2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yok kuzum hiç stres fln olmadm sabah kahvlti yaptm snra işe gittm aşırı ağrım oldu tuvalete gittim kalkamadım yani düşün erken çıktım ztn tansiyonum çok düşük acaba bebeğimi zamanında doğurabilecek miym çok korkuyorum ☹️

Benim annem erken doğum yapıyor hep fakat doğum başlayana kadar hiçbir belirtisi olmuyor.
En iyisi aklına kötü şeyler getirme sürekli dinlen yorma kendini.

Merhaba Mayıs Anneleri, Temmuz Annelerinden geldim bir soru sormaya😊
Acaba detaylı ultrason için birden fazla doktora giden var mı? Bunun bir zararı olur mu, çok önerilen iki doktor arasında kaldık. İkisine de gitsek ne olur diye düşünmekteyim..
Zararı sadece cebinize olur 🤭

İlk 12 hafta hiç kilo almadım sonrasında hızla almaya başladım 15 kg ile bitirsem şükür 😂
Ben hala aynı düzende kilo alıyorum ya, çok korkmuştum ilk aylar aldım kimse almadı sonra daha da hızlı alıcam diye ama ilk zamanlar nasılsa hala aynı hızda gidiyor, birden hızlanmadı benim. Demek herkeste farklı seyrediyor. +6,5 oldum ben de bu arada 🥲

Kontrole gittigim doktorun yönlendirdiğine gitmezsem trip yemekten çekiniyorum biraz da😄 o yüzden ikiyi düşündüm
Ben doktorumun önerdiğinden başka doktora gittim. Bebek benim vücut benim kime istersem ona gösteririm :KK70: trip falan atmaz ya, önemli olan bizim kendimizi iyi hissetmemiz değil mi?

Yok kuzum hiç stres fln olmadm sabah kahvlti yaptm snra işe gittm aşırı ağrım oldu tuvalete gittim kalkamadım yani düşün erken çıktım ztn tansiyonum çok düşük acaba bebeğimi zamanında doğurabilecek miym çok korkuyorum ☹️
Normalde evde hep uzanıyor muydun?

Ben hala aynı düzende kilo alıyorum ya, çok korkmuştum ilk aylar aldım kimse almadı sonra daha da hızlı alıcam diye ama ilk zamanlar nasılsa hala aynı hızda gidiyor, birden hızlanmadı benim. Demek herkeste farklı seyrediyor. +6,5 oldum ben de bu arada 🥲
Sen çok güzel yürüyüş yapıyorsun hareket etmesen daha çok alıcaktın demekki.

Benim annem erken doğum yapıyor hep fakat doğum başlayana kadar hiçbir belirtisi olmuyor.
En iyisi aklına kötü şeyler getirme sürekli dinlen yorma kendini.
İnşallah dediğin gibi olur kuzum eve geldm uzanıyorm ztn çok teşekkür ederim
Normalde evde hep uzanıyor muydun?
Canım annemdeydm genelde uzanıyodm birz kalkıp yürüyodm arada oturuyodm geçen hafta küçük ev süpürgesini bile actm artk iyiym dedm bugün başıma bunlar geldi işte

Aynı olmuşuz nerdeyse haftamız aynı hadi üstümdekileri saymayalım 6-6,5 kg almışım 😂😂

Ben doktorumun önerdiğinden başka doktora gittim. Bebek benim vücut benim kime istersem ona gösteririm :KK70: trip falan atmaz ya, önemli olan bizim kendimizi iyi hissetmemiz değil mi?
Aynen öyle canım bu süreçte malesef çok ters doktorlara denk geldim sürekli değiştirdim doktoru. artık yine tavırla karşılaşırım diye çekinmeye başladım ondan heralde bu hale düştüm ama bu kadar da çekinmeye gerek yok haklisin😂

İnşallah dediğin gibi olur kuzum eve geldm uzanıyorm ztn çok teşekkür ederim

Canım annemdeydm genelde uzanıyodm birz kalkıp yürüyodm arada oturuyodm geçen hafta küçük ev süpürgesini bile actm artk iyiym dedm bugün başıma bunlar geldi işte
Ne oldu canım hayırdır kaçırdım ben?

Hemen anlatıyorum, 24+1 oldupumuzda doktorumuza gidiyoruz, o da durum bildirir raporunu veriyor, biz götürüp kurumumuza veriyoruz, sonra 32 ye kadar o rapor oluyor, ondan sonra da 32de bildiğimiz, eskiden de olan rapor için aynı şeyi yapıyoruz
pekii maaşımızı falan nasıl almış oluyoruz kesinti falan oluyor mu biraz daha anlatırsan seviirim canım ya çünkü hiçbir bilgim yok bu konuda hatta bu mu yoksa normal rapor mu mantıklı diye düşünüyordum

Aynen öyle canım bu süreçte malesef çok ters doktorlara denk geldim sürekli değiştirdim doktoru. artık yine tavırla karşılaşırım diye çekinmeye başladım ondan heralde bu hale düştüm ama bu kadar da çekinmeye gerek yok haklisin😂
Daha çok ufak miniğin, bakalım doktorun aynı kalacak mı o da kendine fazla güvenmesin 🤣 ben 3. Doktoruma gidiyorum şu an.

yani korkma ama nu kadar ağrın olmaması gerek bence
Bencede normal değil kuzum insallah bebeğime bisy olmaz ☹️
Ne oldu canım hayırdır kaçırdım ben?
Kuzum işe gittm bugün aşırı bel ve kasık ağrım oldu rapor almistm diye gitmiyodm iki aydır snra tansiyonum düştü eve erken geldim dinleniyorum şuan doktorum da başından Savdi rapor al o zmn dedi ben ağrım var diyorm o rapor al diyo ☹️

Bencede normal değil kuzum insallah bebeğime bisy olmaz ☹️

Kuzum işe gittm bugün aşırı bel ve kasık ağrım oldu rapor almistm diye gitmiyodm iki aydır snra tansiyonum düştü eve erken geldim dinleniyorum şuan doktorum da başından Savdi rapor al o zmn dedi ben ağrım var diyorm o rapor al diyo ☹️
Allah Allah nasıl doktormuş o?farklı bir doktora mı görünsen canım çok geçmiş olsun 😕

X