2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İnsan nasıl üzülmesin annesi babası böyle yaparsa ama canını sıkmamaya çalış canım. Kendi ailene odaklan. Kızına, eşine kendine odaklan düşünmemeye çalış.

Benim ki çift yönlü ama ilk aylar dışında hep dışarıya dönük kullanırım diye düşünüyorum. Çocuk etrafı izlemeyi, görmeyi daha çok sever bence.

Sağolun kızlar ben dinlendim biraz temizliği de bıraktım sanırım farketmiyor um ama aniden eğilip kalkıyorum filan etkileniyor vucut demekki ah oğlum yaktın beni

Benim ki çift yönlü ama ilk aylar dışında hep dışarıya dönük kullanırım diye düşünüyorum. Çocuk etrafı izlemeyi, görmeyi daha çok sever bence.
meraklı oluyor zaten minnaklar. :) ama anneyi göremeyince terkedilme duygusu yaşıyomuş. tecrübe eden oldu mu acaba böyle. kanzın arabasını buldum 5 kg araba. küçük valiz kadar yer kaplıyor. ve 25 kg taşıma kapasitesi var. bi tek yönlü oluşu beni düşündürüyor.

O zaman sen de bana Tarifi versen nasıl olur ben de kaçırmışım şimdi bulmam mümkün değil çok geride kaldı ben de yarın yapmayı düşünüyorum

hemşire olunca mecbur Allahtan şu 24. haftada izne çıkarma muhabbeti var. bebişlerimiz maskeli bir dünyaya merhaba diycek :)
24 haftayı doldurunca yani 24+0 da rapor alıp iş yerine vercez di mi idari izin için? Ben de kamuda çalışıyorum da gerçekten idari izin çok işime gelecek. Gerçi biz yine evden çalışmaya devam edecez maalesef

Bence sorun bazen rüzgar karşıdan eserken yuruyoruz öyle durumlarda bebeği kendimize çeviriyoruz çünkü önündeki korumaligi indirmene bı süreden sonra asla izin vermiyorlar yani sadece uyurken indiriyoruz. Yerinde olsam çift yönlüsune bakardım

C

Canım evet bu aralar işlerim bitmiyor gibi sanki. Yasaklardan da çok sıkıldım. Hava çok güzeldi mesela bugün ailecek birşeyler yapabilirdik evde oturduk moralim bozuldu :)

Merhabalar iyisiniz umarım. Alakasız olcak ama bişey sormak istiyorum. İğneleri göbepinizden yapmaya devam ediyormusunuz? Benim 2 hafta olcak sert ve şiş olduğu için yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…