- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.801
Galiba öyle oluyor. Peki düzenli olarak hissetmeye kaçıncı haftadan itibaren başlanıyor?Her gun ayni hissedemiyorsun bu haftalarda bende de oyle hatta üç gün falan hic hissetmedim şimdi kıpır kıpır
Hamburgersever biri olarak ben hemen yarın denemeyi düşünüyorumBende merak ettim tarifi ya
Evet bana en rahat göbek geliyor. Bir defa bacak denedim uzun süre morluğu acısı geçmedi. Göbek çok kolay bence.Merhabalar iyisiniz umarım. Alakasız olcak ama bişey sormak istiyorum. İğneleri göbepinizden yapmaya devam ediyormusunuz? Benim 2 hafta olcak sert ve şiş olduğu için yapamıyorum.
Benimki de kalburabastı istedi, yaptım koca tepsi duruyor kaç gündür bitiremedikBen de bugün eşimin aşermesi üzerine elmalı turta yaptım ama çok sağlıklı çünkü tam buğday unundansürekli bir şeyler çekiyor canı hamile olan ben miyim o mu anlamadım, yapınca da mecburen yiyorum tabi
Hamburgersever biri olarak ben hemen yarın denemeyi düşünüyorumzaten normalde burgerhouse hamburgerlerine bayılırım bu da karamelize soğanlı içine bi de cheddar peyniriii
Bende merak ettim yapacağımdan degil de merak. Hamburgerden hamilelikte igrendim
İstedikleri şeylere bak hiç bizi düşünmüyorlarBenimki de kalburabastı istedi, yaptım koca tepsi duruyor kaç gündür bitiremedikkimseyle de görüşmüyoruz ki verelim birilerine.
Ah ahh ben burgerking dışında bi hamburgerci bulabildiğime şükrediyorum keşke öyle çoook seçenekler olsa burda daDaily dana nin hamburgerleri de cok guzellbende disardan hamburger yedim bugun evde kendi yaptigimi yiyemiyorum nedense hamilelikten beri kiymaya dokunamiyorum
Ben de dokunmuyorum, eşim yoğuruyorBen disardan yiyebiliyorum hic affetmemama kendim kiymaya dokunamiyorum
Ah ahh ben burgerking dışında bi hamburgerci bulabildiğime şükrediyorum keşke öyle çoook seçenekler olsa burda daben de ilk defa deneyeceğim hamburger sen de denersen köftesini eşine yaptır
Ben de dokunmuyorum, eşim yoğuruyor
Hey gidi, ben de bu kış kendime hiçbir şey almadımKızlar yarın zarada indirim başlıyormuş baktığım ilk şey bebek kıyafetleri oldu. İndirime girecekleri koymuşlar çok güzel şeyler var. Ben şimdiden kendimden vazgeçtim galiba
Aaa niye sok kız sok ben en başından beri onsuz mutfağa girmiyorumHaha ne guzelben esimi sokmuyorum mutfaga masumlar apartmanindaki safiye gibi ama yavas yavas alistirsam iyi olacak cocuk dogunca kesin ac kalicaz yetisemicem, bu huyumdan vazgecmem lazim
Ben de yaBugün bebeğin hareketlerini çok az hissettim. Neden böyle oluyor acaba?
Aaa niye sok kız sok ben en başından beri onsuz mutfağa girmiyorumhep imece usulü yaparız yemekleri. Çiğ ete dokunmayı sevmiyorum kıymadır, tavuktur hep onda. Bir de pizza falan yaparken hamuru ben açıcam diye alıyor elimden garip sessiz anlaşmalarımız var, sarımsaklı yoğurdu hep o yapar mesela neden bilmiyorum kızartmaları da o yapıyor. Yelteniyorsa almıyorum ben elinden valla bırak yapsın. Sonra her şey bize kalıyor.
Temizlik iş bölümü ayrı canım, ben pis işleri ona iteliyorum geneldeTemizlik supurme ve camasir asma isleri onda bizde debasit mutfak isleri onda kahve demleme vs gibi. Ama onun disinda her seyi ben yapiyorum. Gecen sene bana nar ayiklamisti hastayken bir de portakal sikmisti aman allahim o halimle ben temizledim sonra etrafi cok temiz calisamadigi ve sonrasinda bana daha cok is ciktigi icin istemiyorum