- 3 Şubat 2021
- 486
- 546
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #37.361
Hamilelik oncesi bende hep cikardi, yillarca cikti. Ozellikle lise donemimde aftlar yaralara donusuyordu. Stresten oldugu soylendi, kendimizce Behcet hastaligi mi dedik ama arastirilmadi. Bir yandan da hayatim boyunca demir takviyesi almak zorundaydim ama ihmal ederdim zaman zaman. Ben demir eksikligine baglamistim sonuc olarak ama stresten de kaynakli olsa bagisikligi etkileyecegi icin probiotik/prebiotik almaya cok dikkat ettim, cok uzun zamandir hic cikmiyor aft. Hamilelikte de demir takviyesi aliniyor zaten hic cikmadi.Aft bende de cikti birturlu gecmiyor neden oluyor acaba
İns canim güzel dileklerin için tşk ederimÖyle canım. Ama bana şeker yüklemesi yapılmamıştı. Öyle bir gündemimiz olmadı yani. Doktorlar hep rahattı. Sen de biraz dikkatle sağlıklı bir sekilde sonlandırırsın inş. Çoğunluğun kilo hep daha az çıkıyor zaten doğunca.
Hicbir şey iyi gelmiyor bana şuan vallaAftlar ıcın evdeki karbonat iyi geliyor bilginiz olsun,
Bende bugun doktoruma yazdim sordum ya aftlardan mıdır nedir bilmiyorum hafif diş etlerimde şişti baya kötü yaralarımAftlar ıcın evdeki karbonat iyi geliyor bilginiz olsun,
Amiiinn çok aminnAmin ins güzel haberler alırsın hepimiz bebislerimizi sağlıklı şekilde kucaklarımiza alırız ins
Ay heyecan başladı artık yavaştan , inşallah mayısta bebeğimizin kakaları çişi gazı konuşmaya başlarız.Rabbim nasip etsinBenim artık her hafta kontrolüm var doğuma kadar daha da sıklaşabilir. Cuma gidicem bende
Al bendende o kadar fazla esya oldumu evde afakanlar basiyorHerşeyi alıp eve biriktirmek istemiyorum fazla eşya beni bunaltıyor. Dönmeye başlayınca işe yaramaması kötüymüş. Olmadı ben eve büyük bi döşek atayım orda uyusun, yuvarlansın
Gerçekten bebek olunca bi sürü ıvır zıvır doluyor eveHerşeyi alıp eve biriktirmek istemiyorum fazla eşya beni bunaltıyor. Dönmeye başlayınca işe yaramaması kötüymüş. Olmadı ben eve büyük bi döşek atayım orda uyusun, yuvarlansın
Aynen canım benim biraz ayakta kalınca topuklarım acıyor resmen, belim ağrıyor hemen. Dün kızın odasını hazırladık. Aslında çok iş de yapmadım ama çok ayakta kaldım gece resmen sakat gibi kaldımKızlar ayakta durunca ayaklarınızın altı, kemikleriniz ağrıyor mu?
Ben mecbur dolanıyorum yemek, ufak tefek ev işi ama mahvoluyorum.
aynen tesekkr ederm canm bilgilern icinsaol canım inşallah hepimiz için hayırlısı. sor tabi önemli değil insan başka tecrübeler duymak istiyor gebelik ikinci bile olsa bilinmezlerle dolu bir süreç. usgye göre 37ydi ben o zamanlar sata göre takip etmeyi hiç aklıma getirmemiştim doktor bakıp ne diyorsa onu baz alıyordum bunda da öyle yapıyorum
Hadi ya benim bebek zaten minyon ultrasonda kilosu haftasına göre en alt sınırda çıkıyor desene daha da minik doğacak aslındaÖyle canım. Ama bana şeker yüklemesi yapılmamıştı. Öyle bir gündemimiz olmadı yani. Doktorlar hep rahattı. Sen de biraz dikkatle sağlıklı bir sekilde sonlandırırsın inş. Çoğunluğun kilo hep daha az çıkıyor zaten doğunca.
Benim şuan tam da öyle. Eskileri saklamıştım ha oldu ha olacak. Ev oyuncak dolu. Oraya buraya kaldırıyorum yok olmuyor. Bir sürü de verdiğim var. Kızımın odasına girmek istemiyorum göz yoruyor her yer oyuncak. Hiç birini attırmıyor da. Bir de üstüne kendince geri dönüşümden yaptıkları varGerçekten bebek olunca bi sürü ıvır zıvır doluyor eveçoğu da büyük büyük şeyler. Daha bi de oyuncakları olacak. Aktivite masası, ilk arabası, oyun halısı, sallanan atı, kaydırağı vs hani iyi ki peş peşe hamile kaldım diyorum yoksa 2.çocuk için bi de saklama derdi olacaktı. Şimdi peş peşe kullansınlar sonra hepsini hemen dağıtıcam
bel kalça kemiği kasık bende dönüşümlü olarak şiddetli ağrıyor dediğin gibi bağırarak oy oylarla oturup kalkıyorum ama şunu farkettim bu süreçte özellikle bu söylediğim yerlerdeki kaslar daha fazla gergin olduğu için oralara extra özen göstermek ağrıları azaltıyor, mesela normalde balkonda tişörtle çamaşır asmak sorun değil benim için ama şu halimde hele az da ter varsa hemen ağruya tutulmaya sebep oluyor, uyurken koca göbeklerden dolayı üstümüz belimiz açılabiliyor mesela o çok etkiliyor, yatarken uzun atlet tişört giyip eşofmanın içine sokuyorum balkona çıkacaksam belime bi yün şal hırka sarıyorum biraz dikkat edince daha iyiyim ben..Benim gibi beli tutulan varmı ya 3 gündür mahvoldum resmen bağırıyorum artık.ilaç içemiyoruz.annem olmasa bitmiştim hareket edemiyorum yatamıyorum oturamıyorum.delircem artık Allahım sabır banada herkesede
Valla artık öyle yaşamaya alışmaktan başka seçenek kalmıyor sanırımBenim şuan tam da öyle. Eskileri saklamıştım ha oldu ha olacak. Ev oyuncak dolu. Oraya buraya kaldırıyorum yok olmuyor. Bir sürü de verdiğim var. Kızımın odasına girmek istemiyorum göz yoruyor her yer oyuncak. Hiç birini attırmıyor da. Bir de üstüne kendince geri dönüşümden yaptıkları varonlar da ortada . Ev toplanmıyor kısaca
Malesef bende uzun süre ayakta kalıp iş yapınca belim tutuluyor öyleBenim gibi beli tutulan varmı ya 3 gündür mahvoldum resmen bağırıyorum artık.ilaç içemiyoruz.annem olmasa bitmiştim hareket edemiyorum yatamıyorum oturamıyorum.delircem artık Allahım sabır banada herkesede