükü oluyor ki bebeğin zatenBaby nest almamız gerekli mi bi yere giderken, yatıya kalırken lazım olur mu?
Hıc alma ztn gıttıgın yere pusetle gidersen puset o gorevu goruyorBaby nest almamız gerekli mi bi yere giderken, yatıya kalırken lazım olur mu?
1 bebekle napcamı şaşırdım ne alıcam ne almıcam kafam çok karışık.Çok heveslenip almıştım oğlumda. Ama olması gereken Bi şey değil bence. Anakucağı falan daha çok kullanılıyor. Bir yere giderken de hiç taşımadım valla. O kadar yükü oluyor ki bebeğin zatensanırım Bi kez annemlere giderken götürdüm. Ama bir arkadaşım var. 2 yaşa kadar kullandı. Arabada falan yatak gibi uzun yollarda.ama ben güvenlik açısından hiç anakucağı dan yada oto koltuğundan çıkarmadım.
Beşiğin içine koymuştum arada koltuk üstünde falan kullandık ama kucak bebesi olduğundan şart değilmiş.
Ama senin ilk bebeğin. Çok beğeniyorsan al
Tmm almıyorum şimdilikHıc alma ztn gıttıgın yere pusetle gidersen puset o gorevu goruyor