2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende sana benziyorum biraz. Ama benimki biraz daha manyakça. Sinirleniyorum ve ağzıma gelirse söylüyorum ama sonra günlerce kırdım galiba keşke konuşmasaydım deyip vicdan yapıyorum. Çok huzursuz oluyorum. Çok sıkıntılı bir durum arada kalmak gerçekten. Ama şu hayatta şunu anladım ne kadar alttan alırsan o kadar ağzına ediyorlar.

Eskiden ben de öyleydim sonra çok pişman oluyordum eşimle tanışınca daha ılımlı ve sabırlı bir insan oldum ama bu beni daha çok yordu insanlar bu kez sakinliğimi ve iyi niyetimi kullanmaya başladı tekrar eski ben olmak istiyorum

İdari izinli olduğun dönem maaşını aynen alırsın, ek ödeme alıyorsan normalde onu alamazsın çalışmadığın için

Kızlar fikir verin “polen 3077” olan renk nasıl sizce bebek odası için
Biraz koyu durabilir bu canım ama beyazla açtırırırsan daha fresh olur.
20-21. Haftada birine 32. Haftada diğerine gidebilirsin. Benim gittiğim hoca bu iki haftada da bakıyomuş ama ben 32 de doktorum git demezse gitmem diye düşünüyorum.
Kızlar 24.-28. Haftada şeker yüklemesi yapılıyormuş siz yaptıracak mısınız?
Doktorum yaptırılmasını tavsiye ediyomuş o yüzden yaptırıcam canım. Bi de bu ara hızlı kilo aldım şüpheye düştüm onun için de yaptırıcam. +4 kg iken iki haftada +6 kg oldum gerçi eşim o senin aşırı yemenden dolayı oldu diyo ama ne kadar aşırı yesem de bu fazla geldi

Ben de öyleyim söylüyorum ama sonra kafamda onun daha farklı, yumuşatılmış hallerini düşünüp keşke böyle söyleseydim diyorum. bir de ben biriyle böyle huzursuzluk ya da ters konuşmalar yaşadıysam sonra yüzyüze gelmekten kaçınıyorum. Hiç bişey olmamış gibi davranamıyorum bi türlü.

Al benden de o kadar. Sen yine ayrısın. Benim esim tek erkek. Babası hasta. Iki kız kardeşi var ama kendilerine hayırları yok. Baba ve anne konusunda her şey eşimde. Mecbur beraber yaşıyoruz. Ilk evlendiğimde en azindan bulasik makinesini bosaltan kaynanam hicbir şey yapmaz oldu. Makine dolu ve yıkanmissa tabakları bardakları musluğa dizer. Eşi hasta onunla ilgileniyor anliyorum da her şeyi de bana yıktı. Esim konusunda sansliyim. Her şeye yardım eder elinden geldiğince. Kendi babamda hastaydı vefat etmeden yıllarca ben baktım. O yüzden anlıyorum. O yüzden sabrediyorum ama gerçekten çok zor. Beterin beteri var. Bana katılmadıkları laf etmedikleri sürece iş konusuna takılmıyorum artık yapıyorum geçiyorum.

Al benden de O kadar. Ama işte dilin kemiği yok bazen geliyor yani dibine kadar. Tabi yine sonra üzülen içten içe kendini yiyen ben oluyorum

Eşimle aynı şeyi konuştuk canım dikkat ettiğim halde hızla kilo alıyorum dedim eşim de çok da dikkat etmiyorsun bence takma dedi biraz tedirgin oldum gizli şeker mi var diye

Ah gerçekten büyük saygı duyuyorum eş ailesiyle yaşayan kadınlara Allah yardımcın olsun,çok şükür ki bizim şehirlerimiz ayrı,aynı şehirde iki ablası var ama onları da artık çok takmıyorum insan yeri gelince ailesini bile takmamaya başlıyor bir noktadan sonra

Ultrasonun bı zararı yok bildiğim kadarıyla ses dalgasını görüntüye çeviriyor ama ücret bakımından külfetli ıkısını kıyaslayın yorumlarını vs bükün Google dan içinize sinene gidin bence 1 kere yaptırmak yeterli

Evet benımde başlarda damarlar belli olmaya başladı son aya kadar büyüyebılıyor göğüsler büyüdüğü İçin sızlıyor acısı oluyor süt kanalları genişliyor 20. Haftadansonra süt üretmeye başlıyor ufaktan alıştırmalar başlıyor ama uçları kapalı olduğu ıcın hem süt gelmez hemde çok fazla üretim olmuyor bebek emmeye başladıkça coğalıyor

Burun kemıgını görmek için demiştir arkasını dönünce olcemıyorlar

İşte bişy demedi bi sıkıntı varmı yokmu endişeliyim açıkçası. Haftaya gidene kdr.. sırtı dönüktü die bişey de demedi
Suanlık sıkıntı gözükmediği için demiştir haftaya gittiğinde burun kemıgıne bakar içini ferah tut bence bısey yok yüzünü göstermemek için dönmüş ufaklık

Çok geç artık eşim ustayı getirmiş bir an önce boyansın diye şuan boyanıyor
Yalnız ben de çok hızlı kilo aldım şu son hafta 61 i gördüm dün. Birdaha da bakmadım

Ben doktorumun önerdiğinden başka doktora gittim. Bebek benim vücut benim kime istersem ona gösteririm trip falan atmaz ya, önemli olan bizim kendimizi iyi hissetmemiz değil mi?
Bende 4 kılo almışım ama ben çok yemek yiyemedigim zaman oldu 61.9 falandım harley botlarla 66 çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…