2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Onlarda güzel markalar tabi.
Bende pembeyi nedense pek sevmem artık böyle çok göz alan renkler kalmadı herşey daha soft ben beğendim olur tabi. Güle güle kullansın odasını.

Onları değiştiremezsin o yüzden önemsememeye çalış boşuna canını sıkma böyle demek kolay gerçi de yinede üzme yani kimse için kendini.
ayy valla kendi ailemde görmediklerimi bunlarda görünce çıldırıyorum resmen en basidi kadın benim aradığımda da kendi aradığında da uyuyor gibi konuşuyor hergün aramamı bekler doğru düzgün davranmaz konuşmaktan aciz ya çok farklı anlatsam bitmez sayfa sayfa olur yani

Kimse kendi ailen gibi olamaz herkeste kendine denk aileyi bulamıyor olmuyor hayat böyle
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın yapacak birşey yoksa idare et görmezden gel kendine dert etme bu insanları. Sağlığın ve bebeğin önemli

öyle tabi canım haklısın değişmeyecek zaten bu kadın sadece zamanla alışacağım sanırım

hımm analdım kuzum bana geçen doktorda 24 haftalıkken idari izin veririz dediler de ben ocağın sonu gibi ayrılacağım ama idari izin detayını da bilmiyorum ondan sana soruyum dedim
Benim bilgim yok canım maalesef

Kızlar çok kötüyüm ya hem belim hem kasığım agriyo akıntım var bide tansiyonum çok düşük sadece oturdum başka bisy yapmadım niye böyle oldm nasıl işe gidicem 2 aydır raporluym ztn
canım 24. haftanda hastaneden idari izin al ayrıl işten

Kizlarrrr bisy sorcam uzun zmn snra işe geldim masa başı çalışıyorm benim riskli gebelik biliyosnz çok fena belim agriyo kasığım agriyo akıntım arttı normal mi yaa çok korkuyorum
Çalışırken bende de aynen öyle oluyor canım, neyse ki masa başındaymışsın, ona şükür de, ama yine de bi doktorunla görüş istersen, ben çalıştığım için çok daha sık göründüm doktora, diken üstünde oluyor insan

Kızlar akşamda vardı hafif bi ağrı ama sabah uyandigimdan beri sol kasigimda bir agri var uzaninca geciyor gibi atagi kalkip 5 dk ayakta kalsam hemen batmaya agirmaya başlıyor neden olabilir acaba sabah beri hicbirsey yapamadım bu ağrı yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…