- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.621
Oluyor valla bende de var süt kanalları genıslıyorBenimkin de inanılmaz yeşil damarlar çıkmış çok belirgin
Rapor alma şansın varsa bencede al demekki bünyen kaldırmıyor dinlenerek geçir hamileliğini çok geçmiş olsun.Eve geldim canım uzanıyorm şuan nasıl zor geçiyo Allah'ım benim gibisi yokböyle giderse yine rapor alcam galiba
Doğru bebişlerin var senin, geçmiş olsun canım, korkmaz olur mu?Ahh canım kızlar dursalar kalkmiycam da işte mecbur kalkıyorum dayanılmayacak kadar değil ama ayakta olunca artıyor bakım eğer geçmezse ariycam doktoru bebek hareketlerini hissediyorum akıntı kanamada yok şükür ama ne bileyim korkuyor insan çok sağol canim
Benim daha bebek yeni yerleşirken başladı sanırım süt için hazırlıklar.Oluyor valla bende de var süt kanalları genıslıyor
Bence gerek yok birini seçMerhaba Mayıs Anneleri, Temmuz Annelerinden geldim bir soru sormaya
Acaba detaylı ultrason için birden fazla doktora giden var mı? Bunun bir zararı olur mu, çok önerilen iki doktor arasında kaldık. İkisine de gitsek ne olur diye düşünmekteyim..
Üzülme ben de 7 kiloya ulaştım. Hem de haftada 1 veya 2 gün ekmek yiyorum. Dışarıdan 3 haftada 1 fln yemek söylüyorum. Komşularıma bile ültimaton verdim börek, kek tatlı vs. getirmeyin diye. Hamilelikteki hormonlar yüzünden aldığımız herşey depolanıyormuş.Kızlar aşırı moralim bozulduTartıya çıktım ve 65 kg olmuşum yani 22haftada tam 7 kg aldım
Kontrole gittigim doktorun yönlendirdiğine gitmezsem trip yemekten çekiniyorum biraz daBence gerek yok birini seç
Zararı var mı yok mu bilmiyorum ama 1 kere gitsen görsen doktordan memnun kalırsan senin içinde yeterli olur bence.
Bende 3 kişi arasındayım ama o hafta geldiğinde birini seçicem.
İlk 12 hafta hiç kilo almadım sonrasında hızla almaya başladım 15 kg ile bitirsem şükürKaçıncı haftadan itibaren almaya başladın?
15 kilo fln alsan toplamda normal sanırım.
Sanırım ekmek hamur işini tamamen bitirsem iyi olacak yoksa ben de 30 kg ile bitiricemÜzülme ben de 7 kiloya ulaştım. Hem de haftada 1 veya 2 gün ekmek yiyorum. Dışarıdan 3 haftada 1 fln yemek söylüyorum. Komşularıma bile ültimaton verdim börek, kek tatlı vs. getirmeyin diye. Hamilelikteki hormonlar yüzünden aldığımız herşey depolanıyormuş.Dikkaf etmezsem 40 kilo ile bitireceğim demek ki.
Yarn da giderm kuzum yine böyle olursam mecbur rapor alcam cidden bende ölecem sandm çok kötüydm doktorumu aradm o da azarlar gibi konuştu çalışma rapor al dedi oflaya oflaya tlfnu açtı ztn. degiscem kesn şart olduÇok düşmüş, ya benim de heyetten sonraki ilk günüm herhalde öleceğim demiştim, ertesi gün alışmıştım, ama sen yine de bana bakma, bebeğini koru, yarın git rapor al, nasıl olsa rapor hakkın vardır, sene de yeni başladı, çok geçmiş olsun
Saol kuzum çok teşekkür ederim galiba bünyem kaldırmıyo dedign gibi rapor alcam sanirmRapor alma şansın varsa bencede al demekki bünyen kaldırmıyor dinlenerek geçir hamileliğini çok geçmiş olsun.
Yok daha nelerKontrole gittigim doktorun yönlendirdiğine gitmezsem trip yemekten çekiniyorum biraz dao yüzden ikiyi düşündüm
Maşallah canım kilosu çok iyiMerhaba hanımlar. Nasılsınız herşey yolunda inşllhbugün detaylı ultrason vardı ama arkası dönük diye tam ölçüm alamadı yürüdüm biraz tekrar gititm bu defa tam dönmüştü arkasını 9 gün sonra gel dedi. Yani arkası dönük ölçüm alamıyor mu bi kemiğe bakmam lazım dedi ama anlamadım. Kalp böbrek vs baktı oysa bişey demedi sadece kilosunu sordum 543 gr dedi. 22+4 üm normal mi sizce.
Doğru diyorsun canım iyice araştırıp karar vereyim en iyisiYok daha nelerhiç öyle çekinme ücretini verip yaptırıyorsun sen kimi istiyorsan ona git bence doktorun o kadar müdahele etme hakkı yok.
Hepimiz araştırıyoruz canım önemli olan bizim seçimimiz.
Neden öyle oldun ki, strese mi girdin acaba?Eve geldim canım uzanıyorm şuan nasıl zor geçiyo Allah'ım benim gibisi yokböyle giderse yine rapor alcam galiba
Bence ne yiyip içiyorsan bi yaz bakalım kalorisini hesapla. Yani yediğin için mi alıyorsun hamilelik sebebiyle olağan bir artış mı onu tespit etİlk 12 hafta hiç kilo almadım sonrasında hızla almaya başladım 15 kg ile bitirsem şükür
Yok kuzum hiç stres fln olmadm sabah kahvlti yaptm snra işe gittm aşırı ağrım oldu tuvalete gittim kalkamadım yani düşün erken çıktım ztn tansiyonum çok düşük acaba bebeğimi zamanında doğurabilecek miym çok korkuyorumNeden öyle oldun ki, strese mi girdin acaba?
Tek zararı bütçeye olur herhalde başka da zararı olmaz.Merhaba Mayıs Anneleri, Temmuz Annelerinden geldim bir soru sormaya
Acaba detaylı ultrason için birden fazla doktora giden var mı? Bunun bir zararı olur mu, çok önerilen iki doktor arasında kaldık. İkisine de gitsek ne olur diye düşünmekteyim..
Evet evet öyle yapıcam artık bi bakalım muhtemelen yediğim içtiğim içindirBence ne yiyip içiyorsan bi yaz bakalım kalorisini hesapla. Yani yediğin için mi alıyorsun hamilelik sebebiyle olağan bir artış mı onu tespit et