- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.281
Benim kocayla işim yok pehlivan gibi sürünür gezerim hiç sorun olmazBizde de var da kokuyor sarı kantaron koca yanıma yaklaşmazsa diye sürmüyorum
Yapımda emeği geçenler olarak fotoğraf karesine o sabahlıklar da girsin tabiiAa bu çok mantıklı bir fikir
Lcw çocuk ürünleri çok güzel cidden ve kaliteli diye biliyorum.Hepsi çok güzel güzel günlerde kullan canım bende lcw dan aldım
Bende öyle oldu bir anda oldu. Bazı arkadaşlarımda doğuma catlaksiz gitti sevine sevine doğum sonrası şok şok şok o da ne bir sürü çatlakBöyle bir günde çatlandığını ilk defa duydum bilmiyordum
Bunları böyle paylaş bizimle olur mu?Ben hep böyle çok mantıklı ve ucuzcu bir insanimdirb
AhahaYapımda emeği geçenler olarak fotoğraf karesine o sabahlıklar da girsin tabii
Mecbur öyle bir fotoğraf çektircez sonra bu çocukları sen evlatlıksın falan diyip kandırıyolar öyle olunca herkes o lohusa fotoğrafını kanıt olarak gösteriyorBenimki de öyle beyaz göğsü dekolteli ve yırtmaçlıama sabahligi güzel. Pijamanin üstüne onun sabahligini giyip saçına da bı kurdele ya da taç taksan al sana taze anne fotosu
Aman bacım bak sen beni dinle yaz günü diye cıbıl cıbıl giyinip gezmeAhahaiçini giyemem noo nooo ama sabahlığı mantıklıymış
Oyy güzel günler de kullansın kuzu evet yuzde 50 indirim var e bebek de termometre yi bilmiyordumKizlar bende e bebek indiriminden bunlari aldimtermometre 150 lik alisveriste 9.90 a dusuyor
Ne yapayım yani şifreli konuşmaAman bacım bak sen beni dinle yaz günü diye cıbıl cıbıl giyinip gezmekendinde gazlanirsin bebenede sütten geçer çok çekersin biraz fazla terle önemli değil ama ayaklarını kendini sıcak tut
Ben sabah lierac akşam hindistancevizi yağı kullanıyorum cnm. Arada duş sonrası kantaron da kullanıyorum. Şimdilik çatlamadım maşallahÇatlakları önlemek için sarı kantoron yağı kullanan oldu mu acaba?
Yorumları okudum herkes tavsiye etmiş.
Lierac aldım sabah birini akşam birini mi sürsem
Peki sen birşey kullanıyor muydun hamileyken çatlakları önlemek için?Bende öyle oldu bir anda oldu. Bazı arkadaşlarımda doğuma catlaksiz gitti sevine sevine doğum sonrası şok şok şok o da ne bir sürü çatlak
Haha yok şöyle kısa kollu pamuklu pijamalardan yaniNe yapayım yani şifreli konuşmakalın pijama mı alalım?
Tabi tabi. Kakao yağı hindistan cevizi yağı. 3. Aydan itibaren her gün sabah akşam sürdüm.Peki sen birşey kullanıyor muydun hamileyken çatlakları önlemek için?
Hindistan cevizi biraz daha katı oluyor kullanırken rahat süremiyorum.Ben sabah lierac akşam hindistancevizi yağı kullanıyorum cnm. Arada duş sonrası kantaron da kullanıyorum. Şimdilik çatlamadım maşallah
Bayada kullanmışsın yine önlem alalımda çatlarsakta yapacak birşey yok. Bir günde öyle derin derin çatlakta nasıl acıtır içim bi tuhaf olduTabi tabi. Kakao yağı hindistan cevizi yağı. 3. Aydan itibaren her gün sabah akşam sürdüm.
Evet valla malesef genetik diyorlar. Sonra o çatlaklar beyaza döndü ama işte tabiki bir daha eskisi gibide olmadi.Bayada kullanmışsın yine önlem alalımda çatlarsakta yapacak birşey yok. Bir günde öyle derin derin çatlakta nasıl acıtır içim bi tuhaf oldu
Ahahaiçini giyemem noo nooo ama sabahlığı mantıklıymış
Yaa ne bileyim alttan muayene için gecelik giyin diyorlardı. Öyle değil mi?Haha yok şöyle kısa kollu pamuklu pijamalardan yaniayaklarına da çorap giy ahahah gecelik giymek bana hiç mantıklı gelmiyor bacaklardan üşütür insan
Hayırlı olsun canım çok güzellerKizlar bende e bebek indiriminden bunlari aldimtermometre 150 lik alisveriste 9.90 a dusuyor