- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #30.821
Temizlik iş bölümü ayrı canım, ben pis işleri ona iteliyorum geneldesüpürmeyi toz almayı falan alıyorum kendime, o da garibim duşakabin ovuyor, tezgah cifliyor
Bugün bebeğin hareketlerini çok az hissettim. Neden böyle oluyor acaba?
30 haftadan sonra diye biliyorum ama tam da emin değilimGaliba öyle oluyor. Peki düzenli olarak hissetmeye kaçıncı haftadan itibaren başlanıyor?
22+3 üm zor oluyor sert karnım nasıl yapıonuz siz kanattım en son göbeği ben yapmaya korktum dahaEvet bana en rahat göbek geliyor. Bir defa bacak denedim uzun süre morluğu acısı geçmedi. Göbek çok kolay bence.
Benim olduğum yerdede istediğim gibi burgerci olmadığı için uzmanlaştım artık bu konudaAh ahh ben burgerking dışında bi hamburgerci bulabildiğime şükrediyorum keşke öyle çoook seçenekler olsa burda daben de ilk defa deneyeceğim hamburger sen de denersen köftesini eşine yaptır
Genital bölgede batma normaldir benim de olmuştu. Geçen hafta aynı ben de bayılmış gibiydim. Demekki dönem dönem oluyor böyle durumlarBenim de karnim tas gibi ve boyle sanki genital bolgemde bir batma hissediyorumbugun pek keyfim yok cok yorulmusum gibi kolumu kipirdaticak halim yok, bebegi de 3 kere duydum sanirim bugun cok dinlemedim de, arada misir gibi pitliyor
Canım resmını atabılır mısın ben hıc gormedım deYa kızlar şu lc deki kuplu atletlerden aldım bi beden büyük hiç bi sütyenle rahat edemediğim için çok iyimiş bu ya hem rahat hem de çok güzel duruyor. Doğumdan sonraya bi kaç tane daha alıym emzirirken on numara olacak
Afiyet olsun size de inşallah benimki de güzel olur şimdiden ağzım sulanıyorBenim olduğum yerdede istediğim gibi burgerci olmadığı için uzmanlaştım artık bu konudatarifim çok iyidir, deneye yanıla ondan bundan oluşan bi tarif. Peynir olarak ben de cheddar kullanıyorum hep. Hatta bugün de yaptım akşam yemeğine..
Bende merak ettım denemek ıstıyrm zahmet olmazsa atar mısınızKirazHanim hamburger tarifini denedim, sağolsun @xoxo2185 göndermişti ben kaçırmışım çünkü Enfess oldu resmen ağlayarak yedim ikinize de teşekkürler ben içine cheddar peyniri ve göbek marul da koydum. Muhteşem oldu
EktedirBende merak ettım denemek ıstıyrm zahmet olmazsa atar mısınız
Hamişlere dev hizmetAfiyet olsun size de inşallah benimki de güzel olur şimdiden ağzım sulanıyorbütün topik olarak böyle bir tarife ihtiyacımız varmış meğer
Diğer gebeliğimde de sonuna kadar yapmıştım. Hep göbekten gittim dediğim gibi bana en rahat yer göbek geliyor kol bacak daha zor.22+3 üm zor oluyor sert karnım nasıl yapıonuz siz kanattım en son göbeği ben yapmaya korktum daha
Allah yardımcın olsun kuzum burda çoğu kişi kv den şikayetçi ama anne baba dediğin senin canın ciğerin böyle olması çok üzücü ama bu saatten snra değişmez galiba kendini üzme sen evlatlarina çok iyi bı anne olcaksin bundan eminimUzun zamandır içimi dökmemiştim, biraz yazayım
Biraz dertleşme tarzında bir mesaj olacak, okumak istemeyenler geçebilir
Belki hatırlarsınız annemle sorunlar vardı görüşmüyoruz, durum hala aynı, ben bi iki kez aradım açmadı, sonra ben de aramamaya başladım.
Babam haftada bir gün görüntülü arıyor, onda da nazlı hilalle konuşuyor, ben kamerayı kendime çevirmiyorum, babam da zaten kızım seni de göreyim demiyor. Bebeği de sormuyor hiç. Geçen ben özellikle konuşma arasında söyledim kontrole gittik diye ama yine sormadı, bebeği gördük dedim hangi bebeği dedi
Ben de, her ne kadar ilgilenmeseniz de sormasanız da bir bebek var hamileyim en azından bunu biliyorsunuz değil mi merak edip cinsiyetini bile sormadınız, dedim.
Babam da güldü, ben doğunca ilgilenirim şimdi sormam gibi saçma bir şey söyledi.
Dün yine görüntülü aradı, yine kızımla konuştu, sonra diğer bebek nasıl dedi cinsiyeti belli oldu mu dedi. Ben de daha belli olmasın mı 6 aylık oldu dedim, bu zamana kadar merak edip sormadıysanız bundan sonra da öğrenmeyin boşverin doğunca öğrenirsiniz dedim.
Bunlar gibi birçok durum var işte canımı sıkan.
Babam on gün falan aramadı, sonra normal arama yaptı, görüntülü arayamıyorum telefonda sıkıntı var dedi. Ben de annemden ara interneti yok mu dedim babam da güldü, beni karıştırmayın dedi.
Ben de merak etmeyin annemden ararsanız virüs bulaşmaz korkmayın dedim.
Böyle işte kızlar...
bu mesajın belki bizim bu gebelik konumuzda yeri yok ama içimi dökmek istedim...
her şey yolunda olsa da bu sıkıntılar hep aklımın bir tarafında, sürekli iç huzursuzluğu yapıyor.
Genital bölgede batma normaldir benim de olmuştu. Geçen hafta aynı ben de bayılmış gibiydim. Demekki dönem dönem oluyor böyle durumlarbugün bebeğin hareketlerini ben de 2 kere falan duydum sanırım. Normalde kendini hissettirirdi ondan aklıma takıldı
Benimde canim hep şalgam istiyorKızlar ben sürekli limon yemek istiyorum oturup hergün en aşığı 2 kere tuzlayıp tuzlayıp limon yiyorum yada kuzukulağı başka bişe canım pek istemiyor sizde var mı böyle bişe özellikle kız anneleri
O da olabilir aslında ben de artık elimi koyup dinlemeye çalışmıyorumNormaldir canim artik hissetmiyoruz cok fazla alistik buyuk hareketleri duyabiliyoruz tekben eskiden gobegim acik elim surekli gobegimde gezerdim evde, simdi hic oturup kendimi dinlemiyorum oyle eskisi gibi ondan bence
Allah razı olsun bacımHamişlere dev hizmet
O da olabilir aslında ben de artık elimi koyup dinlemeye çalışmıyorumşimdi yeni yeni hareketlendi bebiş bir de bugün aşırı bi baş ağrım var nedense
Ben de bi soda içeyim iyi gelir belkiBende magnezyum hapimi ictim, muz yedim soda ictim agrilarim icin. Bas agrisi cok kotu insallah hemen gecer
Ben de bi soda içeyim iyi gelir belkiinşallah geçer