2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet canım ilk günüm ztn riskli hamilelik geçiriyorum düşük riski olduğu için 2 ay işe gitmedim bugün gittm aşırı akıntı kasık bel ağrısı oldu tansiyonm düştü 9/3 olmuş napcm hiç bilmiyorum ☹️
Canım akıntı normaldir ya benim de fazla oluyor. Kendini çok yorduysan bel ve kasık ağrısı olabilir

Güzelmiş. Ben de soft grili bişi istiyorum. Siz mi boyayacaksınız yoksa boyatacak mısınız?
Tek oda fiyatı ne kadar istiyorlar acaba?
Canım bilmiyorum bizim kendi ustalarımız da var onlar boyayacak da normalde 3+1 daireyi 1000-1200 civarına boyuyorlar buralarda

Canım bilmiyorum bizim kendi ustalarımız da var onlar boyayacak da normalde 3+1 daireyi 1000-1200 civarına boyuyorlar buralarda
Ben şimdiki evime temmuzda taşındım zaten. O zamanlar dediğin fiyatlara boyatmıştık ama şimdi hiç kullanılmatan yer yine boyanacak🙈.

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    30,9 KB · Görüntüleme: 48
Bu arada sol göğüs ucum bildiğin kurumuş kabuklanmış döküldü biraz. Bunun için çok erken değil mi? Sızlama yapıyor. Göğüs ucu kremi sürdüm hemen
Yavaş yavaş göğüsler süt üretmeye hazırlanıyormuş bu haftada normal kendını hazırlıyor

Evet canım ilk günüm ztn riskli hamilelik geçiriyorum düşük riski olduğu için 2 ay işe gitmedim bugün gittm aşırı akıntı kasık bel ağrısı oldu tansiyonm düştü 9/3 olmuş napcm hiç bilmiyorum ☹️
Çok düşmüş, ya benim de heyetten sonraki ilk günüm herhalde öleceğim demiştim, ertesi gün alışmıştım, ama sen yine de bana bakma, bebeğini koru, yarın git rapor al, nasıl olsa rapor hakkın vardır, sene de yeni başladı, çok geçmiş olsun

Kızlar akşamda vardı hafif bi ağrı ama sabah uyandigimdan beri sol kasigimda bir agri var uzaninca geciyor gibi atagi kalkip 5 dk ayakta kalsam hemen batmaya agirmaya başlıyor neden olabilir acaba sabah beri hicbirsey yapamadım bu ağrı yüzünden
Şiddetli bir ağrı mı? E hiç kalkma uzunca bir süre mesela, takip et, devam ederse doktorunu ara tabii, progestan kullanıyor musun?

Şiddetli bir ağrı mı? E hiç kalkma uzunca bir süre mesela, takip et, devam ederse doktorunu ara tabii, progestan kullanıyor musun?
Ahh canım kızlar dursalar kalkmiycam da işte mecbur kalkıyorum dayanılmayacak kadar değil ama ayakta olunca artıyor bakım eğer geçmezse ariycam doktoru bebek hareketlerini hissediyorum akıntı kanamada yok şükür ama ne bileyim korkuyor insan çok sağol canim

hımm analdım kuzum bana geçen doktorda 24 haftalıkken idari izin veririz dediler de ben ocağın sonu gibi ayrılacağım ama idari izin detayını da bilmiyorum ondan sana soruyum dedim
Hemen anlatıyorum, 24+1 oldupumuzda doktorumuza gidiyoruz, o da durum bildirir raporunu veriyor, biz götürüp kurumumuza veriyoruz, sonra 32 ye kadar o rapor oluyor, ondan sonra da 32de bildiğimiz, eskiden de olan rapor için aynı şeyi yapıyoruz

X