- Konu Sahibi KirazHanim
- #31.101
2 yaş da, aldım mont ilk yıl için astronot gibi tulum la bence daha, rahat edersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben henüz hiç kilo almadım. Şekerden dolayı dikkat ettiğimden dolayı herhalde. Bir de düzenli yürüyüş ve yoga yapıyorumDaha 21.haftada 8 kilo alan ben sizde durumlar nasıl
İleriki haftalarda artık bebekle tam bir bütün olacağız. Kafası nerede poposu nerede eliyle mi vurdu ayağıyla mı hepsini anlayacağız.Ay çok streslendim, peki gerçekten bebek bir yere toplanıyor olamaz mı? Bir de ileride bebek bir yere toplandığında bu kasılma mı, yoksa bebek mi toplandı nasıl anlayacağız?
12-18 ay yaz ayına denk gelir bence 9-12 ay almak daha mantıklıTecrubeli annelerden yardima ihtiyacim vaaar :)
zara indiriminden bi iki parca kislik almak istiyorum ama mont icin hangi ay uygun olur emin degilim. Cocugun boyunu bilmeden almak cok zor tabii ama 9-12 mi mantikli oluuur 12-18 mi?
Yapıyorum ben cnm ama herşeyi aynı gün yapmıyorum. Bi gün süpürge yaptıysam diğer gün vileda yapıyorum çok yorulmamak içinKızlar temizlik yapıyormusunuz yada cok yorulmadan vıleda falan sonra akıntı yada bel agrısı yasıyan varmı aranızda merak ettim.
Ben yapıyorum mecbur evet temizlikten sonra ağrı oluyor kasık bel ağrısı falan ama geçiyor sonra.Kızlar temizlik yapıyormusunuz yada cok yorulmadan vıleda falan sonra akıntı yada bel agrısı yasıyan varmı aranızda merak ettim.
Benim sadece göbek deliğimin üstü yani bebeğin olmadığı yerlerde batma oluyor sıkışıyor sanki midem orda böyle hani bebek sanki kendini yukarıya itiyorda batıyormuş gibi bi his var ama tuvalete gitme ihtiyacım olmuyor demekki kasılma değil
Bende de yok böyle bir şey. Okudukça korktum amaAaa gerçekten miii, bu haftalarda olur diyor uygulamalar ama bende olmadı daha
Aynen tulum şeklinde montlar en rahatı her yerini koruyor. Montlar yürümeye başladıktan sonra iyiCanım ilk sene için mont değil de tulum şeklinde alman daha kullanışlı olur komple ayak bacak el kapatıyor ya bebekler biraz abuk subuk hareket etmeyi sevdiklerinden tulum daha iyi olur diğer yaşlar için alabilirsin montu ben ilkinde öyle yaptım çok rahat oluyor kırmızı renk almıştım daha taze duruyor 2. Ye de kullanırım onu
Ah canım ya, çok sağol, valla hiç bilmiyordum, bi streslendim, ama okudum şimdi rahatladım, iyi ki siz 2.hamileliği olan arkadaşlarımız var ya burada , ben de ah bebeğim toplanıyor falan diye mutlu oluyordumİleriki haftalarda artık bebekle tam bir bütün olacağız. Kafası nerede poposu nerede eliyle mi vurdu ayağıyla mı hepsini anlayacağız.
Rahim doğası gereği toplanıp kendini bırakan bir organ kendini doğuma hazırlıyormuş. Bu kasılmalar şimdi çok seyrek oluyor. Son haftalarda düzene girecek ve farkettiğimzde dakika tutacağız. Hiç endişelenmeye gerek yok. Gerçek kasılmalar anlaşılıyor.
Maşallah gerçekten düzenli yürüyüşü ben de yapıyorum ama kilolar bir bir gidiyorBen henüz hiç kilo almadım. Şekerden dolayı dikkat ettiğimden dolayı herhalde. Bir de düzenli yürüyüş ve yoga yapıyorum
Anlattığına göre normal canım. Ama bulantı olması falan biraz da kasılma gibi. Şimdi şöyle dinlenince geçen kasilmalardan korkmayın diyorlar. Dün konu surdan geldi aslında yürümek için kendimi zorlayınca kasilmam oldu bundan sonra yaomayacagim dedim. Burda kasılma dan ziyade kendini zorlamak asıl mesele. Yanizorlaninca bırakmak gerek demek istedimCanım ya ben şimdi 23+0 ım , ilk bebeğim, bebeğin toplanmasını hissediyorum mesela, karnımın bir yanı top gibi çıkıyor ve hareket ederken sanki tuvaletim geliyor gibi oluyorum, midem bulanıyor gibi oluyorum, değişik bir his ama bunu 2 haftadır falan hissediyorum, bu normal mi peki? Yoksa bu da mı kasılma?
Kasılma ama yaşamam normal dimi? Ben bi doktora da danışayım yine, çok sağol canım benimAnlattığına göre normal canım.
İlk sene için astronot ya da kozmonot montlardan alsan daha iyi olur ve bence şimdi alma canım. Benim oğlan iriydi biraz aldığım montu bir ay giyebildi geçen kış.
Evet evet arada sırada olması normal. Korkulacak olan düzenli kasılmalar.Kasılma ama yaşamam normal dimi? Ben bi doktora da danışayım yine, çok sağol canım benim
Gerçekten de öyle, sancı konusu da öyle mesela, gerçek doğum sancısı mi yalancı mi diye kafada şüphe varsa o yalancı sancıdır. İlk hamileliğimde son haftalar da toplanma, sancı çok oluyordu acaba mi diye diye 40+3 e geldik . O gün gelenİleriki haftalarda artık bebekle tam bir bütün olacağız. Kafası nerede poposu nerede eliyle mi vurdu ayağıyla mı hepsini anlayacağız.
Rahim doğası gereği toplanıp kendini bırakan bir organ kendini doğuma hazırlıyormuş. Bu kasılmalar şimdi çok seyrek oluyor. Son haftalarda düzene girecek ve farkettiğimzde dakika tutacağız. Hiç endişelenmeye gerek yok. Gerçek kasılmalar anlaşılıyor.
Sanırım öyle kasılma, batma olduğu zamanda vücudu çok zorlamadan dinlenmek kasılmaların açılmaya sebep olmasının önüne geçiyor öyle mi ?Evet evet arada sırada olması normal. Korkulacak olan düzenli kasılmalar.