2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya bu kasılma, açılma olayı çok garip bi şey. Doğum zamanı bunu anlayabilecek miyim diye düşünüyorum. bazen de 4 5 cm açılma olup hiç anlamayan varmış hastaneye bi gidiyor açılma yarıya ulaşmış, herkeste farklı farklı.. bi de benim başka bir şehirde olacak doğum nasıl olacak o süreç umarım hepimiz için kolay ve rahat olur

hepinize tesekkurler kizlaar :)
Bu kozmonot montlarin icine de kiyafet giyiyor sanirim, ondan 6-9 yerine 9-12 daha makul geldi sanki arada sadece 7cm var :)
Bence 9-12 ay daha mantıklı gibi. Zaten 6 -7. Aylarda kış gelmiş olacak bebek iri olursa ve içine kalın bir şeyler de giydiğinde 6-9 küçük gelebilir bi de o tulumlar dar olduğunda çok zor hareket ediyor bebek o yüzden bi tık büyük daha iyi bence. Zara’da bi tane gördüm kozmonot tulum çok model yok sanırım

Maşallah gerçekten düzenli yürüyüşü ben de yapıyorum ama kilolar bir bir gidiyor
Canım ben şekerden dolayı yediklerime aşırı dikkat ediyorum. Hamur işi beyaz ekmek pirinç makarna paketli ürün hiç tüketmiyorum. Meyveyi günde bir porsiyon öğlenleri yiyorum akşam üstü meyve yemiyorum. Yemeklerim genelde ya sebze ya et türü oluyor onda da kaşık hesabı yapıyorum

Baska sehirde ama cok uzak degil sonucta bizim gibi aslinda bence anlariz zaten son haftalar daha bir hassas davraniriz, nisani var suyu var kasilma geldiginde biraz beklersin devam ederse hemen cikarsin sen yola. Ben evde ilik dus almayi filan dusunuyorum bir de iyice acilcaksa acilsin diye, belki sacimi filanda yapar oyle cikarim yola zaman gecsin sadece suan kasilma olmasi korkuttu benim 37 den sonra kabulum

Açılmayı fark etmen pek mümkün değil canım, onu dr elle muayenede anlıyor. Ama doğum sancısını anlayabilrsin.

Geçen sefer yarım saatlik mesafe Allah'ım yıl gibi gelmişti bana git git bitmedi. O sancılar kasılmalar birde araba sektikce öldüm öldüm dirildim. Bu defa evime 5 dk uzaklikta inşallah. Ama şöyle birşey de var belki planlı sezeryan olacak seninki belki hiç ağrın olmayacak suslene suslene gideceksin. Kötüyü düşünme. Güzel düşün güzel olsun inşallah bibalprensesi

37 den sonra benim de kabulüm hatta ne erken ne geç tam vaktinde gelseler ne güzel olur evet aslında benim de 1 saat sürüyor yol, beni korkutan biraz da doktor oldu rüyamda bazen arabada doğum yaptığımı görüyorum. Sanki şehir içinde ama uzak olsa bu kadar endişelenmem en kötü ihtimalle bi hastaneye gireriz öyle bi durumda ama otoban beni çok ürkütüyor

Ben dün en son 16.30da yemek yedim ben hiç konuşmayın en iyisi ben umudu kestim artık doğumdan sonra nasıl kilo vericem onun hesabını yapıyorum artık, az kiloyla bitirmek hayal oldu

Sancın gelince gerçekten saçını yapabilecek misin?

Benim de 1 saat uzaklıkta gideceğim hastane. İlk başta tedirgin oluyordum şimdi pek tedirgin değilim doğum hemen başlamaz diye düşünüyorum. Tabi doktorla daha konuşmadım bakalım ne olacak

Ah keske keske Haklisin ama stres yapma bizimde ayni kolay kolay oyle hemen doguramicaz ama bence sen yine de baska hastaneleri de arastir bakalim senin sehrinde tabii oylesi daha guvende hissettirir

Haha normalde kurutmam bile o gun zaman gecsin diye yaparim belki okudugum dogum hikayeleri ve videolarda oyle yapiyolarmis ama hemen panige kapilmayin zaman gecsin diye oyalanin filan diyorlar cok siklasirsa zaten nefes bile aldirmiyormus ama basindayken yapilir ya neden yapilmasin surekli ebenin gelip catiya bakmasi daha korkutucu geliyor bana o yuzden cok erken gitmek istemiyorum hastaneye

Hastaneye de gitmem belki ama saçımı da yapamam ben ya stres olurum kesin

Yaparsınız büyük ihtimalle merak etmeyin ben evde temizlik yapmıştım doğuracağım diye. Banyo fayanslarını fln yıkamıştım. Şimdi düşününce saçma geliyor ama onları stres azaltmak için yaptım. Kaşlarımı almıştım. Komple kıl tüy işlerini halletmiştim. Baya vakit geçmişti.

Kesinlikle katiliyorum sac olmazsa kil tuy islerine girerim bende hala eldiven kullaniyor olursam o beni baya bir oyalar haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…