2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bugün bebeğin hareketlerini çok az hissettim. Neden böyle oluyor acaba?

Benim de karnim tas gibi ve boyle sanki genital bolgemde bir batma hissediyorum bugun pek keyfim yok cok yorulmusum gibi kolumu kipirdaticak halim yok, bebegi de 3 kere duydum sanirim bugun cok dinlemedim de, arada misir gibi pitliyor

Ah ahh ben burgerking dışında bi hamburgerci bulabildiğime şükrediyorum keşke öyle çoook seçenekler olsa burda da ben de ilk defa deneyeceğim hamburger sen de denersen köftesini eşine yaptır
Benim olduğum yerdede istediğim gibi burgerci olmadığı için uzmanlaştım artık bu konuda tarifim çok iyidir, deneye yanıla ondan bundan oluşan bi tarif. Peynir olarak ben de cheddar kullanıyorum hep. Hatta bugün de yaptım akşam yemeğine..

Benim de karnim tas gibi ve boyle sanki genital bolgemde bir batma hissediyorum bugun pek keyfim yok cok yorulmusum gibi kolumu kipirdaticak halim yok, bebegi de 3 kere duydum sanirim bugun cok dinlemedim de, arada misir gibi pitliyor
Genital bölgede batma normaldir benim de olmuştu. Geçen hafta aynı ben de bayılmış gibiydim. Demekki dönem dönem oluyor böyle durumlar bugün bebeğin hareketlerini ben de 2 kere falan duydum sanırım. Normalde kendini hissettirirdi ondan aklıma takıldı

Canım resmını atabılır mısın ben hıc gormedım de

Afiyet olsun size de inşallah benimki de güzel olur şimdiden ağzım sulanıyor bütün topik olarak böyle bir tarife ihtiyacımız varmış meğer

Allah yardımcın olsun kuzum burda çoğu kişi kv den şikayetçi ama anne baba dediğin senin canın ciğerin böyle olması çok üzücü ama bu saatten snra değişmez galiba kendini üzme sen evlatlarina çok iyi bı anne olcaksin bundan eminim

Normaldir canim artik hissetmiyoruz cok fazla alistik buyuk hareketleri duyabiliyoruz tek ben eskiden gobegim acik elim surekli gobegimde gezerdim evde, simdi hic oturup kendimi dinlemiyorum oyle eskisi gibi ondan bence

Normaldir canim artik hissetmiyoruz cok fazla alistik buyuk hareketleri duyabiliyoruz tek ben eskiden gobegim acik elim surekli gobegimde gezerdim evde, simdi hic oturup kendimi dinlemiyorum oyle eskisi gibi ondan bence
O da olabilir aslında ben de artık elimi koyup dinlemeye çalışmıyorum şimdi yeni yeni hareketlendi bebiş bir de bugün aşırı bi baş ağrım var nedense

O da olabilir aslında ben de artık elimi koyup dinlemeye çalışmıyorum şimdi yeni yeni hareketlendi bebiş bir de bugün aşırı bi baş ağrım var nedense

Bende magnezyum hapimi ictim, muz yedim soda ictim agrilarim icin. Bas agrisi cok kotu insallah hemen gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…