-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #35.921
evet cnm biliyorum seni benim de öyle hatta rahim ağzı kısa progestan kullanıyorum sürekli, tabi ki hep aklındadır, ben okuyan diğer arkadaşlar için de söyledim biraz hani sadece ağrıları olan bizim gibi risk oluşturabilecek bi sorunu olmayanlar da endişe ediyor ya, onlara fikir olur bir nebze gönül ferahlığı verir diye, bebişlerimizin sağlığı için ne kadar az stres yaparsak o kadar iyi onu söylemeye çalıştımBenimde rahim boyum kritik erken doğum riski var öyle olmasa pek takmam ama şimdi herşey de aklıma o geliyor.
Havuç suyu derken tabiki günde 1 litre demedimHavuç suyu demişsiniz de tam şeker kendisi
Sezaryen oldum canım normal doğurmadım.Doğumun kolay olmuş muydu peki
Bende aynen öyle ,zaten başak burcuyum,mesafe benim göbek adım.pandemi ile pekiştim resmen :)Cok nadir gorusuyorum esimin ailesiyle, kendi ailemle de oyle. Hic kimseyle bir sorunum yok, herkes yerinde guzel. Bebegi kameradan gormeleri yeter. Mesafe hayat kurtarir
Valla kadın sadece kendine düşkün.Ya benimki cahilde değil aslında emekli memur yani iyi kötü bir iş hayatı olmuş ama kafa yapısı çok değişik çok alakasız benimle de çocuklarıyla da öyle ayrı bi dünya kadın
Konuşmayı çok seviyor her ama her konuda fikri var. Doktordan, öğretmenden, bakandan herkesten herşeyi iyi bildiğini sanıyor
Bende çok konuşmayı, sürekli fikir belirtmeyi, herşeyi yorumlamayı sevmem.
Torunlarına düşkün olmaması değişik öyle şeylere bende sinir olurum. Sende babanesin biraz ilgi alaka göster yani.
Benim de yukselenim basakBende aynen öyle ,zaten başak burcuyum,mesafe benim göbek adım.pandemi ile pekiştim resmen :)
Progestan verdi banada ama kesinlikle erken doğumu önler diye bişi yok önlem amaçlı veriyorlar.Bende de rahimde hafif darlık var onlem amaclı progestan kullanıyorum birsey vermedi mı doktorun
Biraz ayakta durunca ağrıların artıyor mu peki?evet cnm biliyorum seni benim de öyle hatta rahim ağzı kısa progestan kullanıyorum sürekli, tabi ki hep aklındadır, ben okuyan diğer arkadaşlar için de söyledim biraz hani sadece ağrıları olan bizim gibi risk oluşturabilecek bi sorunu olmayanlar da endişe ediyor ya, onlara fikir olur bir nebze gönül ferahlığı verir diye, bebişlerimizin sağlığı için ne kadar az stres yaparsak o kadar iyi onu söylemeye çalıştım
Yaşadığın sıkıntıyla alakasından dolayı mı peki yoksa başka bişeyden mi kaynaklandı yada sen istemiş de olabilirsin tabiki sezeryanıSezaryen oldum canım normal doğurmadım.
Kızlar kontrolden geldim şimdi.
Bağırsak hala kemik beyazlığında görünüyor. Bebegin kakasida olabilir, kistik fibroz denen hastalıkta olabilir. tamamen sağlıklı da olabilir dedi. Kilosunu ben haftasıyla uyumlu ölçtüm dedi. 780 gr. Suyu falan iyi duruşu kötü dedi. Bası sağ böbrek tarafında bacaklar rahime doğru biraz çapraz bir duruş gibi secde de gibi duruyor dedi.
Eğer 9.ayda da duruşu değişmemiş olursa mecburu sezeryan olur dedi.
Bebek şimdi nasıl peki?Benim de 10-15. haftalar arasında burun kemiği küçüklüğü, barsak parlaklığı, şiddetli ense kalınlığı gibi bir sürü problemi vardı. O dönem o kafar çok makale okudum ki bunlarla ilgili sadece barsak parlaklığı varsa dediğin gibi %90 sağlıklı oluyor. Dua etmekten başka insanın elinden bişi gelmiyor. Dualarımdasınız inşallah sağlıkla hayırlısıyla zamanında kucağımıza alırız
Ayrıca ben istemli sezeryan olcam çünkü o kadar şey yaşadım ki hazırlıksız plansız bi tane daha olay yaşamak istemiyorum. Daha fazla stresi kaldırabilir miyim emin değilim. Zamanında gidip bebeğimi kucağıma almak istiyorum sadece. Bebeğim karnımdayken daha fazla acı çekmek istemiyorum onun için endişe etmek istemiyorum. Doğsun yanımda dursun sonra çektiğim acı sorun olmayacak gibi geliyor.
İstediler tabi hatta ben amniyosentez zamanını beklemek istemediğim için plasenta biyopsisi yaptırdım 11. haftada. Amniyosentez gibi kesin sonuç veren daha erken yapılabilen bir yöntem cvs diye geçiyor. Sonucum temiz geldi çok şükür ayrıntılı ultrasonda da belirgin bişi görülmedi şimdi doğumu bekliyoruz işte herşey o zaman belli olacakBebek şimdi nasıl peki?
Bana çok ısrar ettiler amniyosentez için o yüzden yaptırdım korktum birde.
Sizden istemediler mi?
İyi gözünüz aydın o zaman. Belirsizlik çok kötü sağlıklı olduğunu bilince insanın içi rahat ediyor.İstediler tabi hatta ben amniyosentez zamanını beklemek istemediğim için plasenta biyopsisi yaptırdım 11. haftada. Amniyosentez gibi kesin sonuç veren daha erken yapılabilen bir yöntem cvs diye geçiyor. Sonucum temiz geldi çok şükür ayrıntılı ultrasonda da belirgin bişi görülmedi şimdi doğumu bekliyoruz işte herşey o zaman belli olacak
Çok az tadını eskisi kadar sevmiyorum.Gunaydın hanımlar aranızda kahve tüketen varmı?
Ben de canım isteyince içiyorum günde en fazla 1 bardak pek sakınmıyorum açıkcası genelde bol sütlü içiyorum zaten.Gunaydın hanımlar aranızda kahve tüketen varmı?
Evet canım senin yaşadıkların da oldukça zordu. Inşallah benim parlaklık da kaybolur da düşünmek zorunda kalmam artık. Ben sagliklisiyla hayırlısıyla kucağıma alayim da nasıl doğduğu hiç önemli değil. Allah razı olsun. Sizde benim dualarimdasiniz hep. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallahBenim de 10-15. haftalar arasında burun kemiği küçüklüğü, barsak parlaklığı, şiddetli ense kalınlığı gibi bir sürü problemi vardı. O dönem o kafar çok makale okudum ki bunlarla ilgili sadece barsak parlaklığı varsa dediğin gibi %90 sağlıklı oluyor. Dua etmekten başka insanın elinden bişi gelmiyor. Dualarımdasınız inşallah sağlıkla hayırlısıyla zamanında kucağımıza alırız
Ayrıca ben istemli sezeryan olcam çünkü o kadar şey yaşadım ki hazırlıksız plansız bi tane daha olay yaşamak istemiyorum. Daha fazla stresi kaldırabilir miyim emin değilim. Zamanında gidip bebeğimi kucağıma almak istiyorum sadece. Bebeğim karnımdayken daha fazla acı çekmek istemiyorum onun için endişe etmek istemiyorum. Doğsun yanımda dursun sonra çektiğim acı sorun olmayacak gibi geliyor.
Ayy izlerken anksiyete oldum ben nedenseGüzel günleer diliyorum hanımlar,
Abla 2,5 dakikada mis gibi suda doğurdu vallahiG E N T L E B I R T H APP on Instagram: "#Repost @brittneyhoguephoto ・・・ Born at The Birth Center of Bloomington Normal, Juniper's entrance was quiet and filled in every moment with support. Her husband went above and beyond in his role as her ro
772 likes, 17 comments - gentlebirthofficial on February 9, 2021: "#Repost @brittneyhoguephoto ・・・ Born at The Birth Center of Bloomington Normal, Juniper's entrance was quiet and filled in every moment with support. Her husband went above and beyond in his role as her rock to lean on. I am so...www.instagram.com , içim açıldı. Çok tatlış bir video.