2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
32 de çalışabilir raporu ile işe tekrar başlıyomuşuz. Dün sormuştum iş yerine
Ne kadar mantıksız değil mi 🙄 o zaman neden erkenden ayırıyorlar acaba pandemi dolayısıyla o Aralık mı tehlikeli oluyor. 32 den sonra normal rapor da alsak doğum iznine giriyor çünkü. Bilerek yapıyorlar, ya risk alacaksın ya doğum izinden kullanacaksın. E bebek Doğunca daha çok ihtiyacın olacak. Bi de kime söylesem 6 ay sanıyor bebeğe bakma iznini, nerdeee. Bencede güncellenmesi çünkü 4 ay bile olmuyor 3 ay 1 hafta max

Tesekkur ederim canimm🥰🦋🥰🦋🥰🦋🥰 gorduk😍😍😍 biraz bulanikimsi, cok cok net degildi ama yine de gorduk😃 kimseye benzetemedim yaa😆😆 nev-i sahsina munhasir bi cocuk😌😃😃 30. Haftada yine gidicem daha belirgin gormek icin👀👀
Gözün aydın canım maşallah 🥰🥰❤️❤️
Detaylıya gitmeyen kaldı mı aramızda? Bi sıkıntı olmadan hepimiz atlattık umarım 🙏🏻 Bir sonraki randevularınız ne zaman? Yakın tarihte mi
Bennnn varım canım 🤗
beeeen, taaa 16 ocakta benimki, yine zaman yaklaştıkça gerginliğim artıyor :)
Ben yarn gidicektm ama ctsi anca bosmus ctsi gidicem gibi inşallah bizde güzel haberler alırız 🤗
İsimler güzel canım, 24 ü tam doldurman gerekiyor 24 e girmen yetmiyor kuzum, ben öyle biliyorum yani tam 24 +0 olmalısın. Evet aynı pozisyonda sürekli kalmak yoruyor 👍 inşallah çabuk geçer vakit. 😚
Canım benim bildiğim kadarıyla 24 üncü haftaya girince idari izin alınıyo arkdsim öyle yapmış sanırım yine de bı sorun isterseniz

Ne kadar mantıksız değil mi 🙄 o zaman neden erkenden ayırıyorlar acaba pandemi dolayısıyla o Aralık mı tehlikeli oluyor. 32 den sonra normal rapor da alsak doğum iznine giriyor çünkü. Bilerek yapıyorlar, ya risk alacaksın ya doğum izinden kullanacaksın. E bebek Doğunca daha çok ihtiyacın olacak. Bi de kime söylesem 6 ay sanıyor bebeğe bakma iznini, nerdeee. Bencede güncellenmesi çünkü 4 ay bile olmuyor 3 ay 1 hafta max
Normal rapor alınca da 32 den snra doğum iznine mi giriyor 🙄🙄 bu çok kötü oldu işte cidden çok saçma 2 aylık bebeği ben nasl bırakıp giderm ☹️

Kızlar o kadar çok kilodan bahsedildi ki merak ettim tartıldım bu sabah +2.5 kilom var 63.5 la hamile kaldim 66 kilo olmuşum bir haftadır gece kalkıp ekmek yiyorum aman doktorlar duymasın çikolata tatlı hamur işi çok yiyorum ama kızlarima :emir_bebek::emir_bebek:borçluyum bu durumu gece uykusu yok gündüz durmak yok metabolizma full çalışıyor :KK6:

Normal rapor alınca da 32 den snra doğum iznine mi giriyor 🙄🙄 bu çok kötü oldu işte cidden çok saçma 2 aylık bebeği ben nasl bırakıp giderm ☹️
Evet kuzu malesef ben öyle biliyorum o yüzden ben 37 ye kadar çalıştım bebişi 3 ay 10 günlük bırakıp işe gittim 😒 çok berbat bir his, alışıyorsun ama asla ayrılmak istemiyorsun.

Evet kuzu malesef ben öyle biliyorum o yüzden ben 37 ye kadar çalıştım bebişi 3 ay 10 günlük bırakıp işe gittim 😒 çok berbat bir his, alışıyorsun ama asla ayrılmak istemiyorsun.
8 hafta önce 8 hafta doğum sonrası izin ama doğum öncesi daha az kullanıp o izni doğum sonrasında kullanabilirsiniz

Allah yardımcımız olsun ya çalışan anne olmak ne kadr zor ücretsiz izin alabilsem keske maddi durum el verse valla bırakmam kuzumu kimseye ☹️ 32 den snra mecbur caliscaz o zmn ☹️

Kız ismi aklima çok geliyor ama erkek ismi kalmadı bende babamıza begendiremiyoruz aklıma gelen hoşuma gidenleri yazayım belki işinize yarar
Elisa- zehra - zeynep - elif - ada - ecrin - asya - aybuke- arya- berra - duru - eysan - esra - beren - almira - hafsa
Benim begendigim isimleride hep arkadas ve akrabalarim koydu Zeynep, Zehra ve Sedef ismini dusunuyoruz. Erkek isim onerisi isterseniz Uygar, Kaan, Kenan, Yaman, Tuna isimleri hosuma gidiyor benimde

6 ay mı? 😅 nerdee, sonrasına aktarmasak 2 ay izin var doğumdan sonra şaka gibi.

8 hafta önce 8 hafta doğum sonrası izin ama doğum öncesi daha az kullanıp o izni doğum sonrasında kullanabilirsiniz
Öyle yaptım zaten kuzu, 37 de devlet mecburi ayırıyor artık çalışamıyorsun. Benim yaza geldi iznim öğretmenim. Bebeğim 38 de doğdu, kalan 2 haftayı doğum sonrasına aktardım ama sadece Eylül ü kurtarabildim. Süt izni de iyi oldu daha az çalışıyorsun. Ama bebek zaten 3 aylıkken sık sık emmek istiyor. Yani mama vermek zorunda kaldık arada mecbur. Çok şükür ki mama var. Ama nasıl anlıyordu yokluğumu. Babası bakmasına rağmen, beni bulunca Bi ayrı oluyordu sanki. Ayy hatırladım üzüldüm şimdi🥺 neyse geçti gitti çok şükür çalışan anne olmak zor.

nefes
arya
ışıl
doğa
nehir
bizim isim havuzumuzda bunlar var şimdilik sizlere de fikir olsun kızlar.
idari izin almama iki günüm kaldı, sanırım, 23+1 deyince 24. haftada oluyoruz dimi? direk gidicem kontrole izin niyetli, umarım doktorum da yazar geçer, masabaşı oturdukça kızım içerden zorlamaya başladı bastırıyor mu ittiriyormu napıyorsa artık :confused:
Çevremde bu aralar en çok duyduğum isimler Nefes ve Şiir. Arya ismini de çok beğeniyorum. Benim listede de var ama eşim beğenmedi.

Allah yardımcımız olsun ya çalışan anne olmak ne kadr zor ücretsiz izin alabilsem keske maddi durum el verse valla bırakmam kuzumu kimseye ☹️ 32 den snra mecbur caliscaz o zmn ☹️
Her anne kendi evladına kendi bakmak ister elbette canım, bu zamanda ve her zaman maddi imkan evlatlarımız ve bizim için çok önemli napalım mecburuz. Anadan atadan da yoksa miras çalışıp yapmak zorundayım ki evlatlarım zorlanmasın. Ayçiçek yağı olmuş 75 80 lira 🙈😂 neyse çok siyasete dokunmayayım. Benim 32 de olsa 37 de olsa izinlerin hep yaza geliyor kuzu yine o yüzden ben çalışmam herhalde. Allah sana kolaylık versin

Öyle yaptım zaten kuzu, 37 de devlet mecburi ayırıyor artık çalışamıyorsun. Benim yaza geldi iznim öğretmenim. Bebeğim 38 de doğdu, kalan 2 haftayı doğum sonrasına aktardım ama sadece Eylül ü kurtarabildim. Süt izni de iyi oldu daha az çalışıyorsun. Ama bebek zaten 3 aylıkken sık sık emmek istiyor. Yani mama vermek zorunda kaldık arada mecbur. Çok şükür ki mama var. Ama nasıl anlıyordu yokluğumu. Babası bakmasına rağmen, beni bulunca Bi ayrı oluyordu sanki. Ayy hatırladım üzüldüm şimdi🥺 neyse geçti gitti çok şükür çalışan anne olmak zor.
Kuzum bnm ya çok zor olmalı baslarda birakmak bebisi ben malesef çalışmıyorum işsizim ben ama inan belli bir yerden sonrada soyle bebis 1 yaslarina geldikten sonra çalışmak iyi geliyor kafayi dagitiyorsun o hengâmedan kacip keşke bnm de o imkanım olsa diyorum bazen inanin bulasiklari bile 5 dk yalniz yikasam dinleniyorum 7/24 bendeler babamizda cok fazla ilgilenmez max yarim saat ondada iste dedigim gibi mutfağa girdiğimde yemek yada bulaşık için çok yoruluyor insan ama anlamıyor erkekler işte soyledigimde bana sanki cocugumdan bıkmışım muamelesi yapıyor oysa öyle birşey değil canımı veririm ben kuzularıma baya uzattım dolmuşum bu konuda :işsiz:

X