2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ay çok streslendim, peki gerçekten bebek bir yere toplanıyor olamaz mı? Bir de ileride bebek bir yere toplandığında bu kasılma mı, yoksa bebek mi toplandı nasıl anlayacağız?
İleriki haftalarda artık bebekle tam bir bütün olacağız. Kafası nerede poposu nerede eliyle mi vurdu ayağıyla mı hepsini anlayacağız.
Rahim doğası gereği toplanıp kendini bırakan bir organ kendini doğuma hazırlıyormuş. Bu kasılmalar şimdi çok seyrek oluyor. Son haftalarda düzene girecek ve farkettiğimzde dakika tutacağız. Hiç endişelenmeye gerek yok. Gerçek kasılmalar anlaşılıyor.

Tecrubeli annelerden yardima ihtiyacim vaaar :)

zara indiriminden bi iki parca kislik almak istiyorum ama mont icin hangi ay uygun olur emin degilim. Cocugun boyunu bilmeden almak cok zor tabii ama 9-12 mi mantikli oluuur 12-18 mi?
12-18 ay yaz ayına denk gelir bence 9-12 ay almak daha mantıklı

Kızlar temizlik yapıyormusunuz yada cok yorulmadan vıleda falan sonra akıntı yada bel agrısı yasıyan varmı aranızda merak ettim.

Evde olduğumuz halde nasıl bu kadar çamaşır çıkıyor anlamıyorum iki gündür kaç posta çamaşır attım sayamadım. Kurutma makinesi büyük bi rahatlıkmış ciddi anlamda. Evin içinde çamaşır derdinden kurtardı beni ve sepet taşımak zorunda kalmıyorum

Benim bildigin rahim kisminda batma oldu dun bebek bas asagi duruyordu en son hala oyle duruyordu ondan mi bilmiyorum

Aynen tulum şeklinde montlar en rahatı her yerini koruyor. Montlar yürümeye başladıktan sonra iyi

Ah canım ya, çok sağol, valla hiç bilmiyordum, bi streslendim, ama okudum şimdi rahatladım, iyi ki siz 2.hamileliği olan arkadaşlarımız var ya burada , ben de ah bebeğim toplanıyor falan diye mutlu oluyordum

Anlattığına göre normal canım. Ama bulantı olması falan biraz da kasılma gibi. Şimdi şöyle dinlenince geçen kasilmalardan korkmayın diyorlar. Dün konu surdan geldi aslında yürümek için kendimi zorlayınca kasilmam oldu bundan sonra yaomayacagim dedim. Burda kasılma dan ziyade kendini zorlamak asıl mesele. Yanizorlaninca bırakmak gerek demek istedim

Son düzenleme:
İlk sene için astronot ya da kozmonot montlardan alsan daha iyi olur ve bence şimdi alma canım. Benim oğlan iriydi biraz aldığım montu bir ay giyebildi geçen kış.

hepinize tesekkurler kizlaar :)
Bu kozmonot montlarin icine de kiyafet giyiyor sanirim, ondan 6-9 yerine 9-12 daha makul geldi sanki arada sadece 7cm var :)

Gerçekten de öyle, sancı konusu da öyle mesela, gerçek doğum sancısı mi yalancı mi diye kafada şüphe varsa o yalancı sancıdır. İlk hamileliğimde son haftalar da toplanma, sancı çok oluyordu acaba mi diye diye 40+3 e geldik . O gün gelen
Gerçek sancı o kadar belliydi ki, çok düzenli ve daha şiddetli.
Nişan gelmesi de öyle , 25. haftalardan sonra sürekli kanamam oluyordu, lavabo da hep peçeteye gelirdi, hatta birinde baya baya aktı tuvalette. Dr içerden bi kanama değil, vajinayla ilgili dedi. 40+3 e kadar öyle gittik , ve günler yaklaştıkça, acaba nişan mi diye şüpheleniyordum. Nişan geldiği gece aa bu nişan dedim hemen , öyle farklı oluyor.
Kısacası gerçeği kendini belli ediyor. Tabi araştırmak, neye bensediğini iyi bilmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…