- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.121
Bence 9-12 ay daha mantıklı gibi. Zaten 6 -7. Aylarda kış gelmiş olacak bebek iri olursa ve içine kalın bir şeyler de giydiğinde 6-9 küçük gelebilir bi de o tulumlar dar olduğunda çok zor hareket ediyor bebek o yüzden bi tık büyük daha iyi bence. Zara’da bi tane gördüm kozmonot tulum çok model yok sanırımhepinize tesekkurler kizlaar :)
Bu kozmonot montlarin icine de kiyafet giyiyor sanirim, ondan 6-9 yerine 9-12 daha makul geldi sanki arada sadece 7cm var :)
Yani yatarak açık rahimle 5 hafta doğurmadan bekledigimi düşünürsek demek ki dinlenmek gerçekten önemli diyorum ben.Sanırım öyle kasılma, batma olduğu zamanda vücudu çok zorlamadan dinlenmek kasılmaların açılmaya sebep olmasının önüne geçiyor öyle mi ?
Canım ben şekerden dolayı yediklerime aşırı dikkat ediyorum. Hamur işi beyaz ekmek pirinç makarna paketli ürün hiç tüketmiyorum. Meyveyi günde bir porsiyon öğlenleri yiyorum akşam üstü meyve yemiyorum. Yemeklerim genelde ya sebze ya et türü oluyor onda da kaşık hesabı yapıyorumMaşallah gerçektendüzenli yürüyüşü ben de yapıyorum ama kilolar bir bir gidiyor
Ya bu kasılma, açılma olayı çok garip bi şey. Doğum zamanı bunu anlayabilecek miyim diye düşünüyorum. bazen de 4 5 cm açılma olup hiç anlamayan varmış hastaneye bi gidiyor açılma yarıya ulaşmış, herkeste farklı farklı.. bi de benim başka bir şehirde olacak doğum nasıl olacak o süreç umarım hepimiz için kolay ve rahat olur
Açılmayı fark etmen pek mümkün değil canım, onu dr elle muayenede anlıyor. Ama doğum sancısını anlayabilrsin.Ya bu kasılma, açılma olayı çok garip bi şey. Doğum zamanı bunu anlayabilecek miyim diye düşünüyorum. bazen de 4 5 cm açılma olup hiç anlamayan varmış hastaneye bi gidiyor açılma yarıya ulaşmış, herkeste farklı farklı.. bi de benim başka bir şehirde olacak doğum nasıl olacak o süreç umarım hepimiz için kolay ve rahat olur
Varsa 12-18 de alsan olur. Çünkü 12 aydan sonraki bedenleri çok zor bulunuyor o zikkimlarinhepinize tesekkurler kizlaar :)
Bu kozmonot montlarin icine de kiyafet giyiyor sanirim, ondan 6-9 yerine 9-12 daha makul geldi sanki arada sadece 7cm var :)
37 den sonra benim de kabulüm hatta ne erken ne geç tam vaktinde gelseler ne güzel olurBaska sehirde ama cok uzak degil sonucta bizim gibi aslindabence anlariz zaten son haftalar daha bir hassas davraniriz, nisani var suyu var kasilma geldiginde biraz beklersin devam ederse hemen cikarsin sen yola. Ben evde ilik dus almayi filan dusunuyorum bir de iyice acilcaksa acilsin diye, belki sacimi filanda yapar oyle cikarim yola zaman gecsin sadece suan kasilma olmasi korkuttu benim 37 den sonra kabulum
Ben dün en son 16.30da yemek yedim ben hiç konuşmayın en iyisiCanım ben şekerden dolayı yediklerime aşırı dikkat ediyorum. Hamur işi beyaz ekmek pirinç makarna paketli ürün hiç tüketmiyorum. Meyveyi günde bir porsiyon öğlenleri yiyorum akşam üstü meyve yemiyorum. Yemeklerim genelde ya sebze ya et türü oluyor onda da kaşık hesabı yapıyorum
Sancın gelince gerçekten saçını yapabilecek misin?Baska sehirde ama cok uzak degil sonucta bizim gibi aslindabence anlariz zaten son haftalar daha bir hassas davraniriz, nisani var suyu var kasilma geldiginde biraz beklersin devam ederse hemen cikarsin sen yola. Ben evde ilik dus almayi filan dusunuyorum bir de iyice acilcaksa acilsin diye, belki sacimi filanda yapar oyle cikarim yola zaman gecsin sadece suan kasilma olmasi korkuttu benim 37 den sonra kabulum
Benim de 1 saat uzaklıkta gideceğim hastane. İlk başta tedirgin oluyordum şimdi pek tedirgin değilim doğum hemen başlamaz diye düşünüyorum. Tabi doktorla daha konuşmadım bakalım ne olacak37 den sonra benim de kabulüm hatta ne erken ne geç tam vaktinde gelseler ne güzel olurevet aslında benim de 1 saat sürüyor yol, beni korkutan biraz da doktor oldu rüyamda bazen arabada doğum yaptığımı görüyorum. Sanki şehir içinde ama uzak olsa bu kadar endişelenmem en kötü ihtimalle bi hastaneye gireriz öyle bi durumda ama otoban beni çok ürkütüyor
37 den sonra benim de kabulüm hatta ne erken ne geç tam vaktinde gelseler ne güzel olurevet aslında benim de 1 saat sürüyor yol, beni korkutan biraz da doktor oldu rüyamda bazen arabada doğum yaptığımı görüyorum. Sanki şehir içinde ama uzak olsa bu kadar endişelenmem en kötü ihtimalle bi hastaneye gireriz öyle bi durumda ama otoban beni çok ürkütüyor
Sancın gelince gerçekten saçını yapabilecek misin?
Hastaneye de gitmem belki ama saçımı da yapamam ben yaHaha normalde kurutmam bile o gun zaman gecsin diye yaparim belkiokudugum dogum hikayeleri ve videolarda oyle yapiyolarmis ama hemen panige kapilmayin zaman gecsin diye oyalanin filan diyorlar cok siklasirsa zaten nefes bile aldirmiyormus ama basindayken yapilir ya neden yapilmasin surekli ebenin gelip catiya bakmasi daha korkutucu geliyor bana o yuzden cok erken gitmek istemiyorum hastaneye
Yaparsınız büyük ihtimalle merak etmeyinSancın gelince gerçekten saçını yapabilecek misin?
Hastaneye de gitmem belki ama saçımı da yapamam ben yastres olurum kesin
Hahaha kesinlikleHastaneye de gitmem belki ama saçımı da yapamam ben yastres olurum kesin
Yaparsınız büyük ihtimalle merak etmeyinben evde temizlik yapmıştım doğuracağım diye. Banyo fayanslarını fln yıkamıştım. Şimdi düşününce saçma geliyor ama onları stres azaltmak için yaptım. Kaşlarımı almıştım. Komple kıl tüy işlerini halletmiştim. Baya vakit geçmişti.