2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benimki de öyle beyaz göğsü dekolteli ve yırtmaçlı ama sabahligi güzel. Pijamanin üstüne onun sabahligini giyip saçına da bı kurdele ya da taç taksan al sana taze anne fotosu
Mecbur öyle bir fotoğraf çektircez sonra bu çocukları sen evlatlıksın falan diyip kandırıyolar öyle olunca herkes o lohusa fotoğrafını kanıt olarak gösteriyor
Müge Anlı mode on

Aman bacım bak sen beni dinle yaz günü diye cıbıl cıbıl giyinip gezme kendinde gazlanirsin bebenede sütten geçer çok çekersin biraz fazla terle önemli değil ama ayaklarını kendini sıcak tut
Ne yapayım yani şifreli konuşma kalın pijama mı alalım?

Çatlakları önlemek için sarı kantoron yağı kullanan oldu mu acaba?
Yorumları okudum herkes tavsiye etmiş.
Lierac aldım sabah birini akşam birini mi sürsem
Ben sabah lierac akşam hindistancevizi yağı kullanıyorum cnm. Arada duş sonrası kantaron da kullanıyorum. Şimdilik çatlamadım maşallah

Ben sabah lierac akşam hindistancevizi yağı kullanıyorum cnm. Arada duş sonrası kantaron da kullanıyorum. Şimdilik çatlamadım maşallah
Hindistan cevizi biraz daha katı oluyor kullanırken rahat süremiyorum.
Bende kantaron ve lierac deniyim bakalım nasıl etkisi olacak.

Tabi tabi. Kakao yağı hindistan cevizi yağı. 3. Aydan itibaren her gün sabah akşam sürdüm.
Bayada kullanmışsın yine önlem alalımda çatlarsakta yapacak birşey yok. Bir günde öyle derin derin çatlakta nasıl acıtır içim bi tuhaf oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…