2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yaparsınız büyük ihtimalle merak etmeyin 😂 ben evde temizlik yapmıştım doğuracağım diye. Banyo fayanslarını fln yıkamıştım. Şimdi düşününce saçma geliyor ama onları stres azaltmak için yaptım. Kaşlarımı almıştım. Komple kıl tüy işlerini halletmiştim. Baya vakit geçmişti.
Yok benim yapıma ters, stres faktörü varken başka şeye odaklananıyorum ben. En fazla oturur beklerim. 🤣

Ertesi gün hastanede duzlestirdim ben saçımı makyajımı falan öyle yaptım eşim getirdi de fotoğraf çektik 😆 bir de ramazandi herkes oruç hemşireler bile akşam olmasını bekledim herkes iftar etsin de enerjileri yerine gelsin diye eşimin annemin KV nin falan 😆😆😆

Kızlar temizlik yapıyormusunuz yada cok yorulmadan vıleda falan sonra akıntı yada bel agrısı yasıyan varmı aranızda merak ettim.
Ben yeni yeni yapmaya başladım tatlım eşim yapıyordu ama mesela salonla yatak odasını süpürüp biraz dinleniyorum sonra devam ediyorum hepsini biranda yapınca yoruluyorum

Ertesi gün hastanede duzlestirdim ben saçımı makyajımı falan öyle yaptım eşim getirdi de fotoğraf çektik 😆 bir de ramazandi herkes oruç hemşireler bile akşam olmasını bekledim herkes iftar etsin de enerjileri yerine gelsin diye eşimin annemin KV nin falan 😆😆😆
Ay valla düşünemicem saçımı başımı :KK70: sağ salim doğsun o yeter. Fotolarımı öyle perişan çeksinler, ilerde gösteririm bak anan seni doğururken ne hale geldi diye :KK70:

Ay valla düşünemicem saçımı başımı :KK70: sağ salim doğsun o yeter. Fotolarını öyle perişan çeksinler, ilerde gösteririm bak anan seni doğururken ne hale geldi diye :KK70:
Ya benim fotolar efsane sancıdan patatese dönmüştü ağzım yüzüm 🤣🤣🤣 kimse de dememiş gel saçını tarayalım bi yüzünü yıkayalım

Ya benim fotolar efsane sancıdan patatese dönmüştü ağzım yüzüm 🤣🤣🤣 kimse de dememiş gel saçını tarayalım bi yüzünü yıkayalım
:KK70: ben niyeyse zaten fotoğraf çekimi yapabileceğimizi de düşünmüyorum pandemi sebebiyle. Çekerse eşim çeker birkaç poz işte. Zaten muhtemelen 100 kg gidicem doğuma, fotoğrafı eksik kalsın :KK70:

Ay valla düşünemicem saçımı başımı :KK70: sağ salim doğsun o yeter. Fotolarımı öyle perişan çeksinler, ilerde gösteririm bak anan seni doğururken ne hale geldi diye :KK70:
Al len sana foto nolacaksa olsun😆 süslü halimiz de bu 😆

Eklentiler

• IMG_20210103_144827.jpg
    IMG_20210103_144827.jpg
    202,4 KB · Görüntüleme: 72
Bende tüylenme de olmadı. Meme ucu kararması da olmadı. Büyümediler bile, regl dönemindeki dolgunluk var sadece. Ben hamile değil miyim acaba ya göbek mi bu :KK70:
Göğüslerim büyüdü ucu koyulaştı, basenim büyüdü, göbek çizgisi çıktı esmerim, göbeğimde tüylenme oldu😅 Literatürde ne varsa bende olmuş galiba 🤣

Günaydın kızlar 🙋😉umarım herkes iyidir okuyorum ama çok fazla dahil olamıyorum
Sizden konuyla alakası olmayan bir tavsiye isteyeceğim ankastre fırın alacağım.Hızlı ve güzel pişiren bir model arıyorum ne tavsiye edersiniz hangi markaları kullanıyorsunuz acaba yardımcı olursanız sevinirim 🤗
Bosh kullanıyorum modelini hatırlamıyorum gayet memnunum canım.

Günaydın kızlar 🙋😉umarım herkes iyidir okuyorum ama çok fazla dahil olamıyorum
Sizden konuyla alakası olmayan bir tavsiye isteyeceğim ankastre fırın alacağım.Hızlı ve güzel pişiren bir model arıyorum ne tavsiye edersiniz hangi markaları kullanıyorsunuz acaba yardımcı olursanız sevinirim 🤗
Benim tüm beyaz eşyalarım Bosch. Hepsinden ayrı ayrı memnunum. 6 yıl önce almıştım tabi model olarak bilemiyorum şimdi çok daha iyileri çıkmıştır.

Ben dün en son 16.30da yemek yedim ben hiç konuşmayın en iyisi:KK70: ben umudu kestim artık doğumdan sonra nasıl kilo vericem onun hesabını yapıyorum artık, az kiloyla bitirmek hayal oldu 🤣🤣
Çoğu doğumda gidiyor zaten canım. Bir de emzirirken süt yapar diye çoğu kadın şekerli tatlı şeylere abaniyor aslında en iyi süt yapan şey suymuş. Bunun bilincinde olursak kalan kiloları da çabuk veririz. Bir de ben zaten kendi normal kilomdan 7 kilo fazla kiloyla hamile kaldım. Bunun da etkisi var almamamda galiba 🙈

Çoğu doğumda gidiyor zaten canım. Bir de emzirirken süt yapar diye çoğu kadın şekerli tatlı şeylere abaniyor aslında en iyi süt yapan şey suymuş. Bunun bilincinde olursak kalan kiloları da çabuk veririz. Bir de ben zaten kendi normal kilomdan 7 kilo fazla kiloyla hamile kaldım. Bunun da etkisi var almamamda galiba 🙈
Evet evet onu ben de duydum süt yapan en önemli şey su başka bir şeye ihtiyacınız yok diye. Ama acıkılıyor sanırım emzirirken. Abur cubur yememek lazım.

Evet evet onu ben de duydum süt yapan en önemli şey su başka bir şeye ihtiyacınız yok diye. Ama acıkılıyor sanırım emzirirken. Abur cubur yememek lazım.
Biraz boğazı tutmak gerekiyor o zaman. Ama o kadar alıştım ki tatlı şeyleri görüp yememeye. Eskiden affetmezdim. Şimdi evde çikolata duruyor ağzıma almıyorum. Kocam yine poğaça istedi benden yapicam çok seviyor çünkü hamile kaldığımdan beri hamur işi falan yapmaz oldum çok canı çekmiş yapayım dedim. Ben de bir tanecik olsun yerim sanirim. Bie de cizkek istiyor. 😂 önceden kilo vericem diye az yapardın şimdi dikkat edicem diye yapmıyorsun diyor 😂😂 ilk zamanlar bol bol yapıp fena alıştırdım galiba. Eşim evlenirken 85 kiloydu boyu da 1.87 şimdi 100 rakamını gördü. Bende hayatta göbek olmaz diyordu şimdi hafif bir göbeği var. Yapmaman benim de işime geliyor diyor bazen. 😁😁

Bence 9-12 ay daha mantıklı gibi. Zaten 6 -7. Aylarda kış gelmiş olacak bebek iri olursa ve içine kalın bir şeyler de giydiğinde 6-9 küçük gelebilir bi de o tulumlar dar olduğunda çok zor hareket ediyor bebek o yüzden bi tık büyük daha iyi bence. Zara’da bi tane gördüm kozmonot tulum çok model yok sanırım🤔

evet canim bi model var sadece 🙁

X