2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhabalar iyisiniz umarım. Alakasız olcak ama bişey sormak istiyorum. İğneleri göbepinizden yapmaya devam ediyormusunuz? Benim 2 hafta olcak sert ve şiş olduğu için yapamıyorum.
Evet bana en rahat göbek geliyor. Bir defa bacak denedim uzun süre morluğu acısı geçmedi. Göbek çok kolay bence.

Benimki de kalburabastı istedi, yaptım koca tepsi duruyor kaç gündür bitiremedik kimseyle de görüşmüyoruz ki verelim birilerine.

Bende böyle etli, ekşi soslu yaprak sarma yemek istiyorum.
Yarın yapıcaz annemle aslında canım hiçbir şey istemiyor ilk defa aklıma geldi

Hamburgersever biri olarak ben hemen yarın denemeyi düşünüyorum zaten normalde burgerhouse hamburgerlerine bayılırım bu da karamelize soğanlı içine bi de cheddar peyniriii

Daily dana nin hamburgerleri de cok guzell bende disardan hamburger yedim bugun evde kendi yaptigimi yiyemiyorum nedense hamilelikten beri kiymaya dokunamiyorum

atanamayanogretmen canım calla çok giremiyorum ev işleri bitmiyo bu ara eşim de üst üste izinli günü oldu komşular da çay kahveye çağırıyor ya da bana geliyorlar derken akşam oluyor yemek yap ye iç topla o şu bu bayılıyorum

Annen konusu içinde ne desem bilemiyorum baya kinci demek ki boşver nasıl huzurluysan öyle davran sende bazen hiç kimse anlamıyor bu da öyle bişe işte. Sen üzme kendini

Daily dana nin hamburgerleri de cok guzell bende disardan hamburger yedim bugun evde kendi yaptigimi yiyemiyorum nedense hamilelikten beri kiymaya dokunamiyorum
Ah ahh ben burgerking dışında bi hamburgerci bulabildiğime şükrediyorum keşke öyle çoook seçenekler olsa burda da ben de ilk defa deneyeceğim hamburger sen de denersen köftesini eşine yaptır

Ah ahh ben burgerking dışında bi hamburgerci bulabildiğime şükrediyorum keşke öyle çoook seçenekler olsa burda da ben de ilk defa deneyeceğim hamburger sen de denersen köftesini eşine yaptır

Ben karantinanin basinda ekmegine kadar kendim yapmistim hamburgeri esim Allah askina sen bir daha yapma evde bir sey, 100 liralik hamburgeri sen 150 e getirdin bize diye isyan etmisti simdi mutfak islerine hic merakim da kalmadi hevesim de karnim doysun yeter modundayim, baya usengec oldum

Kızlar yarın zarada indirim başlıyormuş baktığım ilk şey bebek kıyafetleri oldu. İndirime girecekleri koymuşlar çok güzel şeyler var. Ben şimdiden kendimden vazgeçtim galiba
Hey gidi, ben de bu kış kendime hiçbir şey almadım ama içimden de gelmiyor vallahi

Haha ne guzel ben esimi sokmuyorum mutfaga masumlar apartmanindaki safiye gibi ama yavas yavas alistirsam iyi olacak cocuk dogunca kesin ac kalicaz yetisemicem, bu huyumdan vazgecmem lazim
Aaa niye sok kız sok ben en başından beri onsuz mutfağa girmiyorum hep imece usulü yaparız yemekleri. Çiğ ete dokunmayı sevmiyorum kıymadır, tavuktur hep onda. Bir de pizza falan yaparken hamuru ben açıcam diye alıyor elimden garip sessiz anlaşmalarımız var, sarımsaklı yoğurdu hep o yapar mesela neden bilmiyorum kızartmaları da o yapıyor. Yelteniyorsa almıyorum ben elinden valla bırak yapsın. Sonra her şey bize kalıyor.

Temizlik supurme ve camasir asma isleri onda bizde de basit mutfak isleri onda kahve demleme vs gibi. Ama onun disinda her seyi ben yapiyorum. Gecen sene bana nar ayiklamisti hastayken bir de portakal sikmisti aman allahim o halimle ben temizledim sonra etrafi cok temiz calisamadigi ve sonrasinda bana daha cok is ciktigi icin istemiyorum

Temizlik iş bölümü ayrı canım, ben pis işleri ona iteliyorum genelde süpürmeyi toz almayı falan alıyorum kendime, o da garibim duşakabin ovuyor, tezgah cifliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…