- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
- #37.341
Ne güzel ayni tarihlere denk gelmiş olması32 hafta olmuş oluyor işte. Şimdiki hamileliğimle oğlumun tarihleri her şeyi aynı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel ayni tarihlere denk gelmiş olması32 hafta olmuş oluyor işte. Şimdiki hamileliğimle oğlumun tarihleri her şeyi aynı.
Oğlun kaç haftalık ve kaç kiloyla doğdu peki kbbakma. Çok soru soruyorum galiba32 hafta olmuş oluyor işte. Şimdiki hamileliğimle oğlumun tarihleri her şeyi aynı.
çok haklısın canım ve bence eğer istemesine rağmen uzun süre bebek sahibi olamamış anneleri hariç tutuyorum çoğumuz bu ilk şoku yaşamışızdır. ilk zamanlar belki bi kaç hafta zaten istesen de yetemiyosun bebeğine birileri yardım ediyor. o zamanlar zaten yaradılışımızda olan annelik güdüsüyle bağlı oluyoruz bebeğimize, onu sevmekten çok onu hayata alıştırmaya sağlıkla büyümesine beslenmesine kilo almasına odaklı oluyoruz. sonra yardım edenler gidip bebeğimizle başbaşa kaldığımızda hele ağlamak dışında ilk seslerini çıkarmaya başladığında sana bakmaya seni dinlemeye ve gülümsemeye başladığında ondan öncekilerle, anne baba kardeş hatta eş sevgisiyle kıyaslanamayacak bir sevgiyle dolduğunu anlıyorsun, kalbin artık onun için çarpıyor, ve bu sevgi hergün o yeni şeylerle karşına çıktıkça katlanarak artıyor, bazen ona bakınca gözlerin doluyor sevgiden sebepsiz.... ilk anne demesi o küçük kollarla ilk sarılması... oğlum 6 yaşında hala çıkarınca ilk işim atletini koklamak:) ikincide biraz daha farklı olacak tabi şimdi biliyorum hangi aşamalardan geçeceğimizi, alışmaya gerek olmadığını bir an evvel iyileşip ona sadece kendim bakabilmek için sabırsızlanacağımı... Allah kalbi anne sevgisiyle dolup taşan hiç bir kadını evladından ayırmasın...Ah canımm negüzel hisler,evet bazısına sonradan geliyo ben hatta ilk gebeliğimde konu açmıştım , annem bebeğin kıyafetlerini seve seve sererdi.bende o his yoktu üzülüodum ben neden böleyim diye.hatta doğdu bebek bende durmuyodu annemde uyuyodu falan.ben kendi kendime üzülüodum ben anne olamıcam falan.sonra dikişler iyileşti rahat hareket edip bebek bakımını öğrendikçe ,ona alıştıkça ,bebekte sana alıştıkça yavaş yavaş geldi duygular...sonrası tabiki duygu patlaması,bitmeyen bir aşk.yani herkeste hisler aynı anda oluşmuyor ama kesin olan şey , bebeğine baktıkça şükretmelere doyamayacağın...
Negüzel anlatmışsın.bana sadece Amin demek kalmış.hiç kimseye aratmasın bekletmesin inşallah nerde varsa isteyen hemencik nasip olsun.çok haklısın canım ve bence eğer istemesine rağmen uzun süre bebek sahibi olamamış anneleri hariç tutuyorum çoğumuz bu ilk şoku yaşamışızdır. ilk zamanlar belki bi kaç hafta zaten istesen de yetemiyosun bebeğine birileri yardım ediyor. o zamanlar zaten yaradılışımızda olan annelik güdüsüyle bağlı oluyoruz bebeğimize, onu sevmekten çok onu hayata alıştırmaya sağlıkla büyümesine beslenmesine kilo almasına odaklı oluyoruz. sonra yardım edenler gidip bebeğimizle başbaşa kaldığımızda hele ağlamak dışında ilk seslerini çıkarmaya başladığında sana bakmaya seni dinlemeye ve gülümsemeye başladığında ondan öncekilerle, anne baba kardeş hatta eş sevgisiyle kıyaslanamayacak bir sevgiyle dolduğunu anlıyorsun, kalbin artık onun için çarpıyor, ve bu sevgi hergün o yeni şeylerle karşına çıktıkça katlanarak artıyor, bazen ona bakınca gözlerin doluyor sevgiden sebepsiz.... ilk anne demesi o küçük kollarla ilk sarılması... oğlum 6 yaşında hala çıkarınca ilk işim atletini koklamak:) ikincide biraz daha farklı olacak tabi şimdi biliyorum hangi aşamalardan geçeceğimizi, alışmaya gerek olmadığını bir an evvel iyileşip ona sadece kendim bakabilmek için sabırsızlanacağımı... Allah kalbi anne sevgisiyle dolup taşan hiç bir kadını evladından ayırmasın...
Hiç endişelenme canım.anormal bir durum kendini mutlaka belli eder.bak birden fazlada doktor görüyormuş.için rahat olsunAmin inşallah sağsalim alırız. Şimdilik doktor olumsuz konuşmadı. İyi diyor. Benimki tek doktor değil büyük hastahaneye gittiğim için. Her defasında ayrı uzman doktor bakıyor. Buda beni daha çok rahatlatıyor. En azından birinin görmediği birşey diğeri görüyor.
Desteğin için çok teşekkürler canım. İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Hiç endişelenme canım.anormal bir durum kendini mutlaka belli eder.bak birden fazlada doktor görüyormuş.için rahat olsun
Mikostatin var aftlar için. Çok iyi geliyor. Ondan alıp dene istersen. Zararı olacağını sanmıyorum.Kızlar dişciye gittim acil bir sey yokmus küçük bi çürük dedi hamilelikten sonra yapılacak. Ama ağiz içi yaralarim cikti bu seferde bir sürü aft oldu surekli sirkeli su falan yapiyorum canm cok yaniyor (
Ben uzun kullanamadım. Dönmeye başlayınca işime yaramadı pek. Duruyor hala. Belki bunda iş görür. Hevesin varsa kalmasın içinde. Çok pahalı bişey değil zaten1 bebekle napcamı şaşırdım ne alıcam ne almıcam kafam çok karışık.
Doğsun ona göre bi daha düşüneyim o zaman.
Evet çok enteresan. Beklenen günleri bile aynı ama aynı gün doğamayacaklar malesef erken sezaryenden dolayıNe güzel ayni tarihlere denk gelmiş olması
Yok canım hiç önemli değil. 39+4 te doğdu canım. 3840 kilo. Aynı gün sabah ultrasonda 4 kiloyu geçmişti ama. Bende çatı basıklığı olduğu için sezaryen günü aldık. eve dönünce sancı başladı. O gün doğdu. Cihazlar da yanılabiliyor yaniOğlun kaç haftalık ve kaç kiloyla doğdu peki kbbakma. Çok soru soruyorum galiba
Bana bi arkadaşım verdi çok fazla kullanmadım açıkçası. Sadece bazen öğlenleri yanıma yatırdığım zaman ona koyuyordum yanlışlıkla üstüne filan çıkarım bebeğin diye korktuğumdan. Bebek daha çok ana kucağı, anne dizi, beşik, oyun halısı buralarda durdu. Yatıya gittiğim tek yer annemi orda da ilk aylar ana kucağında yatırdım (annemde eski bi ana kucağı vardı daha düz beşik gibi). Biraz büyüyünce de hep yanımda yattıBaby nest almamız gerekli mi bi yere giderken, yatıya kalırken lazım olur mu?
Böyle mesajları gördükçe kendimi teselli ediyorum bir kaç arkadaşım daha aynısını dedi ölçüm yanlışlığı bebeğimiz daha az kiloda doğdu dedi sizin zaman olarak iyi zamanda iyi kiloyla dogmus darısı başımiza artıkYok canım hiç önemli değil. 39+4 te doğdu canım. 3840 kilo. Aynı gün sabah ultrasonda 4 kiloyu geçmişti ama. Bende çatı basıklığı olduğu için sezaryen günü aldık. eve dönünce sancı başladı. O gün doğdu. Cihazlar da yanılabiliyor yani
Amin ins güzel haberler alırsın hepimiz bebislerimizi sağlıklı şekilde kucaklarımiza alırız insPerşembe kontrolüm varrr.
Umarım artık kontrol süreleri kısalır valla dayanılmaz olmaya başladı süreç
Randevuları olan herkes hayırlı haberlerle dönsün inşAllah Son düzlükteyiz hepimize sabıııır
Herşeyi alıp eve biriktirmek istemiyorum fazla eşya beni bunaltıyor. Dönmeye başlayınca işe yaramaması kötüymüş. Olmadı ben eve büyük bi döşek atayım orda uyusun, yuvarlansınBen uzun kullanamadım. Dönmeye başlayınca işime yaramadı pek. Duruyor hala. Belki bunda iş görür. Hevesin varsa kalmasın içinde. Çok pahalı bişey değil zaten
Benim artık her hafta kontrolüm var doğuma kadar daha da sıklaşabilir. Cuma gidicem bendePerşembe kontrolüm varrr.
Umarım artık kontrol süreleri kısalır valla dayanılmaz olmaya başladı süreç
Randevuları olan herkes hayırlı haberlerle dönsün inşAllah Son düzlükteyiz hepimize sabıııır
Aft bende de cikti birturlu gecmiyor neden oluyor acabaKızlar dişciye gittim acil bir sey yokmus küçük bi çürük dedi hamilelikten sonra yapılacak. Ama ağiz içi yaralarim cikti bu seferde bir sürü aft oldu surekli sirkeli su falan yapiyorum canm cok yaniyor (
Öyle canım. Ama bana şeker yüklemesi yapılmamıştı. Öyle bir gündemimiz olmadı yani. Doktorlar hep rahattı. Sen de biraz dikkatle sağlıklı bir sekilde sonlandırırsın inş. Çoğunluğun kilo hep daha az çıkıyor zaten doğunca.Böyle mesajları gördükçe kendimi teselli ediyorum bir kaç arkadaşım daha aynısını dedi ölçüm yanlışlığı bebeğimiz daha az kiloda doğdu dedi sizin zaman olarak iyi zamanda iyi kiloyla dogmus darısı başımiza artık
Ya evet ben de dönerken işe yarar diye almıştım ama tam tersi oldu. Bizimki çok hareketliydi belki o yüzdne bilmiyorum.Herşeyi alıp eve biriktirmek istemiyorum fazla eşya beni bunaltıyor. Dönmeye başlayınca işe yaramaması kötüymüş. Olmadı ben eve büyük bi döşek atayım orda uyusun, yuvarlansın