2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar adet ağrısı gibi ağrı yaşayan varmı genital bölgede? Acaba doktora gitsem mi yoksa normal midir
Canım çok normal.
Ama illa için rahat etcekse git.
Ben ilk gebelikte adet olcak gibi ağrıyı 24-26. Haftadan sonra doğuma kadar yaşadım ,hatta sürekli doğurcam heralde diye nst ye girdim 3-5günde bir.saatlerce sürüyordu dinlendiğim halde.doktor şiddeti gittikçe artmıyorsa,yanına eşlik eden başka sorunlarda hissetmiyorsan endişelenme demişti ama elde olmuyor bazen.

Takmıyorum sadece cahil cesaretlerine hayranım her konuda fikirleri var
Yoksa kaynanam kötü biri değil ama kafa yapımız uyuşmuyor.
Benimkide öyle.
Asla ama asla kafam uymuyor.
He kötülüğünü gördümmü hayır ama düşünce yapısı konuşma şekli ifade biçimi kesinlikle benim tam tersim.oyüzden 1 saatten fazla aynı ortamda duramıyorum.bide aşırı ilgisiz alakasız biri.torunları bile umrunda değil,10yıl görmese noluyoz demez.buda beni gıcık edio.

O yuzden de bu grupta benimle benzer haftalardaki hamilelerin ozellikle dr sonrasi paylasimlarini merakla beklerdim. Simdilerde paylasim cok az yapiliyor. Randevular da azaldi mi acaba diye dusunuyorum

Cok nadir gorusuyorum esimin ailesiyle, kendi ailemle de oyle. Hic kimseyle bir sorunum yok, herkes yerinde guzel. Bebegi kameradan gormeleri yeter. Mesafe hayat kurtarir

O yuzden de bu grupta benimle benzer haftalardaki hamilelerin ozellikle dr sonrasi paylasimlarini merakla beklerdim. Simdilerde paylasim cok az yapiliyor. Randevular da azaldi mi acaba diye dusunuyorum
Kendimden soylemem gerekirse randevularim ayda bir. Saniyorum rutin hali bu. Ben en son 20.haftada takibimi yapan doktora rutin kontrole , 22. haftada da baska bir doktora ayrintili ultrasona gitmistim. En son randevuma da 26. Haftam biterken gittim daha yeni. Ve doktorumu da degistirdim❤

Ya benimki cahilde değil aslında emekli memur yani iyi kötü bir iş hayatı olmuş ama kafa yapısı çok değişik çok alakasız benimle de çocuklarıyla da öyle ayrı bi dünya kadın
Konuşmayı çok seviyor her ama her konuda fikri var. Doktordan, öğretmenden, bakandan herkesten herşeyi iyi bildiğini sanıyor
Bende çok konuşmayı, sürekli fikir belirtmeyi, herşeyi yorumlamayı sevmem.
Torunlarına düşkün olmaması değişik öyle şeylere bende sinir olurum. Sende babanesin biraz ilgi alaka göster yani.

Cok nadir gorusuyorum esimin ailesiyle, kendi ailemle de oyle. Hic kimseyle bir sorunum yok, herkes yerinde guzel. Bebegi kameradan gormeleri yeter. Mesafe hayat kurtarir
Yok ya insanın kendi ailesi öyle olmuyor
Ben hep yanımda olsunlar istiyorum. Doğuma annem gelecek gelmese zorlanırım.
Kendi akrabalarımla, ailemle olan sohbet ortamını seviyorum.

Doğumun kolay olmuş muydu peki

Canım bence de erken doğum riski taşımıyor bu ağrılar. Hemen hemen herkeste olan ağrılar. Bebek büyüyor sürekli açılıyor o bölge kemikler. Vücut kendini doğuma hazırlıyor. İlk hamileliğimde bu saydığın tüm ağrıları yaşadım. Ve 40. Hafta içinde dünyaya geldi oğlum.

Ben o ağrıları belki iki aydır yaşıyorum. Bazen yürümekte bile zorlaniyordum. Ama ne zaman ki bacak arama yastık koyup uyumaya başladığımda ağrılar hafifledi. Uykudan kalkarken ya da corap pijama falan giyerken oluyor bacağımı kaldirdikca. Siz de bacak aranıza yastik falan koyup uyuyun

Selamlar kızlar 25+4 teyiz bu hafta aşırı rahat geçiyor karnımın şiş olduğu hissi gitti sanki panik oldum bir an sizde olmuş muydu rahatlık bile korkutuyor beni şuanda hareketleride azaldı gibi

Havuç suyu demişsiniz de tam şeker kendisi

Kızlar size güveniyorum ağrıların erken doğumla alakası yok dediniz
Google ne yazsam erken doğum riski diyor.
Neyseki siz yaşamışsınız başınızdan geçmiş o yüzden güvenim tam.

Aynen canım gerçekten çok ilginç
Burada da her doktor farklı farklı bir şey söylüyor. Mesala ultrason ile bakmamalari çok ilginçmiş zararlı olacağını düşünmemiştim. Acaba biz mi yanlış yapıyoruz diye sorguladım açıkçası. Sağlıcakla kucağımiza alırız inşallah

Kızlar size güveniyorum ağrıların erken doğumla alakası yok dediniz
Google ne yazsam erken doğum riski diyor.
Neyseki siz yaşamışsınız başınızdan geçmiş o yüzden güvenim tam.
aslında elbette herşeye panik yapmamak gerek, çeşitli ağrılar yaşayan tüm arkadaşlara hitaben söylüyorum bunu sonuçta vücudumuz olağandışı (yani hamilelik kadın için olağan ama her gün hamile değiliz:)) ve zor bir süreçten geçiyor ağrılar hassasiyetler olması normal özellikle ilk gebelikte herşey daha bilinmez olduğu için tabi ki en ufak şeyden korkuyor insan, ben ilk gebeliğimde bu tür ağrı yaşamadığım için ister istemez kıyaslayıp korkuyorum bir de bunda plasenta rahim ağzında olduğu için daha riskliyim erken doğum açısından. eğer böyle sorunlarınız yoksa çok da endişe etmeyin keyfini çıkarmaya odaklanın bence inşallah hepimizin bebişleri vaktiyle sağlıcakla doğar

Benimde rahim boyum kritik erken doğum riski var öyle olmasa pek takmam ama şimdi herşey de aklıma o geliyor.

Merhaba bende bu yastığı yastığı almıştım, resmen hayatımı kurtardı, artık uyuyamamaya başlamıştım bacak ağrısından, şu an o kadar rahat uyuyorum ki, iç dolgusuda aşırı değil, yumuşak, ihtiyacı olan arkadaşlara rahatlıkla önerebilirm,

Eklentiler

• CE70142C-1C98-4AF7-9450-9954B3415721.png
    531,3 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…