2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Suda doğumların %85'nin suda gerçekleşmediği gerçeğiyle yüzleştiğimde çok şaşırmıştım Ama sürecin ilerlemesi suda rahmin kolay rahatlaması, açılması, suyun bebeğin gelişini tetiklemesi vs doğum masada da olsa gayet rahat ve basit olmasını sağlıyormuş..

Dogumun en dogal hali, ne guzel.. ama vajinal dogum beni hep korkutmustur, o yuzden basindan beri sezeryan istiyorum.
Bakalım zaman bize ne gösterecek. Anne bebek sağlığı en önelimlisi. Ruhen ve bedenen.
Ben zaten o sürecin tamamını suda geçirsem ıslak saçla kesin sünizit olurum. Doğumdan sonra karnım fln ağrır.

Evet oyle olacak sanirim saglikla gelsinlerde isiralim tombis yanaklarindan Gerci yemegi bayagi azaltmistim ama meyveyi cok tuketiyorum odami yariyor bilmiyorum
Bence meyve yariyor cunku ben saglikli olarak yesillik arada sut ve gunluk baya meyve yiyorum demekki yariyor yoksa hep ekmek tuketiyorum

ense kalınlığı kaç mm di?

Kizlar ben gece hic uyuyamiyorum bugun bile iki saat uyuyabildim sonra kalktim uykularim kacti simdiden bide ellerim ve ayaklarim surekli yaniyor sizde de boyle bir durum var mi

Kizlar ben gece hic uyuyamiyorum bugun bile iki saat uyuyabildim sonra kalktim uykularim kacti simdiden bide ellerim ve ayaklarim surekli yaniyor sizde de boyle bir durum var mi
Bende asla deliksiz uyumuyorum. Tuvalete kalkıyorum. Bazen bacağım falan uyuşuyor uyurken.
Rahatça dönemiyorum uyanıp pozisyon değiştirip tekrar uyumaya çalışıyorum.
Elim ayağım yanmıyor hamileliğin başından beri üşüyorum ben.

Ben felaket yaniyorum her tarafim uşüse de ellerim ve ayaklarim surekli yaniyor uykuyu unuttum resmen ne yapacagimi sasrdim

Sağlıkla huzurla ağrısız acısız doğsunlar inşAllah

Yaşadığın sıkıntıyla alakasından dolayı mı peki yoksa başka bişeyden mi kaynaklandı yada sen istemiş de olabilirsin tabiki sezeryanı
Ben istedim keyfi sezaryendi.
Daha öncesi kayıplarım vardı.
Eğer 39dan önce sancım tutsaydı deneyecektim normali ama gelmedi.39+4te daha fazla riske atmak istemedim bian önce kucağıma almak istedim.yoksa bi engel yoktu normal için.sezaryen için de pişman olmadım hiç,evet kolay değil ama normal doğumda yapsan sezaryende yapsan ,çok sıkıntılı bi 5-6saatin oluyor.sonrası artık iyileşme sürecine başlanmış oluyor.

Kizlar şu anda haftanizla birlikte bebiş kilolariniz ne kadar paylasir misiniz
Selam kizlar
Bugun perinatolog rand vardi
26+0 bugun 930 gram olmusuz.
Cok sukur hersey yolunda dedi.

Girmeden tansiyon olcturiyz benim 130/71 cikti panik oldum, 10 dk snr 12/8 olctu.
Doktora da dedim evde hep 10/6 11/6 ben olcerim hep dedim.
Ama hastaneye girince hem heycandan hem de n95 maskeden carpintim oluyo soyledim hemen manuelde de olctrdu sukur 12/7. Bu paniklikle napcam bilmiuorm. Girer girmez kalbim agzimda atiyo ya cok heycan ve stres ykleniuorm. Hem covid korkusu hem aksi bisey duyma hissi korkutuyo. Hayirlisiyla su 3 ayi da bi atlatsak

Bu arada ebebekte
Babjem chicco lansionoh urunlerinde indirim var kizlar. Ben chicco nun tarak firca seti ,babyjem agiz mendilini aldim. Nette bayg urun var indirimde bakmanizi oneririm

Aynen erkektede ayaklar hep üşüyor yani bende öyle oldu.kızımda ateş basıyodu,şimdi ayaklarım zaman zaman buz kesiyor sıcak evde ve çorapla bile.
Ben hep üşüyorum normalde böyle üşümezdim. Bu sene havalar sıcaktı üstelik. Çorapsız gezemiyorum zaten.

Bende doktor ultrasonda bakarken sessizce bakıyorsa konuşmadan sürekli gözlerini izliyorum acaba kötü bi şey mi gördü diye anlamaya çalışıyorum.

Ayy hic sorma canim bende oyle oluyorum her seferinde sag saglim kucagimiza aliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…